Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Dobrodošla draga ženska!

Verjamem, da te je na to stran pripeljal nek notranji glas – eni mu pravijo intuicija, drugi notranja vodnica, tretji glas srca. Kakorkoli že, vesela sem, da si mu prisluhnila in da si tu.

Mnogi ga namreč tekom odraščanja  in »odgovornega« odraslega življenja odrinemo na stran in mu nehamo slediti.  Naše življenje tako postane težko, polno notranjih in zunanjih konfliktov, kontrole, naprezanja, bolezni in pomanjkanja.

Usihajo naša vitalnost in zdravje (utrujenost, žalost, bolečine, prebavne težave, glavoboli, nihanja razpoloženja, napadi tesnobe in panike…), radost, kreativnost & notranji mir. Dostikrat nas šele stiska in obup predramita v spoznanje, da moramo nekaj radikalno spremeniti.

Ko globoko v sebi začutimo da smo vredne ne le zdravja, pač pa tudi polnega & radostnega življenja, smo pripravljene DA SE PREBUDIMO VASE.

Če torej v sebi čutiš nemir, nezadovoljstvo, melanholijo, obup, stisko…, ker si že mesece ali leta ujeta v način dela in življenja, ki te utruja, utesnjuje in te v telesu In/ali duši boli, potem te vabim, da nadaljuješ z branjem. Ampak najprej si pri sebi odgovori na spodnje vprašanje.

»Si pripravljena v želji in nameri, da bi našla sebe & svojo pot, opustiti tiste načine razmišljanja in delovanja, s katerimi se nezavedno zadržuješ v situaciji, ki te dela nesrečno, bolno in ti krade notranji mir ter energijo?”

Če JA, potem beri dalje!

V stiski smo lahko v različnih fazah…a vsaka nas vabi, da si prisluhnemo in STOPIMO SEBI NAPROTI. VEDNO lahko IZBIRAMO. In tudi ko ne izberamo (oz se za nekaj ne odločimo) – smo v resnici izbrali.

Kje si TI in KAJ BOŠ IZBRALA? Boš ostala v stiski in bolečini ali stopila naprej in se PREBUDILA ZASE?

1. ČUTIM NEZADOVOLJSTVO, A NIMAM MOČI ZA PREMIK

Morda čutiš nezadovoljstvo, a ne zmoreš narediti koraka, ki ti ga narekuje tvoje srce?

Mnogokrat ujeti v rutino vztrajamo, ker nam je znana in se bojimo sprememb. Ne upamo si iz cone udobja, ki pa v resnici že dolgo ni več udobna. Bojimo se narediti spremembo pri sebi in v svojem življenju, saj mislimo, da bomo s tem izgubili ljubezen in razumevanje ljudi, ki jih imamo radi. Pa lahko s tem res izgubimo ljudi, ki nas imajo radi? V resnici je prav obratno – s tem dejanjem se resnična ljubezen in zaupanje le še poglobijo.

Lahko ti zaupam, da so k meni prišle tudi zelo bolne in obupane ženske, ki so povedale, da so čakale, da se zgodi neka huda bolezen, ločitev, odpoved – ker bodo potem brez slabe vesti imele čas zase in se posvetile sebi. Če se najdeš tu, te prosim, da pri sebi razmisliš ali je vredno čakati na tako neprijetno situacijo?

2. DOLETELO ME JE NEKAJ HUDEGA & NE VEM KAKO NAPREJ 

Če se je ta “hudo” že zgodilo, se ne obsojaj, pač pa bodi hvaležna, saj te vabi, da se vrneš nazaj k sebi. Mnogi ljudje povejo, kako so prav v najtežjih preizkušnjah našli spet pot do sebe, svoje sreče, zdravja, miru in poslanstva. Tako, da ne obupaj – beri naprej in razmisli o tem, če te lahko prav ta program podpre na poti do sebe. Sami lahko naredimo ogromno, a v težkih trenutkih nam podpora in usmerjeno izpraševanje, ozaveščanje in potovanje prihranijo čas in nemalokatero bolečino ter stranpot.

