fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Ljubezen do sebe

null

3 mesečni on-line program, v katerem bomo stopili bomo
iz pogostega samoobtoževanja, primerjanja, nezadovoljstva,
občutkov da nismo dovolj dobri, da si ne zaslužimo biti srečni
in
ponovno prebudili ljubezen do sebe.

Nova skupina bo ponovno odprta v septembru.

Se tudi vam dogaja naslednje?

 Si pogosto govorite, da niste dovolj dobri?
 Imate pogosto občutke krivde, tesnobe, sramu, nezadovoljstva, pomanjkanja energije?
 Se v komunikaciji z drugimi pogosto potegnete nazaj ter težko izrazite svoje občutke in potrebe?
 Si pogosto obljubite, da boste jutri/drug teden/mesec res začeli bolje skrbeti zase (npr. zdravo jesti, se več gibati, se vpisala na tisti tečaj, postavili meje v odnosih…), a potem to redko naredite, če pa že, se potem zelo hitro vrnete na stare tire?
 Ste se izgubili v delu in igranju vlog (biti starš, zaposleni, hči/sin,prijatelj, partner/ka…), nase pa pozabljate?
Ne znate reči preprosto NE, takrat, ko tako čutite?
 Ugotavljate, da vam na določenih življenjskih področjih neprijetni scenariji ponavljajo (npr. razočaranja v partnerskem odnosu, službi, odnosih s prijatelji, kronične bolezni…)?
 Se težko soočite z neprijetnimi čustvi in občutji v sebi?

Če ste na vsaj 2 trditvi odgovorili pritrdilno, potem vam svetujem, da si v prihodnjih tednih vzamete več časa zase ter Ljubezen do sebe poglobite.

Če ste na več kot 3 trditve odgovorili pritrdilno, vas vabim, da se skupaj z menoj odpravite na potovanje k Ljubezni do sebe.

Želim se pridružiti!

Namen potovanja je:

null

izboljšati in poglobiti odnos s seboj – postati sam sebi najboljši prijatelj

 si ponovno zaupati

izboljšati fizično in psihično počutje ter okrepiti vitalnost 

se sprostiti v svoji koži, se sprejeti in ljubeče poskrbeti zase

izboljšati odnose z drugimi (ko smo prijazni in ljubeči do sebe, znamo biti ljubeči do drugih in hkrati postavljati meje)

spoznati in poglobiti svoje naravne darove, talente in vrline 

se  lažje in bolj svobodno/spontano/avtentično izraziti 

zaživeti bolj lahkotno, sproščeno in radostno

LJUBEZEN DO SEBE se je vredno naučiti, če nam ni vrojena ali predana.
LJUBEZEN DO SEBE je vredno poglobiti.

LJUBEZEN DO SEBE je lepo živeti.

Vsebina programa

null

Program sestavlja:

 6 modulov (6 pomembnih tem), ki se bodo odvijali redno vsakih 14 dni
 6 poglabljanj modulov (vprašanja in odgovori ter praktične vaje) na 14 dni

Vsak od 6 modulov bo potekal v živo preko zooma (cca 1,5 ure).

Na njem bom predstavila določeno temo, katero bomo skozi pogovor in različne vaje ter meditacije poglobili.

Nato nas čakata 2 tedna prakse vaj/nalog – vsak zase doma vadimo in opazujemo kako nam nova spoznanja in izkušnje spreminjajo doživljanje življenja in vplivajo na nas same in naš svet.

Teden po modulu imamo zoom srečanje – poglabljanje modula, kjer predebatiramo vprašanja, dileme in izvedemo skupno vajo/meditacijo.

Družili se bomo 12 zaporednih tednov – 1x tedensko zvečer od 19:15 ure dalje.

Moduli se bodo snemali, da boste lahko v primeru odsotnosti dobili posnetek.

Želim se pridružiti!

