Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

+386 51 874 380
tatjana@tatjanatrajkovska.eu

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Osebno svetovanje

Individualne ure za vas, ki si želite osebne podpore

Kot zdravnica z več kot 15 letnimi izkušnjami dela, pri katerem združujem znanje in izkušnje klasične medicine s komplementarnimi metodami zdravljenja (od akupunkture, funkcionalne medicine, medicine uma in telesa, prehranskega svetovanja pa tudi raznih oblik sproščanja, meditacije in povezovanja z našim srcem), vas lahko resnično celostno podprem.

Kdaj se lahko obrnete name?

Potrebujete samo razgovor, razjasnitev vaših težav in usmeritve za naprej?

Še iz dela v klasični ambulanti družinske medicine mi je znano, koliko pomeni človeku pristen iskren stik z zdravnikom in odprtost, da se pogovori o vseh težavah in problemih. Žal v splošni ambulanti zdravniki dostikrat nimamo dovolj časa, zato pa si jaz z veseljem vzamem čas za vas. 

Pogovorila se bom z vami in vam predlagala kako se lotiti težav – mnogokrat že dober pogovor pomaga osvetliti dileme in nakaže kako se lotiti procesa zdravljenja

Ste slišali, da je akupunktura lahko uspešna terapija za vaše težave?

Z akupunkturo se ukvarjam že od leta 2002 in vam lahko iskreno povem, da izjemno spodbudi procese regeneracije, zdravljenja ter deluje tudi protibolečinsko in pomirjujoče (protistresno).  

Več o tem kako poteka, deluje & pri katerih težavah in boleznih se uporablja najdete TUKAJ.

Ste napeti, nesrečni in ne veste, kako ven iz začaranega kroga ponavljajočih psihičnih in fizičnih težav?

Pridite na posvet, da se spoznava. Morda vas lahko podprem na poti iz začaranega kroga v več vitalnosti, boljše počutje in več svobode. Zaupljiv odnos, pripravljenost pogledati v svoje globine in si dovoliti spremembe so pri tem ključnega pomena. 

Ste ženska, ki si želite posebno individualno ali skupinsko podporo & mentorstvo v procesu zdravljenja in prebujanja zase?

Če ste ženska, ki ste se izgubila v poslovnem in privatnem življenju in čutite, da želite korenito spremeniti odnos do sebe, življenja in drugih, vas vabim v svoje ekskluzivne programe. Ti programi so resnično namenjeni pogumnim ženskam, ki vedo, da od življenja želijo več. Program traja vsaj 4 mesece, včasih celo več, saj si je za korenite spremembe potrebno vzeti čas. V tem individualnem programu vam nudim kar največjo možno podporo. Več o teh dveh programih najdete

TUKAJ – Polno zaživim – individualni 4-6 mesečni program

TUKAJ – Prebudim se zase – pot zdravja in sreče

Moja velika strast je videti ljudi, ko spet zaživijo in zadihajo na polno! Enostavno uživam pri tem, da jih spodbudim in podprem, da najdejo stik s seboj, svojim telesom in dušo.

Morda vam bo že ena ura svetovanja dovolj, da boste razrešili dileme, ki se v vas pojavljajo.

Če imate vprašanja, mi pišite na tatjana@tatjanatrajkovska.eu in dogovorili se bova za naslednji korak!

Za prijavo v program, izpolnite polja v spodnjem obrazcu!

Investicija za svetovanje:

  • enourno svetovanje 90 EUR
  • polurno svetovanje 50 EUR
  • polurno svetovanje pred akupunkturo 50 EUR

Se želite vključiti v program Detox?

Pišite mi na tatjana@tatjanatrajkovska.eu ali me pokličite na 051 874 380 in se dogovorimo za prvo srečanje!