3. ŽE NA POTI IZ STISKE

Morda boš ugotovila, da si že na poti iz stiske in da je vse kar potrebuješ samo to, da vztrajaš in nadaljuješ.

Neredko se namreč zgodi, da na poti k sebi za nekaj časa obupamo… Pot s seboj prinaša spremembe, ki pometejo s starimi zgodbami, prepričanji in načini delovanja in življenja. Takrat, ko padajo maske, ko iz našega življenja odhajajo določeni ljudje, ko še ne vemo čisto kako in kaj, nas seveda boli… a vse to je del procesa, skozi katerega gremo vsi.  In ravno takrat je še kako dobro imeti ob sebi podporo ali razumevanje nekoga, ki je sam hodil to pot in skupine tistih, ki so v podobni situaciji… tako vidimo, da sploh nismo same.

 Koliko si zaupaš?

 Koliko verjamaeš vase?

 Koliko se imaš rada?

 Ali znaš reči ne?

Si pripravljena in ali sploh znaš poskrbeti najprej zase?

 Koliko ceniš in spoštuješ sebe?

Včasih se zdi, da preizkušnjam ni konca, a prav te preizkušnje iz nas zvabijo tisto pravo naravo ter prebudijo notranjo  moč, radost, hvaležnost, zaupanje, ljubezen in sprožijo zdravljenje. Stiske in preizkušnje so naše učiteljice – kličejo in drezajo v nas, dokler se ne soočimo z njimi. Ko jim dovolimo spregovoriti, nam pokažejo pot do nas samih.

Pridruži se NAM – skupini pogumnih žensk, ki bomo vsaka zase in hkrati skupaj stopile na to pot PREBUJANJA VASE.

Začnemo že 25. 2, zato ne odlašaj s prijavo. 🙂

 • Sebe boš dala na prvo mesto 
 • Končno boš prisluhnila sebi, svojemu telesu & občutkom 
 • Spoznala boš s čim sama prispevaš k nastanku bolezni & slabega počutja ter se naučila kako aktivirati procese samozdravljenja & regeneracije 
 • Odvrgla boš nekatere maske, ščite in prepričanja, ki te držijo ujeto v bolečini, stiski, nezdravem načinu življenja, omejevanju sebe in svojih potreb
 • Prebudila se boš za igrivost, radost & ustvarjalnost, ki so nam ženskam naravne
 • Spoznala boš, kako lepo in osvobajajoče je, ko odpreš svoje srce in si dopustiš izraziti se
 • Izkusila boš moč podpore
 • Skozi vaje in meditacije prebujala sebe & se sproščala 
 • Spoznala boš svojo strastno in igriva žensko naravo

Spodaj najdeš natančen opis vsebine posameznih modulov.

.

OSNOVNI PROGRAM VSEBUJE:

9 MODULOV 

 • 9  90 minutnih skupinskih srečanj preko interneta (več o vsebini modulov najdeš spodaj). Na vsakem od modulov bomo obravnavale posamezne teme – korake, ki nas bodo postopoma vodili k odkrivanju sebe, samozdravljenju in izražanju naše pristne narave.

3  POPOLDANSKE DELAVNICE

 • delavnice bodo 1 x mesečno v nedeljo popoldne (marec, april, maj)

3  POGOVORI s STROKOVNJAKI

 • pogovor z docent dr. Šeruga Boštjanom, zdravnikom specialistom intenrnistične onkologije in velikim, srčnim človekom, ki ve kako zelo pomembno za naše zdravje in zadovoljstvo je to, da se prebudimo zase, si prisluhnemo in se izražamo
 • pogovor s Simono Frumen, pravnico, mediatorko, NLP coachinjo in izjemno toplo žensko, ki ve kako pomembna ja prava komunikacija za zdrave odnose v osebnem in poslovnem svetu
 • pogovor s skrito gostjo – naj ostane presenečenje za vse nas, z njo bom govorila o ženski energiji, senzualnosti & marsičem skritem 😉