Ker pa je zlato število 7, sem si kot 7 zaključni modul – tako imenovano jagodo na vrhu torte zamislila SKUPINSKI VIKEND UMIK (neobvezen, a verjetno za marsikoga težko pričakovan in transformativen), ki se bo odvil nekje v Sloveniji (upam, da bo takrat že možno druženje v skupini na kaki turistični kmetiji ali hotelu v objemu lepe narave).

Ta umik ni del programa – a srčno upam, da ga bomo lahko izvedli pred poletjem.

Zakaj?

Ker so druženje v živo, skupinske meditacije in prakse po enem takem skupnem potovanju res izjemno darilo za vsakega od nas.

Z novo skupino začnemo v septembru.

Skozi 6 različnih modulov bomo spoznavali in poglabljali Ljubezen do sebe.

null

MODUL 1  Negovanje sebe in skrb za naše telo

Kot otroci smo bili večinoma preskrbljeni kar se tiče osnovnih – fizičnih življenjskih potreb (hrana, pijača, topla oblačila, dom), redki pa smo dobili s strani staršev tisto resnično brezpogojno ljubezen. Ta se kaže v razumevanju, uslišanju naših čustvenih potreb, mentalni podpori in spodbudi. Posledica tega je, da še danes pogosto preslišimo sebe, svoje potrebe, svoje telo, ko se nam oglaša z bolečinami, slabim počutjem, tesnobo…, ter nam sporoča, da nekaj ni dobro.

Spoznavali bomo:

načine, kako prisluhnemo svojemu telesu in poskrbimo zanj

katera so tista področja (hrana, gibanje, počitek), kjer lahko z uvedbo nekaj sprememb, sebe in telo podpremo na poti k boljšemu počutju in več vitalnosti.

MODUL 2  Izrazimo sebe, svoje potrebe in zaživimo bolj sproščeno

Nekje na naši življenjski poti smo prenehali poslušati sebe, uživati v lastni družbi in naši resnični naravi. Življenje je postalo naglica, skrb, da opravimo vse, kar smo si zadali, da poskrbimo za družino, posel, otroke, obveznosti… Pozabili smo, da smo živa bitja in ne le naše vloge, ki jih živimo. 

Posledica so izgorelost, kronična utrujenost, tesnoba, depresija, alergije, auto-imune bolezni… 

Skozi modul bomo:

odkrivali poti in načine, kako si spet prisluhnemo

ljubeče poskrbimo za svoje čustvene potrebe, za svojo „živost“ in uživanje v bivanju

kako svoje potrebe izrazimo 

MODUL 3  Moja prepričanja kreirajo moj svet

Po tem, ko smo si pogledali, kako na ljubeč način poskrbimo za svoje fizično telo in čustvene potrebe, je čas, da si ogledamo, kako s svojimi mislimi kreiramo svoj svet. Poglobljeno si bomo ogledali naša prepričanja – glede sebe, telesa in zdravja, odnosov, financ/blaginje, posla/dela, partnerstva, življenja nasploh. 

Ali nas naša prepričana podpirajo ali ovirajo pri tem, da živimo polno in zadovoljno? 

Spoznali bomo;

kako jih spremenimo, oziroma še bolje – kako jih presežemo

kako se odpremo za zaupanje, obilje in neskončne možnosti tudi tam, kjer smo mislili, da jih ni. (Ko se zavemo, da tisto, kar si govorimo že vrsto let, ne drži in da ima življenje za nas resnično številne možnosti, začnemo skrbno izbirati svoje besede in misli).

MODUL 4  Strast  in čutnost – nam lahko spremenita življenje?

Življenje brez strasti, je kot življenje brez toplote, sonca, žara. Se še spomnite, ko ste se lotili nečesa, kar vas je resnično navduševalo in vas izpolnjevalo? Kdaj ste nazadnje naredili nekaj resnično iz svoje velike želje in strasti, da bi to naredili? 

Pa je res potrebno početi nekaj posebnega, da živimo strastno in polno? Gotovo je to ena od poti. A obstaja tudi način, kako lahko strast, čudenje in radost vnesemo v naš vsakdan. 

