3 mesečni program AKTIVIRAJMO NOTRANJO MOČ
Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

AKTIVIRAJMO NOTRANJO MOČ

null

3 mesečni program kako stopimo iz občutkov nemoči, strahu, nemira, panike & nezadovoljstva v svojo notranjo moč in zaživimo v zaupanju, miru in ljubezni

Program je namenjen vsem, ki: 

ste utrujeni, nemirni, prestrašeni, zbegani, neodločni, nemočni, izčrpani;
 vas pogosto prevzamejo skrbi, strahovi, obup, strah, jeza, sram, krivda;

vas mučijo nespečnost, napadi tesnobe, panike, glavoboli, ponavljajoča vnetja, bolečine v želodcu, prebavne težave, omotica;
se borite z negativnimi mislimi, kot so: Nisem dovolj dober/dobra. Ne bo mi uspelo. Ne zaslužim si. Nisem varen/varna. Z mano je nekaj narobe. Za moje zdravstvene težave ni zdravila. Težko se odprem in zaupam ljudem. Ta svet je nevaren in krivičen.
se v odnosih ne znajdete več: ne upate se izraziti ali postaviti mej, pogosto popuščate ali pa postajate vzkipljivi, ne znate več prisluhniti ljudem, se umikate in zapirate vase.

Hrepenite po tem, da bi: 

zaupali sebi in življenju
 našli pot ven iz nemira, stiske, nejasnosti, težavnih odnosov
  
si končno dopustili izraziti sebe, brez sramu, strahu in oklevanja
  
dvignili nivo življenjske energije in zdravja ter okrepili vitalnost
  
v odnosih in pri delu bili bolj odločni ter izrazili svoje skrite talente/darove 

Program je namenjen AKTIVNIM ISKALCEM poti do več miru, boljšega počutja in zdravja, kvalitetnih odnosov in polnega življenja. 

Ni za tiste, ki iščejo instant rešitve za svoje težave in verjamejo v čudežno palčko – to, da jih bo nekdo zunaj (zdravilec, terapevt, partner, angel, bog…) rešil.

V svojih več kot 25 letih raziskovanja življenja in naravnih načinov zdravljenja ter dviganja zavesti, spoznavam vedno znova, da so rešitve in odgovori v nas. 

Odkrijte brezmejne, izjemne, osupljive sile in moči, ki se skrivajo v nas in si povrnite mir, ljubezen, moč in zaupanje.

V nas so te brezmejne, izjemne, osupljive sile in moči, po katerih tako hrepenimo. 

V nas se skrivajo mir, ljubezen, moč, zaupanje, pogum, sočutje, svoboda.

Pravzaprav se ne skrivajo, samo mi jih spregledamo, saj jih prekrivajo leta in desetletja navlake, misli, prepričanj, čustev, zgodb, ki jih tako radi ponavljamo, da smo jih vzeli za resnične.

V tem programu se bomo lotili OZAVEŠČANJA.

Spoznali bomo načine, s katerimi se vsakodnevno oddaljujemo stran od svoje resnične narave in moči, miru in ljubezni.
Postopoma bomo osvetlili temačne kotičke in vse tisto, kar ni resnično.
S preprostimi vajami in dnevno prakso bomo omogočili, da iz nas navzven ZASIJE NAŠA RESNIČNA BIT.

Program sestavlja:
 6 modulov (6 pomembnih tem), ki se bodo odvijali redno vsakih 14 dni
 6 poglabljanj modulov (vprašanja in odgovori ter praktične vaje) na 14 dni

Vsak od 6 modulov bo potekal v živo preko zooma (cca 2 ure).

Na njem bom predstavila določeno temo, katero bomo skozi pogovor in različne vaje ter meditacije poglobili. Nato nas čakata 2 tedna prakse vaj/nalog – vsak zase doma vadimo in opazujemo kako nam nova spoznanja in izkušnje spreminjajo doživljanje življenja in vplivajo na nas same in naš svet.

Teden po modulu imamo zoom srečanje – poglabljanje modula, kjer predebatiramo vprašanja, dileme in izvedemo skupno vajo/meditacijo.

Družili se bomo 12 zaporednih tednov – 1x tedensko zvečer.
Moduli se bodo snemali, zato. da boste lahko v primeru odsotnosti dobili posnetek.

Ker pa je zlato število 7, sem si kot 7 zaključni modul – tako imenovano jagodo na vrhu torte zamislila SKUPINSKI VIKEND UMIK (neobvezen, a verjetno za marsikoga težko pričakovan in transformativen), ki se bo odvil nekje v Sloveniji (upam, da bo takrat že možno druženje v skupini na kaki turistični kmetiji ali hotelu v objemu lepe narave).

