fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

AKTIVIRAJMO NOTRANJO MOČ

null

5 mesečni online program

Stopimo iz občutkov nemoči, strahu, nemira, panike & nezadovoljstva
v svojo notranjo moč in zaživimo v zaupanju, miru in ljubezni.

Z novo skupino začnemo v torek, 29. marca oz. takoj, ko se skupina napolni.

Program je namenjen vsem, ki: 

ste utrujeni, nemirni, prestrašeni, zbegani, neodločni, nemočni, izčrpani;
 vas pogosto prevzamejo skrbi, strahovi, obup, strah, jeza, sram, krivda;

vas mučijo nespečnost, napadi tesnobe, panike, glavoboli, ponavljajoča vnetja, bolečine v želodcu, prebavne težave, omotica;
se borite z negativnimi mislimi, kot so: Nisem dovolj dober/dobra. Ne bo mi uspelo. Ne zaslužim si. Nisem varen/varna. Z mano je nekaj narobe. Za moje zdravstvene težave ni zdravila. Težko se odprem in zaupam ljudem. Ta svet je nevaren in krivičen.
se v odnosih ne znajdete več: ne upate se izraziti ali postaviti mej, pogosto popuščate ali pa postajate vzkipljivi, ne znate več prisluhniti ljudem, se umikate in zapirate vase.

Hrepenite po tem, da bi: 

  zaupali sebi in življenju
našli pot ven iz nemira, stiske, nejasnosti, težavnih odnosov
  
si končno dopustili izraziti sebe, brez sramu, strahu in oklevanja
  
dvignili nivo življenjske energije in zdravja ter okrepili vitalnost
  
v odnosih in pri delu bili bolj odločni ter izrazili svoje skrite talente/darove 

Program je namenjen AKTIVNIM ISKALCEM poti do več miru, boljšega počutja in zdravja, kvalitetnih odnosov in polnega življenja. 

Ni za tiste, ki iščejo instant rešitve za svoje težave in verjamejo v čudežno palčko – to, da jih bo nekdo zunaj (zdravilec, terapevt, partner, angel, bog…) rešil.

V svojih več kot 25 letih raziskovanja življenja in naravnih načinov zdravljenja ter dviganja zavesti, spoznavam vedno znova, da so rešitve in odgovori v nas. 

Odkrijte brezmejne, izjemne, osupljive sile in moči,
ki se skrivajo v nas in si
povrnite mir, ljubezen, moč in zaupanje.

V nas so te brezmejne, izjemne, osupljive sile in moči, po katerih tako hrepenimo. 

V nas se skrivajo mir, ljubezen, moč, zaupanje, pogum, sočutje, svoboda.

Pravzaprav se ne skrivajo, samo mi jih spregledamo, saj jih prekrivajo leta in desetletja navlake, misli, prepričanj, čustev, zgodb, ki jih tako radi ponavljamo, da smo jih vzeli za resnične.

V tem programu se bomo lotili OZAVEŠČANJA.

Spoznali bomo načine, s katerimi se vsakodnevno oddaljujemo stran od svoje resnične narave in moči, miru in ljubezni.
Postopoma bomo osvetlili temačne kotičke in vse tisto, kar ni resnično.
S preprostimi vajami in dnevno prakso bomo omogočili, da iz nas navzven ZASIJE NAŠA RESNIČNA BIT.

5 mesecev bomo namenili osebni rasti in preobrazbi.

PROGRAM sestavlja: 

 10 SKUPINSKIH SREČANJ  (1 x 14 dni) – trajanje 1,5 ure

Na njih predstavim temo, tehnike in orodja ter izvedemo meditacijo.

Med srečanji imamo čas, da uporabljamo nova spoznanja in orodja v vsakodnevnem življenju in tako počasi zaživimo bolj zavestno, iz svoje moči, zaupanja in miru.

 

Srečanja se odvijajo ob TORKIH, vsakih 14 dni – ob 19.30 uri

Srečanja se snemajo, z namenom, da dobite posnetke, v primeru odsotnosti.