ČLANSTVO V ZAPRTI SKUPINI na Facebooku

 •  Tukaj bomo med seboj komunicirale, se družile in podpirale. Kot sestra dveh čudovitih žensk, prijteljica in raziskovalka notranjih globin sem spoznala, da so druženje, podpora in spodbuda med tistimi, ki imamo željo in strast do prebujanja,  neprecenljivo darilo. Ničkolikokrat sem se na svoji poti spotaknila, in ravno roka prijateljice, mentorice, sotečajnice ali sestre me je ujela in mi pokazala tisto, kar sem sama spregledala ali pa enostavno ponudila varen objem in pristan ter oddih.                 Občutek, da smo lahko priča nekomu, da mu prisluhnemo in damo prostor, da samo je, nas neizmerno obogati. Samo predstavljajte si moč in zaupanje, ki ju črpamo iz tega prostora srčnosti in iskrenosti.         

 

Cena:  750 EUR

Plačate lahko v treh obrokih (torej 3 x 250 EUR), v primeru plačila v enkratnem znesku vam priznamo še dodatnih 60 EUR popusta ž torej znaša cena le 690 EUR.

PROGRAM PLUS VSEBUJE:

 • OSNOVNI PROGRAM
 • VIKEND UMIK
 • gratis 1 x 60 minutno INDIVIDUALNO SVETOVANJE

 

Cena: 1050 EUR

 

Plačate lahko v treh obrokih 3 x 350 EUR. Če vplačate v enem obroku, vam priznamo dodatnih 60 EUR popusta, torej je cena 990 EUR.

 

Za prijavo v program izpolnite prijavni obrazec, ki se nahaja pod opisom modulov spodaj!

Če bi pred prijavo radi razrešili še kakšne dvome ali imate vprašanja, mi pišite na tatjana@tatjanatrajkovska.eu ali me pokličite na telefonsko št. +386 51 874 380

V tem modulu bomo najprej ozavestile kje smo, kaj čutimo, kakšna so naša prepričanja, pričakovanja in kako pravzaprav z nesprejetjem sebe in situacije neprijetno situacijo/bolezen/stisko le še podaljšujemo.

Pogosto se z vsemi štirimi upiramo neprijetnim stvarem, pa je to res ključ do spremembe?

Seznanile se bomo s tem, kako upiranje, zanikanje, nesprejetje vplivajo na naš organizem, hormonski in imunski sistem, nastanek bolezni ter nas odrežejo od življenja in številnih možnosti, ki jih le to ponuja.

Prav to, da veliko večino časa prebijemo pretežno v našem umu, nepovezani s srcem, je tisto, kar nas danes vse bolj izčrpava in pripelje v situacije, v katerih trpimo.

Naš um je krasen, toda ne sme biti tisti, ki vlada našemu življenju.

Um je namreč poln prepričanj, ki smo jih prevzeli od drugih, pričakovanj, pogosto strahov, dvomov in skrbi. Tako nas, kljub njegovi želji, da bi nas zaščitil ali pa dosegel »tisto pravo stvar, ki si jo je zamislil« velikokrat vodi v nepravo smer. Srce pa je brezmejen prostor, ki ne pozna strahov. Je polno zaupanja, notranjega vedenja, miru, ljubezni in ne funkcionira na temelju starih zgodb. Preko njega smo intuitivno povezani z vsemi in vsem v vesolju in tako dobimo (čeprav pogosto nezavedno) informacije, ideje, namige kaj in kako.

Sploh si ne predstavljamo kako čudovito je narejeno naše telo – koliko procesov se v njem odvija vsak trenutek ne da bi mi karkoli naredili. In tudi, ko smo bolni in kakšne stvari v telesu ne »štimajo«, v njem še vedno na tisoče procesov poteka popolno.  Je pa tudi kot ena neskončna spominska knjiga, v kateri so ujeti vsi spomini, trenutki…

Pot zdravljenja in iskanja lastne moči nas nedvomno vabi, da se povežemo s telesom in mu prisluhnemo. Če mu prisluhnemo, bo spregovorilo z nami.

Nežno in počasi se bo osvobajalo ujetih travm, spominov, bolečine. Ko z njim razvijemo ljubeč stik, nas vodi na poti zdravljenja v več svobode, lahkotnosti in miru.