Ta umik ni del programa – a srčno upam, da ga bomo lahko izvedli, če ne pozimi, pa spomladi ali pred poletjem. Zakaj? Ker so druženje v živo, skupinske meditacije in prakse po enem takem skupnem potovanju res izjemno darilo za vsakega od nas.

DATUMI: 22. 10. 2020  do 29.1. 2021 – 12 ČETRTKOV

Vsebina modulov

null

MODUL 1: POVEZAVA MED UMOM IN TELESOM

Naše misli/um močno vplivajo na naše telo in s tem na počutje in zdravje. Vse več je dokazov, ki govorijo o tem, da s spreminjanjem naših misli, lahko dejansko spremenimo naše doživljanje sebe, sveta in aktiviramo zdravilne mehanizme v nas samih. Dr Joe Dispenza (knjiga Placebo ste vi) in dr Bruce Lipton (knjiga Bilogija prepričanje) sta svoje življenje in raziskovanje posvetila prav vplivu našim misli in prepričanj na proces zdravljenja. 

Če torej naše misli kreirajo naš svet, potem je dobro vedeti kakšne so in katera so naša prepričanja.

Ogledali si bomo naša prepričanja in misli. 

Spoznali bomo 3 tehnike, ki nam pomagajo spremeniti misli ali se jih osvoboditi: 

tehnika spraševanja
tehnika ABC
praksa tihega sedenja

MODUL 2: ČUSTVA – KAKO LAHKO STOPIMO IZ NJIHOVEGA OBJEMA?

Čustva so del naše človeške narave. Vsi jih imamo in jih občutimo. Problem nastane, ko se začnemo z njimi istovetiti ali pa se jih želimo otresti, znebiti in pred njimi pobegniti. Takrat nas potegnejo v svoj vrtinec, negativno spiralo, iz katere gremo težko ven. Enkrat je to panika, hud strah, skrbi, spet drugič jeza, bes ali pa občutki krivde, sramu… Toda, ali so res naši sovražniki?

Ste vedeli, da naša čustva nosijo vibracijo? Vas zanima katero vibracijo imajo posamezna čustva in kako to vpliva na naše življenje, počutje in zdravje? Kaj torej narediti, ko nas prevzamejo močna čustva? Vsi pacienti, ki delajo z menoj v daljšem programu, se tega učijo.

Spoznali bomo 3 tehnike, ki nam pomagajo osvoboditi se iz objema čustev:

tehnika opuščanja (letting go)
tehnika s kokosovim orehom
tehnika pisanja

MODUL 3: SRCE – NJEGOVA VLOGA V PROCESU SAMO-ZDRAVLJENJA & ZAVEDANJA

Ste vedeli, da naše srce ni samo črpalka, ki poganja kri po telesu in s tem omogoča delovanje vsem organom? Ste vedeli, da je naše srce 100x močnejši generator električne energije kot naši možgani in kar 5000x močnejši generator magnetne energije? Njegovi elektromagnetni valovi dajejo ritem vsem drugim celicam. Zatorej je še kako pomembno, kako smo povezani z našim srcem in kakšno energijo oddaja naše srce. Preko srca smo povezani z ljudmi na drugi strani planeta. V njem prebiva naš duh in so doma naše vrline. Kako torej z njim vzpostavimo stik, ki nas bo podprl v našem življenju in procesu zdravljenja in komunikacije z ljudmi? Kako izboljšamo odnos do sebe in drugih?

Spoznali bomo 3 tehnike, ki nas bodo pri tem podprle:

tehnika vstopim v svoje srce
gama tehnika spreminjanja prepričanj s pomočjo aktivacije srčnega polja
praksa povezovanja z našimi vrlinami in darovi

MODUL 4: NENAVEZANOST & OPUŠČANJE – POT IZ KONTROLE, NAPORA IN UPIRANJA V SVOBODO 

„Vadi nedelovanje in vse se bo postavilo na svoje mesto.“
Lao -Tzu

Zadnja leta je vse več govora o izgorelosti. Vanje nas vodi moška energija. Na vso moč se trudimo doseči svoje, se naprezamo, odrekamo, pritiskamo, skušamo kontrolirati svoje življenje in se hkrati upiramo vsemu, kar nam življenje prinese in ne sodi v naš „jagodni izbor“.  Sledimo svojim ciljem, a za naše resnične potrebe, ki izhajajo iz srca, si ne vzamemo časa (mir, počitek, oddih, toplina, sproščenost…). Ta princip nosi v sebi veliko kritike, obsojanja, ne-sprejemanja.