 

ZA KONEC sem si zamislila SKUPINSKI VIKEND UMIK v septembru (ni del programa).

Nagrada sebi za prehojeno potovanje. 🙂

Ta transformativen vikend se bo odvil nekje v Sloveniji ali na Hrvaškem. Ta umik ni del programa – a srčno upam, da ga bomo lahko izvedli, saj so druženje v živo, skupinske meditacije in prakse po enem takem skupnem potovanju res izjemno darilo za vsakega od nas. 

 

Z novo skupino začnemo predvidoma 29. marca. Vabljeni k prijavi!

Vsebina modulov

null

MODUL 1: POVEZAVA MED UMOM IN TELESOM

Naše misli/um močno vplivajo na naše telo in s tem na počutje in zdravje. Vse več je dokazov, ki govorijo o tem, da s spreminjanjem naših misli, lahko dejansko spremenimo naše doživljanje sebe, sveta in aktiviramo zdravilne mehanizme v nas samih. Dr Joe Dispenza (knjiga Placebo ste vi) in dr Bruce Lipton (knjiga Bilogija prepričanje) sta svoje življenje in raziskovanje posvetila prav vplivu našim misli in prepričanj na proces zdravljenja. 

Če torej naše misli kreirajo naš svet, potem je dobro vedeti kakšne so in katera so naša prepričanja.

Ogledali si bomo naša prepričanja in misli. 

Spoznali bomo 3 tehnike, ki nam pomagajo spremeniti misli ali se jih osvoboditi: 

tehnika spraševanja
tehnika ABC
praksa tihega sedenja

MODUL 2: ČUSTVA – KAKO LAHKO STOPIMO IZ NJIHOVEGA OBJEMA?

Čustva so del naše človeške narave. Vsi jih imamo in jih občutimo. Problem nastane, ko se začnemo z njimi istovetiti ali pa se jih želimo otresti, znebiti in pred njimi pobegniti. Takrat nas potegnejo v svoj vrtinec, negativno spiralo, iz katere gremo težko ven. Enkrat je to panika, hud strah, skrbi, spet drugič jeza, bes ali pa občutki krivde, sramu… Toda, ali so res naši sovražniki?

Ste vedeli, da naša čustva nosijo vibracijo? Vas zanima katero vibracijo imajo posamezna čustva in kako to vpliva na naše življenje, počutje in zdravje? Kaj torej narediti, ko nas prevzamejo močna čustva? Vsi pacienti, ki delajo z menoj v daljšem programu, se tega učijo.

Spoznali bomo 3 tehnike, ki nam pomagajo osvoboditi se iz objema čustev:

tehnika opuščanja (letting go)
tehnika s kokosovim orehom
tehnika pisanja

MODUL 3: SRCE – NJEGOVA VLOGA V PROCESU SAMO-ZDRAVLJENJA & ZAVEDANJA

Ste vedeli, da naše srce ni samo črpalka, ki poganja kri po telesu in s tem omogoča delovanje vsem organom? Ste vedeli, da je naše srce 100x močnejši generator električne energije kot naši možgani in kar 5000x močnejši generator magnetne energije? Njegovi elektromagnetni valovi dajejo ritem vsem drugim celicam. Zatorej je še kako pomembno, kako smo povezani z našim srcem in kakšno energijo oddaja naše srce. Preko srca smo povezani z ljudmi na drugi strani planeta. V njem prebiva naš duh in so doma naše vrline. Kako torej z njim vzpostavimo stik, ki nas bo podprl v našem življenju in procesu zdravljenja in komunikacije z ljudmi? Kako izboljšamo odnos do sebe in drugih?