V današnjem tempu ženske pogosto pozabljamo kako pomembno je, da v življenju poskrbimo zase in za svoj lastni užitek. Srečne smo, ko si vsake toliko časa privoščimo frizerja, kupimo novo obleko ali pa odidemo s prijateljico na kavo. Kaj pa nas v resnici dela ženske in enkratne? Kako se povežemo z našo maternico – s svojim notranjim virom užitka, kreativnosti, moči, senzualnosti in brezmejne radosti? 

Že veste katere vaje in tehnike nam lahko pri tem pomagajo?

Vam povem, da kadar jih zjutraj naredim )vzame mi 10 minut), se moj dan začne z nasmehom na obrazu, ki pa prežema vsako mojo celico? Da ne govorim, da me ravno to, da si vzamem čas za užitek s seboj dela ženstveno, polno, noro kreativno in hkrati umirjeno? No, katera želi preizkusiti kaj vse v nas prebuja stik z žensko v nas?

Kaj je bolj pomembno:

 • 1. to, da imamo prav ali
 • 2. to, da smo srečne ter resnično čutimo človeka nasproti nas? 

Pomisimo, kako pogosto se ujamemo v pogovoru, v katerem v resnici sploh nismo prisotne: na pol poslušamo in med pogovorom segamo v besedo, saj smo tako željne deliti svoje mnenje. Pa je to res pravo poslušanje? Takrat naše komuniciranje izhaja iz občutka, da moramo stvari kontrolirati, da razumemo stvari in ljudi bolje, kot jih oni sami, ali celo, da nam bo nekaj ušlo, če ne povemo pravočasno. Toda, ali takrat res slišimo in vidimo sogovornika? Kako torej komuniciramo iz srca? Marsikatero neprijetno situacijo bi lahko preprečile ali rešile s srčno, iskreno komunikacijo.

Kaj je komuniciranje preko srca?

Je kot zelo preprosta meditacija/veščina, ki jo lahko hitro osvojimo…in potem presenečene opazujemo, kako se  življenje in osebe okoli nas pozitivno spreminjajo.

Na poti življenja in zdravljenja se lahko čutimo same, odrinjene, nerazumljene, prevarane in  prepuščene nemili usodi. Takšne občutke imamo, kadar smo razočarane ali pa če smo odrasle z splošnim občutkom nezaupanja, pomankanja varnosti in podpore. Pa vendar je vesolje dobronameren prostor, ki nas ves čas podpira in z nami komunicira.

Kako in kje najdemo zaupanje in vero v težkih trenutkih?

In kako sta prav ta dva mnogokrat eden glavnih stebrov zdravljenja in polnega življenja… V tem modulu se bomo povezale s modrostjo, vero  in zaupanjem, ki prebivajo v nas… počasi jima bomo dovolile, da spet zasijejo in nam pokažejo  pot. Ničkolikokrat se ti najbolj okrepijo prav v najtežjih situacijah. Kdove, morda pa nam jih življenje postavi na pot ravno zato, da pogledamo vase in jih okrepimo.

Mnoge od nas smo bile vzgojene, da se maksimalno potrudimo in damo vse od sebe – pogosto na račun sebe, svojega zdravja in sreče. Kako torej najti moč v sebi, da rečemo NE? Kako naj določene stvari spustimo iz življenja? Kako in koga lahko prosimo za pomoč in podporo? In kdaj je tisti čas, ko enostavno moramo spustiti stvari iz rok in se prepustiti, ker bomo sicer izgubile sebe in svoje zdravje ter življenje?

Pred mnogimi leti mi je  izjemni človek – moj učitelj klinične psihologije in astrologije –  gospod Viktor Gerkman dejal: “Tatjana draga, vseh štrikov, ki jih držiš v življenju v strahu in prepričanju, da moraš vse sama upravljati ne boš mogla dolgo držati. Predlagam, da jih spustiš, zrahljaš in vidiš, kako se bo tvoje življenje nastavilo. Verjemi, da ima življenje bistveno več domišljije kot ti!” Še kako je imel prav.

Se strinjate, da ni lepšega kot videti otroka, ki se popolnoma prepusti nekemu dejanju, pa najsi bo to ples, risanje, negovanje svoje živalce, zbiranje kamenčkov…??? 

