fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Antistres delavnica

Enodnevna delavnica za vse, ki se soočate s tesnobo, depresijo, paničnimi napadi, izgorelostjo in kroničnimi bolečinami.

Vse več ljudi se danes sooča z zgoraj omenjenimi težavami in kar srce me boli, ko vidim in slišim kako pri nas iz leta v leto strmo narašča količina predpisanih antidepresivov. Tempo življenja je vse hitrejši in zaradi mnogih pritiskov na različnih področjih življena ljudje, še posebej pa ženske, občasno klonemo.

Ni potrebno da je tako!!!

Na tej delavnici bom z vami delila svoje dolgoletne izkušnje, izkušnje mojih pacientk in klientov, ter vam pokazala kako vas lahko ravno ta vaša težava – bolezen predrami iz otopelosti, utesnjenosti, neizpolnjujočih odnosov in brezvoljnosti ter vas spodbudi, da zaživite polno, srečno in zdravo življenje.

TT-1-of-1-15-400x250

Na delavnici vam bom predala tehnike in orodja, ki vam bodo ob njihovi redni uporabi pomagale, da se osvobodite vaših težav in si ponovno postavite prioritete v vašem življenju tako, da vas bo le to izpolnjevalo namesto izčrpavalo, težilo, žalostilo ali jezilo.

TT (1 of 1)-29

Na delavnici boste spoznali:

 • kateri so tisti dejavniki, ki v vašem telesu povzročajo stanje kroničnega stresa, tesnobe, žalosti, strahu, paničnih napadov, utrujenosti in bolečin
 • kako v telesu aktiviramo naravne mehanizme samozdravljenja
 • kako zmanjšamo količino stresnih hormonov ter na naraven način dvignemo nivo serotonina (hormona sreče – naravnega antidepresiva), oksitocina (hormona ljubezni) in protibolečinskih substanc
 • posebno dihalno tehniko, s katero lahko v nekaj minutah izboljšate energijo v svojem telesu ☺
 • 3 konkretne vaje, ki vam bodo pomagale, da se boste osvobodili občutkov strahu, panike, žalosti, tesnobe in bolečin

»Zakaj bi bili sužnji svoje bolezni, strahov, skrbi, tesnobe in bolečin, če pa lahko vzamemo moč v svoje roke in se prebudimo za potenciale, ki jih nosimo v sebi?«

Ko sem se sama srečala s tesnobo, depresijo in izgorelostjo, sem vedela, da to niso »bolezni, ki bi jih dobila«, pač pa so le trenutna stanja, ki so posledica dejstva, da sem na nekem nivoju (pogosto na mnogih ☺), pozabila nase.

Kako pa vi pozabljate nase? Tudi o tem bomo govorili, zato, da sprašimo tiste kotičke v sebi, ki so potrebni osvetlitve in svežine. ☺

Ne pozabite nase, raje se:

 • prebudite za svoje potenciale
 • osvobodite svojih strahov, skrbi, omejitev
 • si dovolite spoznati izjemnost življenja in enkratnost samih sebe.

Če ste zainteresirani, da se nam pridružite na delavnici, ali bi želeli dodatne informacije glede delavnice, mi pišite na elektronski naslov tatjana@tatjanatrajkovska.eu ali pa se prijavite s klikom na gumb na desni ->

Na delavnico vabim vse, ki:

 • se vam vztrajno ponavljajo vaše zdravstvene težave kot so: migrene, slabosti, tesnoba, tesnoba, depresija, izgorelost, autoimuna obolenja, kronične bolečine, prebavne težave…
 • ste se izgubile v rutini, obveznostih, strahovih, odgovornostih,
 • se prebujate sredi noči, ko vam vaše srce kriči, da tako več ne gre
 • se trenutno nahajate v prelomnem obdobju, ko ne veste kako ven in sploh kam
 • vas odnosi z drugimi vse bolj utesnjujejo, obremenjujejo in žalostijo

Kaj potrebujete za udeležbo na delavnici?

Iskreno željo, da ponovno ZASIJETE, SE OZDRAVITE, OSVOBODITE, OSREČITE SEBE & SE PREBUDITE ZA DAROVE, TALENTE IN POTENCIALE V VAS.

Kako bo?

Pestro, polno, srčno, zabavno, ljubeče, toplo, iskrivo, nagajivo in pa predvsem SPROŠČENO!