Pa čutnost? Kaj je čutnost? Jo živimo? Ko smo čutne, smo čisto drugačne. Vas zanima kako?

Na tem modulu bomo:

prebujali naše strasti

vadili čutnost 

se povezali z našimi unikatnimi darovi/talenti. Vsak od nas je unikaten in na svetu zato, da sebe in svojo lepoto ter darove deli z ljudmi. Vsak na čisto svoj način. Je zato potrebno veliko dela? Ne 😉 V resnici je zelo enostavno.

MODUL 5  Obudimo ženski princip delovanja ter svojo naravo

V današnjem svetu že več let prevladuje moški princip delovanja in življenja. Za stvari, rezultate, odnose se naprezamo, pogosto se silimo v delovanje tudi takrat, ko bi se morali malo ustaviti in dopustiti, da se stvari naravno odvijejo. Svojo vrednost in zadovoljstvo iščemo zunaj, v raznoraznih dosežkih, številkah, statusu, zunanji podobi, pohvalah… Vse več nas je odrezanih od naše resnične narave.

Spoznali bomo drugačen način delovanja in življenja – ženski princip, ki nas uči harmonije, nenasilja nad sabo in drugimi. Uči nas kako:

iti s tokom in ne proti njemu,

 se premaknemo iz glave v srce, 

preiti od naprezanja in ločevanja k harmoniji in povezovanju, od hitenja proti ciljem k preprosti radosti bivanja.

MODUL 6  Kaj če???

Si kdaj zastavite spodnja vprašanja:

 Kakšno bi bilo moje življenje, če bi se resnično ljubil/a in sprejemal/a?

 Kakšen bi bil moj dan, ko bi poskrbel/a za svoje resnične potrebe?

 Kako bi se počutil/a, ko bi poznal/a svojo lastno vrednost?

 Kaj je potrebno, da si to dopustim?

 Kaj lahko iz svojega življenja mirno izpustim?

 Kaj želim v svoje življenje povabiti?

 S čem želim svojo posodo – srce napolniti?

Ljudje si ta vprašanja pogosto postavijo, ko hudo zbolijo, ko jim preostane še nekaj mesecev življenja, ali pa potem, ko so preboleli neko težko bolezen in želijo ZAŽIVETI drugače – NA NOVO, bolj LJUBEČE in POLNO.

Mi bomo to storili sedaj in ne bomo čakali, da nas doleti tisto, kar si nihče od nas ne želi.

Na tem modulu bomo zaobjeli naše potovanje in se potopili v naše globine skozi meditacijo in kontemplacijo. Dopustili bomo, da spregovori naše srce in sprejeli podporo življenja.

Kaj o delu s Tatjano pravijo udeleženci programov?

null

Tudi meni cetrtkova srecanja predstavljajo kar vrhunec tedna (ki ga z nestrpnostjo cakam), ker se veselim druzenj z vsemi vami, vseh vasih zgodb in dozivljanj, posredovanja tvojih novih znanj, tehnik in spremljanja svoje transformacije v sledecih dneh. Prav zaradi tega programa in tebe luscim s sebe 15 letno slabo “dodatno opremo”, ki me je ze posteno dusila: preobremenjenost, krc in konstantni stres zaradi prevec obveznosti, slaba volja ko nisem izpolnila nalog, slaba volja/zagrenjenost, ko druzina ne opravi, kar jaz mislim, da morajo, vecni casovni pritisk, nikoli casa zase.
Zdaj spet vidim, cenim in sem hvalezna za drobne malenkosti, ki v resnici pomenijo vse (dober pogovor z druzino, prijatelji, nasmeh, lepa gesta koga/komu, prosti cas z druzino, cas zase = sprehod, glasbo, razmisljanja…). Bi rekla, da v sebi po dolgem casu spet cutim Življenje. Prej sem imela bolj obcutek, da telo vegetira/se prebija skozi dneve, moje duse pa ni bilo nikjer in v nicimer, ker so jo na poti tekom let vsa ta dozivetja preobremenila in zasula.