Spoznali bomo 3 tehnike, ki nas bodo pri tem podprle:

tehnika vstopim v svoje srce
gama tehnika spreminjanja prepričanj s pomočjo aktivacije srčnega polja
praksa povezovanja z našimi vrlinami in darovi

MODUL 4: NENAVEZANOST & OPUŠČANJE – POT IZ KONTROLE, NAPORA IN UPIRANJA V SVOBODO 

„Vadi nedelovanje in vse se bo postavilo na svoje mesto.“
Lao -Tzu

Zadnja leta je vse več govora o izgorelosti. Vanje nas vodi moška energija. Na vso moč se trudimo doseči svoje, se naprezamo, odrekamo, pritiskamo, skušamo kontrolirati svoje življenje in se hkrati upiramo vsemu, kar nam življenje prinese in ne sodi v naš „jagodni izbor“.  Sledimo svojim ciljem, a za naše resnične potrebe, ki izhajajo iz srca, si ne vzamemo časa (mir, počitek, oddih, toplina, sproščenost…). Ta princip nosi v sebi veliko kritike, obsojanja, ne-sprejemanja.

 Navadno nas v tej „dirki za cilji“ ustavijo težka bolezen, ločitev, smrt dragega, bankrot, izguba službe… To nas končno prebudi za resnično vrednost življenja. Spoznamo, da bistvo življenja predstavlja kvaliteta bivanja. 

Poiščimo pravo pot skozi opuščanje kontrole, spuščanje našega „ega“, nenavezanost in krepimo resnično zaupanje življenju ter vez z našim „višjim jazom“. Ta nam na koncu pripelje tisto, kar najbolj potrebujemo – mnogokrat v boljši verziji, kot smo si predstavljali.

Spoznali bomo 3 prakse, ki nas bodo pri tem podprle:

praksa opuščanja/spuščanja (letting go)
vodstvo našega višjega jaza
tehnika „božanska skrinjica“

MODUL 5: ZAVEDANJE IN PRAKSA ČUJEČNOSTI OMOGOČATA IZBIRO

„Obrni svoj obraz proti soncu in sence bodo padle za tabo.“
maorski pregovor

Ljudje smo zavestna bitja, a kaj ko večino časa živimo popolnoma nezavedno. Dejanja opravljamo avtomatsko in namesto, da smo prisotni v tem trenutku, nas misli ves čas nosijo naprej ali nazaj. Kadar se pretirano vračamo nazaj, se to kaže v pogostih občutkih žalosti, obžalovanja, občutkih krivde, sramu, nezadovoljstva in jeze. Kadar nam misli silijo naprej, nas to dela anksiozne, napete, nezadovoljne in prestrašene.

Naša moč pa se skriva v tem trenutku – ZDAJ. 

Vadili bomo prakse za dvig zavedanja in kultiviranje čuječnosti – pozornosti:

 dnevna vaja čuječnosti
 tiho sedenje
bodimo luč, ki jo želimo videti v svetu (praksa: bodi/delaj/imej, oz. angleško be/do/have)

 

Kaj o delu s Tatjano pravijo udeleženci programov?

null

Tudi meni cetrtkova srecanja predstavljajo kar vrhunec tedna (ki ga z nestrpnostjo cakam), ker se veselim druzenj z vsemi vami, vseh vasih zgodb in dozivljanj, posredovanja tvojih novih znanj, tehnik in spremljanja svoje transformacije v sledecih dneh. Prav zaradi tega programa in tebe luscim s sebe 15 letno slabo “dodatno opremo”, ki me je ze posteno dusila: preobremenjenost, krc in konstantni stres zaradi prevec obveznosti, slaba volja ko nisem izpolnila nalog, slaba volja/zagrenjenost, ko druzina ne opravi, kar jaz mislim, da morajo, vecni casovni pritisk, nikoli casa zase.
Zdaj spet vidim, cenim in sem hvalezna za drobne malenkosti, ki v resnici pomenijo vse (dober pogovor z druzino, prijatelji, nasmeh, lepa gesta koga/komu, prosti cas z druzino, cas zase = sprehod, glasbo, razmisljanja…). Bi rekla, da v sebi po dolgem casu spet cutim Življenje. Prej sem imela bolj obcutek, da telo vegetira/se prebija skozi dneve, moje duse pa ni bilo nikjer in v nicimer, ker so jo na poti tekom let vsa ta dozivetja preobremenila in zasula.