Delavnica bo potekala ponovno konec januarja v Ljubljani

Če ste zainteresirani, da se nam pridružite na delavnici, ali bi želeli dodatne informacije glede delavnice, mi pišite na elektronski naslov tatjana@tatjanatrajkovska.eu ali pa se prijavite s klikom na gumb na desni ->

Vtisi mojih strank

Vtisi iz vadbe dihalnih tehnik in meditacij

“Na vadbah zavednega dihanja odkrivam v sebi neverjetne potenciale. Izražajo se v obliki neverjetnih doživetij čiščenja slabega v meni ter izjemnega odkrivanja sreče, otroške radosti, predvsem pa globoke hvaležnosti do življenja. Ob skrbno izbranih meditacijah ter krasni glasbi in dobrem vodenju zmeraj znova najdem samo sebe in pridem v stik s seboj za dlje časa.” (Lena)

“Zjutraj, ko sem se zbudila, sem v sebi začutila takšen mir, kot že zeloooo dolgo ne. Bilo mi je kar nenavadno, ker tega nisem vajena. Včeraj na meditaciji nisem začutila, da bi se tako globoko sprostila, ampak očitno je šlo, očistila sem dušo vseh navlak in danes mi je čudno, takšen mir v meni. Upam, da bo trajalo…” (M.)

Vtisi iz umika v tišino

“Umakniti se iz vsakdana za tri dni in jih brezskrbno preživeti ob tako dobro poskrbljeni organizaciji in urniku je bilo zame izrednega pomena za napolnitev baterij. Tatjana mi je omogočila oživeti pravi pogled na življenje, svojo celoto kot spoj uma, telesa in duha in “najti mir” v sebi in okolici. Hvaležna sem ji, da s svojim zgledom, energijo, strokovnostjo zmeraj znova pričara čudovite delavnice, ki so res vredne prihoda.” (H.K.T.)

“Umik v tišino me je pripeljal do spoznanja, koliko izrečenih besed me povezuje s potrjevanjem tega, kar sem, in koliko nepotrebnih stavkov in besednih zvez izrečem, ker sem tako navajena ali ker sem tako naučena. Tridnevna tišina v odnosu z nepoznanimi ljudmi mi je vsaj za to kratko obdobje snela masko z obraza ter razvrednotila vse, kar se ustvari v besednem dialogu med ljudmi. Vsi trije dnevi so bili aktivni in raznoliki, najbolj me je pritegnilo povezano dihanje in predvsem način Tatjaninega vodenja.” (Alja)

Doživetja udeležencev na delavnicah dihanja z Danom v Sloveniji (julij 2012)

Med dihalnimi meditacijami sem občutil različna čustva, od strahu, žalosti, do radosti in topline. Na splošno, pa so bili energija in občutki zelo prijetni. Bilo je, kot da bi se izgubil v neznanem prostoru, kjer sem se počutil zelo srečnega. Bil sem eden izmed tistih ljudi, ki so si pred preiskusom Danovih meditacij govorili: »Ma ja, seveda…«, in zdaj lahko rečem le: »Wow«. (Rok)

“Med meditacijo sem čutila čudovite občutke mravljinčenja, energije po vsem telesu, zlasti po obrazu in dlaneh. Ali »Chi«- »Prana«- energija res obstaja? Nedvomno, saj sem jo čutila v dlaneh tako intenzivno. Počutila sem se lažjo za eno plast. Čudovito doživetje! (Darja

“Dovolila sem se sprostiti, občutiti telo na tleh in se prepustiti ter dovoliti, da je um odplaval stran ob spremljavi čudovite glasbe. Zjokala sem se in nato občutila neizmerno hvaležnost.” (Lena)

“Imel sem zelo intenzivne občutke v dlaneh in stopalih, kot še nikoli prej v življenju. Za kratek čas sem imel tudi občutek pritiska v prsnem košu. Na koncu seanse sem se počutil neizmerno srečnega in šlo mi je na smeh. Vsekakor doživetje, ki ga je vredno ponoviti. Popolnoma presenečen!” (Ž.M.)

“Vredno izkušnje!” (Elena)

“Enkratno, impresivno.” (Evgenija)

“Med meditacijo sem začutila globoko hvaležnost za življenje, glasba je prevzela kontrolo nad mojim telesom in zdelo se mi je, da plavam, le um me je obdržal na tleh.”  (M.)

“Bilo je turbulentno. Bilo je vsega, od stoka, joka, smeha, tresenja. Prihajale so mi slike iz življenja, ki so bile zame zelo pomembne. Občutki niso bili prijetni, toda ker nam je Dan svetoval naj nadaljujemo, sem vztrajala, dihala in na koncu meditacije sem se počutila izjemno, zelo mirno in na obrazu sem imela sproščen nasmeh. Prebujajoče!” (Tanja)

Vtisi iz razstrupljevalnega umika

“Bilo je prekrasno, čudovito, sproščeno, veliko novega sem izvedela, si kar nekaj zapomnila in sedaj jem veliko več zelenjave, sploh stebelne zelene. Bili smo nadvse prijetna skupina, lahko sem bila to, kar sem in bili smo v udobnih oblačilih… Pa zehanja in glasnega izdiha sprostitve nismo rabili tlačiti v sebi. 🙂 Seveda pa je izjemnega pomena za dobro počutje in uspeh strokovno vodenje delavnice s srčno, preprosto, iskreno, radostno, pošteno in znanja polno zdravnico Tatjano Trajkovsko. Hvala še enkrat!” Sandra