Skozi program in druzenja sem prisla do spoznanja, da moje pocutje ni samo sivina, ampak obstajajo vse barve. Prej se je sivina kar vlekla, vlekla skozi dneve in me dusila, svetlobe pa nisem dovolj zaznala, ker sem se tudi v tistih trenutkih obtemenjevala s sivino. Zdaj ko pride, sem mirna in se ji prepustim za nekaj casa, ker vem, da je to kratka minljiva faza, ki jo bo spet pregnala svetla barva. Da se bom ze cez kratek cas spet veselila, smejala, da mi bo svetilo sonce v zivljenje. Zdaj to sivo fazo primerjam z nocjo, ko narava in clovek pocivata in si nabirata moci za naslednji dan. Tudi k vecernemu pocitku lezem z mislijo na cudovito jutro, ki bo sledilo.
In ja, zdaj si vzamem tudi vec casa za spanje. Po dooolgih letih poznega odhajanja v posteljo grem zdaj vdaj 1 do 2 uri prej. In obcutek je boljsi.

Se eno spoznanje tega tedna: sluzba me je zelo dusila, bremenila. Zdaj se zavedam, da ce sama opravim nalogo dobro in sem z njo zadovoljna, me iz tira ne vrzejo po mojem mnenju neprimerni komentarji vodje. Jih poslusam, komentiram, ce ocenim da je kaksna kritika konstruktivna, jo sprejmem za naprej, ampak ne pustim, da me komentarji osebno prizadanejo in obremenijo. Prej sem jih jemalo prevec osebno. Zdaj jih raje vzamem kot komentar na opravljeno nalogo (in ne nase). Potem se pocutim lazje. In posledicno cutim tudi vecjo lahkotnost v privat casu, ker iz sluzbe ne pridem tako zamorjena.

Ja, res, s tem programom moje zivljenje postaja boljse, bolj barvito, pocasi dodajam strast (glasbo) pri izvajanju raznih neljubih dejanj/nalog, ne obremenjujem se, ce ni vse narejeno – ker ce nekaj ni nujno in lahko pocaka, si raje vzamen kako uro casa zase. Raje ne pomislim, koliko ur v zivljenju posvetimo posodi, perilu, pospravljanju doma, kuhanju… , sebi pa premalo. Ampak tudi svoj rezervoar moramo nujno napolniti, da gremo lahko dalje.

In ker si zdaj vzamem cas zase in manj dramaticno sprejemam stvari to drugo koronsko obdobje (sluzba, dom in podpora 4 solajocim otrokom doma) sprejemam veliko lazje in bolj mirno kot prvi val, ko me je dusilo, stiskalo… Zato sem res hvalazna, da se je program za notranjo moc zacel pred zaprtjem sol in smo v tistem casu ze naredile nekaj korakov na tej poti potovanja, ker sem psihicno zdaj bolj stabilna in lazje “vozim” v trenutni situaciji. In vem, da sem bolj mirna, ker ko gledam reakcije in razmisljanja sodelavk v tej situaciji, so taksne kot sem bila jaz spomladi: situacijo zelo custveno obarvajo, ji nalozijo polno zgodb, ves cas so zrtve, nic casa nimajo zase, samo tekajo med sluzbo-pomoc otrokom pri solanju, zaradi obremenjenosti in zasicenosti ne zmorejo vsega in v tej negativni spirali tonejo se nizje.

Ja, res sem HVALEŽNA, da me je zivljenje pocasi peljalo k tebi, da mi pokazes nov nivo zivljenje, pravi nacin ziveti s sabo. HVALA TI.

Pri nasih cetrtkih se mi zdi skoda samo to, da bo pocasi zmanjkalo srecanj, ker smo ze zakorakale v drugo polovico programa. Upam, da uspe tudi realizacija tistega vikend srecanja v zivo in odklop nekje v cudoviti naravi.