 Navadno nas v tej „dirki za cilji“ ustavijo težka bolezen, ločitev, smrt dragega, bankrot, izguba službe… To nas končno prebudi za resnično vrednost življenja. Spoznamo, da bistvo življenja predstavlja kvaliteta bivanja. 

Poiščimo pravo pot skozi opuščanje kontrole, spuščanje našega „ega“, nenavezanost in krepimo resnično zaupanje življenju ter vez z našim „višjim jazom“. Ta nam na koncu pripelje tisto, kar najbolj potrebujemo – mnogokrat v boljši verziji, kot smo si predstavljali.

Spoznali bomo 3 prakse, ki nas bodo pri tem podprle:

praksa opuščanja/spuščanja (letting go)
vodstvo našega višjega jaza
tehnika „božanska skrinjica“

MODUL 5: ZAVEDANJE IN PRAKSA ČUJEČNOSTI OMOGOČATA IZBIRO

„Obrni svoj obraz proti soncu in sence bodo padle za tabo.“
maorski pregovor

Ljudje smo zavestna bitja, a kaj ko večino časa živimo popolnoma nezavedno. Dejanja opravljamo avtomatsko in namesto, da smo prisotni v tem trenutku, nas misli ves čas nosijo naprej ali nazaj. Kadar se pretirano vračamo nazaj, se to kaže v pogostih občutkih žalosti, obžalovanja, občutkih krivde, sramu, nezadovoljstva in jeze. Kadar nam misli silijo naprej, nas to dela anksiozne, napete, nezadovoljne in prestrašene.

Naša moč pa se skriva v tem trenutku – ZDAJ. 

Vadili bomo prakse za dvig zavedanja in kultiviranje čuječnosti – pozornosti:

dnevna vaja čuječnosti
tiho sedenje
bodi/delaj/imej  (angleško: be/do/have), namesto imej/delaj/bodi

MODUL 6: KDO V RESNICI SMO

Spoznali smo, da nismo naše misli in prepričanja. Nismo naša čustva. Kdo smo torej? 

Kaj je naša resnična narava?

Kako pridemo v stik z njo?

Kako aktiviramo nam unikatne talente in darove, s katerimi lahko obogatimo svet?

Ko zaživimo iz našega centra, se to začne odražati v našem življenju. V nas samih je vse več miru, ljubezni, svetlobe, spontanosti, poguma, hvaležnosti, kreativnosti…

Vadili bomo 3 prakse, ki nas osredinijo v naši biti:

tiho sedenje – opazovalec na hribu
povezovanje z darovi v nas
bodimo luč, ki jo želimo videti v svetu

Kaj o delu s Tatjano pravijo udeleženci programov?

null

Tatjano sem spoznala aprila 2016, ko sem bila čustveno in fizično brez moči. Ker mi moji domači niso mogli pomagati, je mama pozvala Tatjano in že isti večer me je sprejela in pregledala. Bila sem tako slabotna in obupana, da tudi sama nisem več videla izhoda, vendar, ko me je pregledala in se z mano pogovorila, sem začutila njeno pozitivno energijo. Začela sem jo obiskovati redno, najprej me je pomirila in mi pomagala z akupunkturo, saj sem imela močne glavobole. Vedno sem se lahko zanesla nanjo. Kasneje, ko sem si opomogla, sem začela obiskovati njeno svetovanje/ trening oziroma coaching.

Gre za svetovanje oziroma treniranje kako se umiriti, sproščati vsakodnevni stres oziroma se mu izogniti in kako si pomagati v kritičnih situacijah. Od takrat sem se že veliko naučila, saj se učiva raznoraznih tehnik sprostitve in meditacije.

Bili so dnevi, in še vedno so včasih, ko me je pomirila in mi dala moč za naprej že s tem, ko sem jo poklicala in slišala njen pomirjujoč glas. V njeni bližini se resnično lahko odprem, saj je prijazna, čustvena in topla oseba, pa vendar tudi objektivna in realna. Z njo lahko govorim o čemerkoli, nikoli ne obsoja, najprej posluša, nato komentira ali da nasvet.

Uči me kako biti bolj pozitivna, zaupljiva in hvaležna, predvsem za to kar sem dosegla in za to kar nam nudi življenje. To pa ni bilo lahko, saj sem že od nekdaj bila zelo pesimistična. Odkar jo obiskujem, cenim čisto preproste stvari, kot na primer zrak, ki ga diham, naravo, ljubezen, prijateljstvo, zaupanje in dobroto. Prav tako sem poglobila odnose s tistimi, ki jih imam najbolj rada; naučila sem se tudi reči ‘Ne’, česar prej nisem znala. Telovadba, sprehodi in moje vrste meditacija so postali del mojega življenja. Seveda so še vedno dnevi, ko sem utrujena in potrta in se zavedam, da še moram marsikaj postoriti, vendar poskušam to sprejeti in pogledati na zadevo še z druge plati.