Skozi program in druzenja sem prisla do spoznanja, da moje pocutje ni samo sivina, ampak obstajajo vse barve. Prej se je sivina kar vlekla, vlekla skozi dneve in me dusila, svetlobe pa nisem dovolj zaznala, ker sem se tudi v tistih trenutkih obtemenjevala s sivino. Zdaj ko pride, sem mirna in se ji prepustim za nekaj casa, ker vem, da je to kratka minljiva faza, ki jo bo spet pregnala svetla barva. Da se bom ze cez kratek cas spet veselila, smejala, da mi bo svetilo sonce v zivljenje. Zdaj to sivo fazo primerjam z nocjo, ko narava in clovek pocivata in si nabirata moci za naslednji dan. Tudi k vecernemu pocitku lezem z mislijo na cudovito jutro, ki bo sledilo.
In ja, zdaj si vzamem tudi vec casa za spanje. Po dooolgih letih poznega odhajanja v posteljo grem zdaj vdaj 1 do 2 uri prej. In obcutek je boljsi.

Se eno spoznanje tega tedna: sluzba me je zelo dusila, bremenila. Zdaj se zavedam, da ce sama opravim nalogo dobro in sem z njo zadovoljna, me iz tira ne vrzejo po mojem mnenju neprimerni komentarji vodje. Jih poslusam, komentiram, ce ocenim da je kaksna kritika konstruktivna, jo sprejmem za naprej, ampak ne pustim, da me komentarji osebno prizadanejo in obremenijo. Prej sem jih jemalo prevec osebno. Zdaj jih raje vzamem kot komentar na opravljeno nalogo (in ne nase). Potem se pocutim lazje. In posledicno cutim tudi vecjo lahkotnost v privat casu, ker iz sluzbe ne pridem tako zamorjena.

Ja, res, s tem programom moje zivljenje postaja boljse, bolj barvito, pocasi dodajam strast (glasbo) pri izvajanju raznih neljubih dejanj/nalog, ne obremenjujem se, ce ni vse narejeno – ker ce nekaj ni nujno in lahko pocaka, si raje vzamen kako uro casa zase. Raje ne pomislim, koliko ur v zivljenju posvetimo posodi, perilu, pospravljanju doma, kuhanju… , sebi pa premalo. Ampak tudi svoj rezervoar moramo nujno napolniti, da gremo lahko dalje.

In ker si zdaj vzamem cas zase in manj dramaticno sprejemam stvari to drugo koronsko obdobje (sluzba, dom in podpora 4 solajocim otrokom doma) sprejemam veliko lazje in bolj mirno kot prvi val, ko me je dusilo, stiskalo… Zato sem res hvalazna, da se je program za notranjo moc zacel pred zaprtjem sol in smo v tistem casu ze naredile nekaj korakov na tej poti potovanja, ker sem psihicno zdaj bolj stabilna in lazje “vozim” v trenutni situaciji. In vem, da sem bolj mirna, ker ko gledam reakcije in razmisljanja sodelavk v tej situaciji, so taksne kot sem bila jaz spomladi: situacijo zelo custveno obarvajo, ji nalozijo polno zgodb, ves cas so zrtve, nic casa nimajo zase, samo tekajo med sluzbo-pomoc otrokom pri solanju, zaradi obremenjenosti in zasicenosti ne zmorejo vsega in v tej negativni spirali tonejo se nizje.

Ja, res sem HVALEŽNA, da me je zivljenje pocasi peljalo k tebi, da mi pokazes nov nivo zivljenje, pravi nacin ziveti s sabo. HVALA TI.

Pri nasih cetrtkih se mi zdi skoda samo to, da bo pocasi zmanjkalo srecanj, ker smo ze zakorakale v drugo polovico programa. Upam, da uspe tudi realizacija tistega vikend srecanja v zivo in odklop nekje v cudoviti naravi.