Lep zimski vikend, obljem,

Petra

Draga Tatjana, udeležila sem se že več tvojih tečajev. Večina jih je bila v živo in krajših od tečaja Aktivirajmo svojo notranjo moč.

Moram priznati, da vedno znova navdušiš. Tvoje znanje je neverjetno široko in bogato. Tako srčno in z brezpogojno ljubeznijo NA GOVORIŠ sočloveka, da je v tvoji družbi vedno nadvse prijetno.

Ta trimesečni online tečaj je prišel ravno ob pravem času, ob začetku drugega lockdowna. Naša tedenska srečanja so bila zame zelo dragoceno darilo in tisti čas v tednu, ki sem ga zavestno namenila samo sebi. Tvoje vodenje in predajanje enostavnih, a še kako koristnih tehnik in podporna skupina soudeleženk sta bili res krasna kombinacija. Po srečanju se vedno počutim prerojena, v jedru, mirna in pozitivno naravnana.  Seveda to ne traja neprekinjeno, a že samo spoznanje, da imam to notranjo moč in znanje, da to spremenim, veliko pomeni.

Začela sem ceniti majhne stvari, ki sem jih nekoč imela za samoumevne. Prepričana sem, da grem v tem trenutno, psihično napornem obdobju za večino, bolj mirno čez.  

In zato sem ti resnično hvaležna, Tatjana.

Zelo toplo bi priporočila ta program vsem, saj je to res dobra investicija vase. In na koncu koncev je to tisto kar največ šteje.

Veselim se nadaljnjih srečanj in tečajev.
Objem, Dunja

Draga Tatjana,
Na tvojih delavnicah je vedno poučno, zanimivo za vse vrste iskalcev, izpolnjujoče za vse ne glede na izkušnje prej…
Morda skeptični v online stil od začetka smo hitro tudi na online programu spoznali, da so srečanja enako dragocena, koristna, doživetja pa zelo globoka ne glede na daljavo. 
Prvič sem bila del online skupine, prvič se na daljavo učim znanja o sebi, prvič sem izkusila vadbo dihanja in meditacije na daljavo in rečem lahko samo: KRASNO,  tudi to je mogoče! In kako ZELO PAŠE še posebej v teh časih, ko živimo precej drugače kot prej. 
Ravno v tem času je idealno odločiti se, da delamo na sebi, rastemo, se učimo vsega znanja, ki nam pomaga razumeti nas same in da vadimo tehnike, ki nas globoko povežejo s samim seboj.
Tatjana, hvaležna sem za vse! Krasno razložiš, kaj se dogaja , kako to vpliva na naša telesa, um in duha. Vsakega tako brezpogojno in sproščeno sprejmeš in pomiriš, da je vse ok ter spodbudiš, da majhen korak pomeni veliko. Podariš tudi tehnike in vaje, da samostojno zmoremo spoznavati samega sebe, ko je lahko ali težko.
Po vsaki delavnici je občutek “ne zmorem in ne vem kako naprej” zame izginil. Počutiti se, “da se nimaš rad, da je prav pozabiti nase “se je spremenil v RADA SE IMAM, ČAS JE ZAME in ZMOREM.
Ta notranja moč in razumevanje same sebe je res največje darilo, ki sem si ga privoščila. Znanje in tehnike mi bodo koristile večno. Hvala za čudovit online program! Toplo ga priporočam vsem!
Objem,
Helena

Že nekaj časa rada prebiram knjige za osebno rast, nikoli pa še nisem bila v nobenem takšnem programu. Glede na splet okoliščin v lanskem letu sem se odločila za program Aktivirajmo svojo notranjo moč.

Nikoli nisem pomislila, da bom izgovorila to misel: “Hvaležna sem, da se je zgodila ta corona situacija.”. Program se izvaja preko zoom-a, kajti v živo se jaz tega programa zagotovo ne bi udeležila. V prejšnjem tempu življenja, kot sem ga živela, si ne bi vzela časa, da bi se vozila vsak teden v Celje na srečanje, tudi termin v četrtek mi ne bi ustrezal in še bi se našel kakšen “razlog”. Zelo mi odgovarja tudi možnost, da lahko dobimo udeleženci “naš interni” posnetek srečanja. Opažam, da ko ga ponovno poslušam zaznam in nekako bolje dojamem nekatere podrobnosti, katerih na delavnici nisem opazila.

