Vikend umik v TIŠINO
Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

VIKEND UMIK V TIŠINO

z dr. Tatjano Trajkovsko

Kaj v resnici čutite v teh zimskih dneh?

Željo po norenju, glasnem druženju, zabavi ali se tudi v vas poraja hrepenenje po tem, da bi se ustavili, upočasnili tempo in se zazrli vase?

Kako bi bilo, če bi te dni preživeli z več pozornosti na drobnih trenutkih, na toplini, ki ogreva naša srca in odnose?

V tišini, v vodenem programu, ki nas bo vodil preko spuščanja starega, umikanja vase in prebujanja novega. V vikend UMIKu V TIŠINO se bomo posvetili sebi.

Trenutno ni razpisanega datuma za vikend umik. Za več informacij mi pišite. 

Tišina nas vabi, da se zazremo vase in nas pri tem izjemno podpira. Mnogi šamani, modreci, zdravilci in sveti ljudje izjemno cenijo obdobja tišine, saj skozi njo pridejo v stik s seboj, z veličino, močjo, ljubeznijo in modrostjo, ki prebivajo v nas. Tišina ZDRAVI & PREBUJA, SPROŠČA & SPOROČA.

Podarite si čudovit vikend – samo sebi in dopustite, da vam tišina spregovori, da vas poboža, nahrani, vam prenese sporočila in aktivira zdravilne potenciale v vas.

Ali se zavedate, da so tišina in mir največje darilo za vaše utrujene nadledvične žleze, izčrpano telo, neurejene hormone, nemiren um in otopelo ali žalostno  srce?

Vikend bomo preživeli v majhnem, zaprtem krogu ljudi, čisto sami na odmaknjeni turistični kmetiji Zgornji Zavratnik v Logarski dolini, visoko nad dolino. 

Ta kmetija je v tem času rezervirana samo za nas – 10 ljudi. 

KAJ NAS ČAKA?

 • različne vodene meditacije za boljši stik s sabo, odpiranje srca & umirjanje uma,
 • vsakodnevni ritual energetske medicine po Doni Eden – 10 minutna vadba, ki vam bo pomagala uravnovesiti energije v telesu,
 • čas za počitek, odklop in kontemplacijo,
 • nočni sprehod z baklami,
 • vadba čuječnosti skozi dan,
 • qi-gong vaje za vse organe,
 • branje zapisov in sporočil modrecev in zdravilcev, 
 • barvanje mandal,
 • poslušanje glasbe in
 • druženje na čisto poseben način.
 • Naj kakšna stvar ostane še skrivnost, velja? 😉

Na Kmetiji Zgornji Zavratnik nas pričakujejo topli in srčni ljudje (gospa Simona in njena družina), izjemno dobra domača hrana (vegetarijanska, katero so do sedaj vsi nadvse pohvalili), savna in prostranost čiste in neokrnjene narave. 

Začetek umika: petek (7. februar) ob 15 uri in konec nedelja (9. februar) ob 15 uri.

Tako, da dragi moji – čaka nas nepozaben vikend v objemu tišine, gora, narave, glasbe našega srca, sporočil našega telesa in duha.

Ste ZRAVEN? Če JA – mi pišite čim prej na tatjana@tatjanatrajkovska.eu, saj je število mest zaradi narave dogodka omejeno na 10 ljudi.

Pa še cena – cena celotnega programa in dveh nočitev s polnim penzionom v enoposteljni sobi znaša na osebo 313 EUR, za zgodnje prijave do 22.1. pa je cena 293 EUR. 

Če so se vam ob branju programa zasvetile učke in vam je zaigralo srce – prisluhnite temu vzgibu telesa in duše, ter se prijavite na moj mail – tatjana@tatjanatrajkovska.eu.

Zapomnite si, da v tišini nismo nikoli sami, pač pa v družbi tistega presežnega dela nas samih, ki je vedno ok. Ne glede na dogajanje zunaj, v svetu in vse dogodke in preizkušnje v našem življenju, je ta del nas – tisto kar v resnici smo – vedno OK. 

Tatjana

UTRINKI IZ PRETEKLIH ODDIHOV