Za na konec pa lahko še zapišem, da je Tatjana moj mentor, moja prijateljica in moj vodnik na moji poti spreobrnitve in sprejemanja sebe kot take. Vedno bom hvaležna, da sem jo lahko spoznala.

Zato:  Hvala, Tatjana.”

Gabi.

“Sem eden tistih srečnežev, ki v življenju opravljajo poklic, ki so si ga zmeraj želeli. In to zame ni samo poklic, ampak tudi hobi in nasploh način življenja.

V zdravniškem poklicu se razdajaš in tako velikokrat pozabiš nase. Najtežje je najti ravnotežje med poklicnim in privatnim življenjem. Nekaj časa se mi je zdelo, da mi gre dobro. V divjem vrtincu vsakdana in preobremenjenosti sem v zadnjih dveh letih na delovnem mestu pogosto občutil nemir, jezo in frustracijo, ki so se seveda slej kot prej pričeli izražati tudi na mojem telesu. Sprva tiho in nato vse glasneje. V obilici dela in obveznosti si nisem hotel priznati, da je moje notranje ravnovesje porušeno. Postopoma sem postajal vse bolj utrujen in nespeč, pojavljala so se mi vnetja ušes in alergijski kožni izpuščaj brez jasnega sprožilnega dejavnika. Prelomen dogodek, ki me je soočil s svojim stanjem in mi dokončno odprl oči, je bil strašljiv napad srčne aritmije. Imel sem očitne simptome izgorelosti, kar sem si zelo težko priznal. Takrat mi ni preostalo drugega kot da se odmaknem iz direndaja in se ponovno poskušam srečati s sabo. Ko si tako dotolčen in izgubiš zaupanje vase, se je zelo težko pobrati sam. 

In življenje ti v vsakem trenutku da, kar resnično potrebuješ. Nasproti mi je prišla Tatjana, dolgoletna zaupna prijateljica, s katero sva že med študijem skupaj žulila šolske klopi. Tatjana je v zadnjih letih nabrala veliko znanja in izkušenj s področja celostnega zdravljenja in me spomnila, da sem najboljše zdravilo zase jaz sam. Nenehno me je spominjala, da z odmikom iz stresa, s srečanjem s svojimi potlačenimi negativnimi čustvi, z akupunkturo ter z boljšo skrbjo za svoje telo lahko v sebi aktiviram procese samozdravljenja. Z mirnejšim in čistejšim umom sedaj v odmiku počasi okrevam. Vsak dan sproti si obvezno nazdravim s čašo vseprežemajoče zdravilne ljubezni in se priklonim božanskemu. 

Hvala vesolju za take angele kot je Tatjana.”

Boštjan

“Draga Tatjana,

Popeljala si nas spet proti sebi, tako nežno, tako preprosto! Hvala ti, da vedno znova spodbujaš k jasnosti in pozornosti tisti edini pravi energiji.

Toplo te objemam in se veselim novih srečanj,”

Lena

“Pristal sem na točki, ki je pomenila popoln fizični in psihični kolaps. Izgorelost me je ustavila in nisem vedel kako naprej. Nato mi je na “pot k sebi” prišla nasproti Tatjana s svojim 6 mesečnim programom.  Najbolj sem potreboval sočutnost, nekoga ki mi bo prisluhnil in me s svojim strokovnim znanjem vodil čez rehabilitacijo.
Tatjana se je izkazala za vse to in še več. Vzpostavila sva medsebojno zaupanje in na njem gradila mojo novo pot na kateri sem spoznaval sebe, svoje vrednote in da je življenje lahko polno radosti. Izkoristila sva moje potenciale in dala prostor veselju in sreči.
Nikoli ne bom pozabil te izkušnje….HVALA za vse kar si mi dala.”
David

Cena programa in prijava v program

null

CENA PROGRAMA: 449 eur (namesto 889EUR) 

Plačilo je mogoče tudi v 3 obrokih (3 x 169 EUR)

PROGRAM OBSEGA:

 6 modulov, ki se bodo odvijali redno na 14 dni

  6 poglabljanj modulov – namenjeni vprašanjem, dilemam in izvedbi skupnih vaj & meditacij 

 

DATUMI: 22. 10. 2020  do 21.1. 2021 – 12 ČETRTKOV

Prijavite se z vpisom vaših podatkov v spodnji obrazec!

Za morebitna vprašanja pa mi pišite na mail
tatjana@tatjanatrajkovska.eu oz. me pokličite na telefon 051 874 380.