Veliko vlogo ima skupina in odkriti pogovori znotraj nje. Nekako te nezavedno motivira in ti pomaga ozavestit svoje strahove, ter prepričanja.
Zelo sem zadovoljna s programom, v sebi čutim svoj napredek. Boljše je moje razumevanje in dojemanje vzrokov za nastale situacije in tudi spodad z njimi. Opažam, da se sedaj v nekem trenutku znam ustaviti in takrat najprej pomislim, kako smo že rekli na delavnici? In poskusim prvič, drugič, tretjič… Ne uspe takoj, ampak jaz napredujem.

Super je! Hvala Tatjani in vsem sopotnicam.
Simona

Tatjano sem spoznala aprila 2016, ko sem bila čustveno in fizično brez moči. Ker mi moji domači niso mogli pomagati, je mama pozvala Tatjano in že isti večer me je sprejela in pregledala. Bila sem tako slabotna in obupana, da tudi sama nisem več videla izhoda, vendar, ko me je pregledala in se z mano pogovorila, sem začutila njeno pozitivno energijo. Začela sem jo obiskovati redno, najprej me je pomirila in mi pomagala z akupunkturo, saj sem imela močne glavobole. Vedno sem se lahko zanesla nanjo. Kasneje, ko sem si opomogla, sem začela obiskovati njeno svetovanje/ trening oziroma coaching.

Gre za svetovanje oziroma treniranje kako se umiriti, sproščati vsakodnevni stres oziroma se mu izogniti in kako si pomagati v kritičnih situacijah. Od takrat sem se že veliko naučila, saj se učiva raznoraznih tehnik sprostitve in meditacije.

Bili so dnevi, in še vedno so včasih, ko me je pomirila in mi dala moč za naprej že s tem, ko sem jo poklicala in slišala njen pomirjujoč glas. V njeni bližini se resnično lahko odprem, saj je prijazna, čustvena in topla oseba, pa vendar tudi objektivna in realna. Z njo lahko govorim o čemerkoli, nikoli ne obsoja, najprej posluša, nato komentira ali da nasvet.

Uči me kako biti bolj pozitivna, zaupljiva in hvaležna, predvsem za to kar sem dosegla in za to kar nam nudi življenje. To pa ni bilo lahko, saj sem že od nekdaj bila zelo pesimistična. Odkar jo obiskujem, cenim čisto preproste stvari, kot na primer zrak, ki ga diham, naravo, ljubezen, prijateljstvo, zaupanje in dobroto. Prav tako sem poglobila odnose s tistimi, ki jih imam najbolj rada; naučila sem se tudi reči ‘Ne’, česar prej nisem znala. Telovadba, sprehodi in moje vrste meditacija so postali del mojega življenja. Seveda so še vedno dnevi, ko sem utrujena in potrta in se zavedam, da še moram marsikaj postoriti, vendar poskušam to sprejeti in pogledati na zadevo še z druge plati.

Za na konec pa lahko še zapišem, da je Tatjana moj mentor, moja prijateljica in moj vodnik na moji poti spreobrnitve in sprejemanja sebe kot take. Vedno bom hvaležna, da sem jo lahko spoznala.

Zato:  Hvala, Tatjana.”

Gabi.

“Sem eden tistih srečnežev, ki v življenju opravljajo poklic, ki so si ga zmeraj želeli. In to zame ni samo poklic, ampak tudi hobi in nasploh način življenja.

