Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

VIKEND UMIK V TIŠINO

z dr. Tatjano Trajkovsko

1. – 3. februar 2018 (Kmetija Zgornji Zavratnik, Logarska dolina)

Kaj v resnici čutite v teh zimskih dneh?

Željo po norenju, glasnem druženju, zabavi ali se tudi v vas poraja hrepenenje po tem, da bi se ustavili, upočasnili tempo in se zazrli vase?

Kako bi bilo, če bi te dni preživeli z več pozornosti na drobnih trenutkih, na toplini, ki ogreva naša srca in odnose?

V tišini, v vodenem programu, ki nas bo vodil preko spuščanja starega, umikanja vase in prebujanja novega. V vikend UMIKu V TIŠINO se bomo posvetili sebi.

Potekal bo prvi vikend v februarju (1. do 3. februar), preden po kitajskem horoskopu vstopimo v pomlad. Takrat je pravi čas, da stopimo vase in si dovolimo v tišini in objemu čudovitih gora prisluhniti sebi ter se pripraviti na pomlad.

Tišina nas vabi, da se zazremo vase in nas pri tem izjemno podpira. Mnogi šamani, modreci, zdravilci in sveti ljudje izjemno cenijo obdobja tišine, saj skozi njo pridejo v stik s seboj, z veličino, močjo, ljubeznijo in modrostjo, ki prebivajo v nas. Tišina ZDRAVI & PREBUJA, SPROŠČA & SPOROČA.

Podarite si čudovit vikend – samo sebi in dopustite, da vam tišina spregovori, da vas poboža, nahrani, vam prenese sporočila in aktivira zdravilne potenciale v vas.

Vikend bomo preživeli v majhnem, zaprtem krogu ljudi, čisto sami na odmaknjeni turistični kmetiji Zgornji Zavratnik v Logarski dolini, visoko nad dolino. 

Ta kmetija je v tem času rezervirana samo za nas – 10 ljudi. 

KAJ NAS ČAKA?

  • Vodene meditacije za stik s sabo,
  • čas za počitek, odklop in kontemplacijo,
  • nočni sprehod z baklami,
  • vadba čuječnosti skozi dan,
  • qi-gong vaje za vse organe,
  • branje zapisov in sporočil modrecev in zdravilcev, 
  • barvanje mandal,
  • poslušanje glasbe in
  • druženje na čisto poseben način.
  • Naj kakšna stvar ostane še skrivnost, velja? 😉

Na Kmetiji Zgornji Zavratnik, kjer sem pred leti že organizirala ta dogodek, nas pričakujejo topli in srčni ljudje, izjemno dobra domača hrana (vegetarijanska), savna in prostranost čiste in neokrnjene narave.

Tako, da dragi moji – čaka nas nepozaben vikend v objemu tišine, gora, narave, glasbe našega srca, sporočil našega telesa in duha.

Ste ZRAVEN? Če JA – mi pišite čim prej na tatjana@tatjanatrajkovska.eu, saj je število mest zaradi narave dogodka omejeno na 10 ljudi.

Pa še cena – cena celotnega programa in dveh nočitev s polnim penzionom v enoposteljni sobi znaša na osebo 290 EUR.

Če so se vam ob branju programa zasvetile učke in vam je zaigralo srce – prisluhnite temu vzgibu telesa in duše, ter se prijavite na moj mail – tatjana@tatjanatrajkovska.eu.

Zapomnite si, da v tišini nismo nikoli sami, pač pa v družbi tistega presežnega dela nas samih, ki je vedno ok. Ne glede na dogajanje zunaj, v sevtu in vse dogodke in preizkušnje v našem življenju, je ta del nas – tisto kar v resnici smo – vedno OK. 

Tatjana