Otroci so naravno doma v srcu in resnično zelo pogosto z lahkoto izrazijo svoje talente, če jim le dovolimo svobodo. Kaj jim to prinaša?

Brezmejno radost in prisotnost v tem trenutku. Pa me – si dovolimo izraziti svoje darove? Kaj sploh je tisti naš unikatni dar? Mnogo jih imamo – vsaka od nas.  Dajmo jih raziskati in vnesimo jih v življenje  – verjemite mi – postalo bo magično!!!

Po skupni prehojeni poti je čas, da se objamemo, kajne?

Da proslavimo vse, kar se je v nas prebudilo. 

Da podelimo občutke, zmage, uvide in spoznanja – ti nas bodo vodili naprej.

Ko se  OBJAMEMO v VSEM KAR SMO – spoznamo, da smo takše kot smo VREDNE in POPOLNE. Ja, z vsemi nepopopolnostmi vred smo popolne. 🙂 TUKAJ & ZDAJ!

To je najlepše vrste popotnica za naprej.

PREBUJENE ZASE vemo, da je vse kar potrebujemo to, da si prisluhnemo  ter damo sebi in življenju čas. Ob pravem trenutku bo znan naslednji korak…, vmes pa uživamo v življenju, sebi in ljudeh, ki nas obdajajo. 

PREBUJENE ZASE imamo rade sebe, vidimo ljudi in situacije jasneje, se bolj čutimo in tudi lažje izrazimo. 

V nas je več miru, radosti, vitalnosti in zaupanja. 

Ne odlašaj! Pridruži se skupini pogumnih žensk, ki želijo zaživeti življenje polno VITALNOSTI, RADOSTI in MIRU. Imaš le to  ŽIVLJENJE, ta TRENUTEK – dovoli si ga živeti iz SEBE & svojega SRCA.

Prijaviš se lahko tako, da v spodnji obrazec vpišeš svoje podatke in na elektronski naslov ti bomo poslali vsa navodila za potrditev udeležbe!

Za vse firbčne nekaj o vikend umiku.  Toplo Vabljena tudi TI! – četudi prideš le na umik!

3 dnevni vikend retreat/odmik na začetku našega druženja (9. do 11. februar) je neobvezen in ni vključen v osnovni program.  Če želiš, da se v živo spoznamo in štartamo program na en tak poseben način, pa ti ga toplo priproročam. Retreat sodi v PROGRAM PLUS.

Je  odprtega tipa – torej se nanj lahko prijavijo tudi ženske, ki si želijo le 3 dnevnega odklopa, druženja, meditacij ter časa zase in svojo dušo. Morda pa tekom retreata ugotovijo, da bi se nam želele pridružiti v 4 mesečnem druženju. 

VIKEND UMIK/RETREAT bo med 9. in 11. februarjem – torej preden se začne kitajsko novo leto. Po kitajskem koledarju vstopimo v novo leto in s tem pomlad 15.2.2018. To je čas prebujanja v novo obdobje. Z namenom, da se poslovimo od starega, si v tišini prisluhnemo ter nastavimo kompas za naprej, se bomo srečale in družile na posebnem mestu.  Povezale se bomo v nameri, da se skozi ta vikend (po vaši želji tudi skupni 4 mesečni program ) prebudimo v svojo pravo MOČ, VITALNOST & RESNIČNO NARAVO. 

Zakaj umik v naravo, tišino in stran od vsakdanjega ritma in trušča? 

Ko opuščamo staro in se prebujamo vase, se je dobro umakniti iz domačega okolja. Tako bolje začutimo sebe in lažje odvržemo nekatere skrbi, vzorce delovanja in prepričanja. Vikend bo res posebno doživetje, saj bomo 3 dni posvetile samo sebi. 

Wow – zdaj mi pa povejte koliko vas je to naredilo zase v zadnjem letu? Kdaj ste nazadnje imele 3 dni samo zase – nekje na lepem, brez vaše družine, otrok, partnerjev, torej čisto same ali pa v družbi žensk, ki hrepenijo po tem, da bi polno zaživele ter se nehale skrivati, delati majhne & nevredne?