V zdravniškem poklicu se razdajaš in tako velikokrat pozabiš nase. Najtežje je najti ravnotežje med poklicnim in privatnim življenjem. Nekaj časa se mi je zdelo, da mi gre dobro. V divjem vrtincu vsakdana in preobremenjenosti sem v zadnjih dveh letih na delovnem mestu pogosto občutil nemir, jezo in frustracijo, ki so se seveda slej kot prej pričeli izražati tudi na mojem telesu. Sprva tiho in nato vse glasneje. V obilici dela in obveznosti si nisem hotel priznati, da je moje notranje ravnovesje porušeno. Postopoma sem postajal vse bolj utrujen in nespeč, pojavljala so se mi vnetja ušes in alergijski kožni izpuščaj brez jasnega sprožilnega dejavnika. Prelomen dogodek, ki me je soočil s svojim stanjem in mi dokončno odprl oči, je bil strašljiv napad srčne aritmije. Imel sem očitne simptome izgorelosti, kar sem si zelo težko priznal. Takrat mi ni preostalo drugega kot da se odmaknem iz direndaja in se ponovno poskušam srečati s sabo. Ko si tako dotolčen in izgubiš zaupanje vase, se je zelo težko pobrati sam. 

In življenje ti v vsakem trenutku da, kar resnično potrebuješ. Nasproti mi je prišla Tatjana, dolgoletna zaupna prijateljica, s katero sva že med študijem skupaj žulila šolske klopi. Tatjana je v zadnjih letih nabrala veliko znanja in izkušenj s področja celostnega zdravljenja in me spomnila, da sem najboljše zdravilo zase jaz sam. Nenehno me je spominjala, da z odmikom iz stresa, s srečanjem s svojimi potlačenimi negativnimi čustvi, z akupunkturo ter z boljšo skrbjo za svoje telo lahko v sebi aktiviram procese samozdravljenja. Z mirnejšim in čistejšim umom sedaj v odmiku počasi okrevam. Vsak dan sproti si obvezno nazdravim s čašo vseprežemajoče zdravilne ljubezni in se priklonim božanskemu. 

Hvala vesolju za take angele kot je Tatjana.”

Boštjan

“Draga Tatjana,

Popeljala si nas spet proti sebi, tako nežno, tako preprosto! Hvala ti, da vedno znova spodbujaš k jasnosti in pozornosti tisti edini pravi energiji.

Toplo te objemam in se veselim novih srečanj,”

Lena

“Pristal sem na točki, ki je pomenila popoln fizični in psihični kolaps. Izgorelost me je ustavila in nisem vedel kako naprej. Nato mi je na “pot k sebi” prišla nasproti Tatjana s svojim 6 mesečnim programom.  Najbolj sem potreboval sočutnost, nekoga ki mi bo prisluhnil in me s svojim strokovnim znanjem vodil čez rehabilitacijo.
Tatjana se je izkazala za vse to in še več. Vzpostavila sva medsebojno zaupanje in na njem gradila mojo novo pot na kateri sem spoznaval sebe, svoje vrednote in da je življenje lahko polno radosti. Izkoristila sva moje potenciale in dala prostor veselju in sreči.
Nikoli ne bom pozabil te izkušnje….HVALA za vse kar si mi dala.”
David

Cena programa in prijava v program

null

CENA PROGRAMA: 666 EUR (namesto 999 EUR) 

Plačilo je mogoče tudi v 3 obrokih (3 x 239 EUR) 

570 EUR (če ste opravili program Aktivirajmo notranjo moč)

Plačilo možno v 3 obrokih (3 x 190 EUR)

 

 

PROGRAM OBSEGA:

 6 modulov, ki se bodo odvijali redno na 14 dni

  6 poglabljanj modulov – namenjeni vprašanjem, dilemam in izvedbi skupnih vaj & meditacij 

 

Z novo skupino začnemo v oktobru. Prijave že tečejo!

Prijavite se z vpisom vaših podatkov v obrazec!

Za morebitna vprašanja pa mi pišite na mail
tatjana@tatjanatrajkovska.eu oz. me pokličite na telefon 051 874 380.

Za prijavo v program vpišite vaše podatke v spodnja polja!

Navodila za plačilo prejmete po oddani prijavi.