Lep zimski vikend, obljem,

Petra

Draga Tatjana!

Udeležila sem se že več tvojih tečajev. Večina jih je bila v živo in krajših od tečaja Aktivirajmo svojo notranjo moč.

Moram priznati, da vedno znova navdušiš. Tvoje znanje je neverjetno široko in bogato. Tako srčno in z brezpogojno ljubeznijo NA GOVORIŠ sočloveka, da je v tvoji družbi vedno nadvse prijetno.

Ta trimesečni online tečaj je prišel ravno ob pravem času, ob začetku drugega lockdowna. Naša tedenska srečanja so bila zame zelo dragoceno darilo in tisti čas v tednu, ki sem ga zavestno namenila samo sebi. Tvoje vodenje in predajanje enostavnih, a še kako koristnih tehnik in podporna skupina soudeleženk sta bili res krasna kombinacija. Po srečanju se vedno počutim prerojena, v jedru, mirna in pozitivno naravnana.  Seveda to ne traja neprekinjeno, a že samo spoznanje, da imam to notranjo moč in znanje, da to spremenim, veliko pomeni.

Začela sem ceniti majhne stvari, ki sem jih nekoč imela za samoumevne. Prepričana sem, da grem v tem trenutno, psihično napornem obdobju za večino, bolj mirno čez.  

In zato sem ti resnično hvaležna, Tatjana.

Zelo toplo bi priporočila ta program vsem, saj je to res dobra investicija vase. In na koncu koncev je to tisto kar največ šteje.

Veselim se nadaljnjih srečanj in tečajev.
Objem, Dunja

Draga Tatjana,
Na tvojih delavnicah je vedno poučno, zanimivo za vse vrste iskalcev, izpolnjujoče za vse ne glede na izkušnje prej…
Morda skeptični v online stil od začetka smo  hitro tudi na online programu spoznali, da so srečanja enako dragocena, koristna, doživetja pa zelo globoka ne glede na daljavo. 
Prvič sem bila del online skupine, prvič se na daljavo učim znanja o sebi, prvič sem izkusila vadbo dihanja in meditacije na daljavo in rečem lahko samo: KRASNO,  tudi to je mogoče! In kako ZELO PAŠE še posebej v teh časih, ko živimo precej drugače kot prej. 
Ravno v tem času je idealno odločiti se, da delamo na sebi, rastemo, se učimo vsega znanja, ki nam pomaga razumeti nas same in da vadimo tehnike, ki nas globoko povežejo s samim seboj.
Tatjana, hvaležna sem za vse! 
Krasno razložiš, kaj se dogaja , kako to vpliva na naša telesa, um in duha. Vsakega tako brezpogojno in sproščeno sprejmeš in pomiriš, da je vse ok ter spodbudiš, da majhen korak pomeni veliko. 
Podariš tudi tehnike in vaje, da samostojno zmoremo spoznavati samega sebe, ko je lahko ali težko.
Po vsaki delavnici je občutek “ne zmorem in ne vem kako naprej” zame izginil. Počutiti se, “da se nimaš rad, da je prav pozabiti nase “se je spremenil v RADA SE IMAM, ČAS JE ZAME in ZMOREM.
Ta notranja moč in razumevanje same sebe je res največje darilo, ki sem si ga privoščila. Znanje in tehnike mi bodo koristile večno. Hvala za čudovit online program! Toplo ga priporočam vsem!
Objem,
Helena

Že nekaj časa rada prebiram knjige za osebno rast, nikoli pa še nisem bila v nobenem takšnem programu. Glede na splet okoliščin v lanskem letu sem se odločila za program Aktivirajmo svojo notranjo moč.

Nikoli nisem pomislila, da bom izgovorila to misel: “Hvaležna sem, da se je zgodila ta corona situacija.”. Program se izvaja preko zoom-a, kajti v živo se jaz tega programa zagotovo ne bi udeležila. V prejšnjem tempu življenja, kot sem ga živela, si ne bi vzela časa, da bi se vozila vsak teden v Celje na srečanje, tudi termin v četrtek mi ne bi ustrezal in še bi se našel kakšen “razlog”. Zelo mi odgovarja tudi možnost, da lahko dobimo udeleženci “naš interni” posnetek srečanja. Opažam, da ko ga ponovno poslušam zaznam in nekako bolje dojamem nekatere podrobnosti, katerih na delavnici nisem opazila.

Veliko vlogo ima skupina in odkriti pogovori znotraj nje. Nekako te nezavedno motivira in ti pomaga ozavestit svoje strahove, ter prepričanja.
Zelo sem zadovoljna s programom, v sebi čutim svoj napredek. Boljše je moje razumevanje in dojemanje vzrokov za nastale situacije in tudi spodad z njimi. Opažam, da se sedaj v nekem trenutku znam ustaviti in takrat najprej pomislim, kako smo že rekli na delavnici? In poskusim prvič, drugič, tretjič… Ne uspe takoj, ampak jaz napredujem.

Super je! Hvala Tatjani in vsem sopotnicam.
Simona

Tatjano sem spoznala aprila 2016, ko sem bila čustveno in fizično brez moči. Ker mi moji domači niso mogli pomagati, je mama pozvala Tatjano in že isti večer me je sprejela in pregledala. Bila sem tako slabotna in obupana, da tudi sama nisem več videla izhoda, vendar, ko me je pregledala in se z mano pogovorila, sem začutila njeno pozitivno energijo. Začela sem jo obiskovati redno, najprej me je pomirila in mi pomagala z akupunkturo, saj sem imela močne glavobole. Vedno sem se lahko zanesla nanjo. Kasneje, ko sem si opomogla, sem začela obiskovati njeno svetovanje/ trening oziroma coaching.

Gre za svetovanje oziroma treniranje kako se umiriti, sproščati vsakodnevni stres oziroma se mu izogniti in kako si pomagati v kritičnih situacijah. Od takrat sem se že veliko naučila, saj se učiva raznoraznih tehnik sprostitve in meditacije.

Bili so dnevi, in še vedno so včasih, ko me je pomirila in mi dala moč za naprej že s tem, ko sem jo poklicala in slišala njen pomirjujoč glas. V njeni bližini se resnično lahko odprem, saj je prijazna, čustvena in topla oseba, pa vendar tudi objektivna in realna. Z njo lahko govorim o čemerkoli, nikoli ne obsoja, najprej posluša, nato komentira ali da nasvet.

Uči me kako biti bolj pozitivna, zaupljiva in hvaležna, predvsem za to kar sem dosegla in za to kar nam nudi življenje. To pa ni bilo lahko, saj sem že od nekdaj bila zelo pesimistična. Odkar jo obiskujem, cenim čisto preproste stvari, kot na primer zrak, ki ga diham, naravo, ljubezen, prijateljstvo, zaupanje in dobroto. Prav tako sem poglobila odnose s tistimi, ki jih imam najbolj rada; naučila sem se tudi reči ‘Ne’, česar prej nisem znala. Telovadba, sprehodi in moje vrste meditacija so postali del mojega življenja. Seveda so še vedno dnevi, ko sem utrujena in potrta in se zavedam, da še moram marsikaj postoriti, vendar poskušam to sprejeti in pogledati na zadevo še z druge plati.

Za na konec pa lahko še zapišem, da je Tatjana moj mentor, moja prijateljica in moj vodnik na moji poti spreobrnitve in sprejemanja sebe kot take. Vedno bom hvaležna, da sem jo lahko spoznala.

Zato:  Hvala, Tatjana.”

Gabi.

“Sem eden tistih srečnežev, ki v življenju opravljajo poklic, ki so si ga zmeraj želeli. In to zame ni samo poklic, ampak tudi hobi in nasploh način življenja.

V zdravniškem poklicu se razdajaš in tako velikokrat pozabiš nase. Najtežje je najti ravnotežje med poklicnim in privatnim življenjem. Nekaj časa se mi je zdelo, da mi gre dobro. V divjem vrtincu vsakdana in preobremenjenosti sem v zadnjih dveh letih na delovnem mestu pogosto občutil nemir, jezo in frustracijo, ki so se seveda slej kot prej pričeli izražati tudi na mojem telesu. Sprva tiho in nato vse glasneje. V obilici dela in obveznosti si nisem hotel priznati, da je moje notranje ravnovesje porušeno. Postopoma sem postajal vse bolj utrujen in nespeč, pojavljala so se mi vnetja ušes in alergijski kožni izpuščaj brez jasnega sprožilnega dejavnika. Prelomen dogodek, ki me je soočil s svojim stanjem in mi dokončno odprl oči, je bil strašljiv napad srčne aritmije. Imel sem očitne simptome izgorelosti, kar sem si zelo težko priznal. Takrat mi ni preostalo drugega kot da se odmaknem iz direndaja in se ponovno poskušam srečati s sabo. Ko si tako dotolčen in izgubiš zaupanje vase, se je zelo težko pobrati sam. 

In življenje ti v vsakem trenutku da, kar resnično potrebuješ. Nasproti mi je prišla Tatjana, dolgoletna zaupna prijateljica, s katero sva že med študijem skupaj žulila šolske klopi. Tatjana je v zadnjih letih nabrala veliko znanja in izkušenj s področja celostnega zdravljenja in me spomnila, da sem najboljše zdravilo zase jaz sam. Nenehno me je spominjala, da z odmikom iz stresa, s srečanjem s svojimi potlačenimi negativnimi čustvi, z akupunkturo ter z boljšo skrbjo za svoje telo lahko v sebi aktiviram procese samozdravljenja. Z mirnejšim in čistejšim umom sedaj v odmiku počasi okrevam. Vsak dan sproti si obvezno nazdravim s čašo vseprežemajoče zdravilne ljubezni in se priklonim božanskemu. 

Hvala vesolju za take angele kot je Tatjana.”

Boštjan

“Draga Tatjana,

Popeljala si nas spet proti sebi, tako nežno, tako preprosto! Hvala ti, da vedno znova spodbujaš k jasnosti in pozornosti tisti edini pravi energiji.

Toplo te objemam in se veselim novih srečanj,”

Lena

“Pristal sem na točki, ki je pomenila popoln fizični in psihični kolaps. Izgorelost me je ustavila in nisem vedel kako naprej. Nato mi je na “pot k sebi” prišla nasproti Tatjana s svojim 6 mesečnim programom.  Najbolj sem potreboval sočutnost, nekoga ki mi bo prisluhnil in me s svojim strokovnim znanjem vodil čez rehabilitacijo.
Tatjana se je izkazala za vse to in še več. Vzpostavila sva medsebojno zaupanje in na njem gradila mojo novo pot na kateri sem spoznaval sebe, svoje vrednote in da je življenje lahko polno radosti. Izkoristila sva moje potenciale in dala prostor veselju in sreči.
Nikoli ne bom pozabil te izkušnje….HVALA za vse kar si mi dala.”
David

Cena programa in prijava v program

null

CENA PROGRAMA: 539 EUR (namesto 999EUR)  

Plačilo je mogoče tudi v 3 obrokih (3 x 199 EUR) 

 

PROGRAM OBSEGA:

10 skupinskih srečanj (90 minut), ki se bodo odvijala na 14 dni

 

Z novo skupino začnemo 29. marca!

Prijavite se z vpisom vaših podatkov v spodnji obrazec!

Za morebitna vprašanja pa mi pišite na mail
tatjana@tatjanatrajkovska.eu oz. me pokličite na telefon 051 874 380.

Za prijavo vpišite vaše podatke v spodnja polja!

Navodila za plačilo prejmete po oddani prijavi.