fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Pot k sebi, vitalnosti in zdravju

Individualni 4 – mesečni mentorski program  z dr. Tatjano Trajkovsko

Tu si zato, da bi živela življenje polno ljubezni, radosti, notranjega miru, svobode in kreativnosti.

Bolezen, nelagodje in nezadovoljstvo te vabijo, da se predramiš za svoje resnične notranje potenciale in aktiviraš lastno notranjo moč.

Si pripravljena stopiti na pot zdravljenja ter prebujanja za svoje resnične potenciale & končno začeti uživati svoje življenje?

Kako program poteka? 

hybiscus

4 - mesečni individualni program, prilagojen tebi.

Si posebna, enkratna, zato se bova poti lotile korak po korak in naslovile najprej tvoje največje težave.

hybiscus

Delali bova na vseh 3 nivojih: UM – TELO – DUH (SRCE), z namenom, da izboljšava harmonijo v telesu

hybiscus

Ko dosežemo notranjo harmonijo, omogočimo da se v telesu polno aktivirajo naravni mehanizmi samozdravljenja & ti spet polno zaživiš

MOJA ZGODBA

Tako kot mnoge ženske sem tudi sama verjela, da moram biti prijazna, ustrežljiva in na razpolago vsem. Mislila sem, da si moram zaslužiti uspeh, ljubezen & spoštovanje s trdnim delom. Pred 18 leti sem zbolela za depresijo & izgorelostjo.

Ti sta me pozvali k temu, da sem pogledala globlje vase & začela ozaveščati mnoga nezdrava prepričanja, način življenja in dela, ki so me gnali v perfekcionizem, nezadovoljstvo in negativno spiralo.

Spoznala sem, da imamo moč za spremembo v sebi in tako stopila na pot samozdravljenja in ozdravela.

Od takrat na poti ZDRAVLJENJA ter POVEZOVANJA S SVOJIMI POTENCIALI & MOČMI, podpiram in spremljam številne ljudi.

KAJ LAHKO DOSEŽEŠ?

Povrni si energijo, radost & zdravje.

Obudi stik s seboj & začuti notranjo moč.

Občuti mir in zaupanje v sebi.

V PROGRAM SODI:

1.  UVODNI POLDNEVNI INTENZIV – skupaj preživiva 3-4 ure

Ta čas in dan je namenjen tebi.

V prvem delu srečanja konkretno pogledava vse vidike tvojega življenja, tvoje izzive, težave, izvide in trenutno stanje telesa ter duha. Po sproščujoči pavzi se v drugem lahkotnejšem delu prepustiš vodstvu duše in osvetliš tisto, čemur se želiš v svojem življenju odpreti in ustvariti – pritegniti.

2. DESET SREČANJ (60 minutna, v živo oz. preko zooma): 

Skozi srečanja boš ozaveščala vzroke za nastanek tvojih težav tako na telesnem, umskem in duševnem nivoju in jih začela odpravljati.

Na vsakem srečanju delava na specifičnih težavah in izzivih, s katerimi se trenutno soočaš, hkrati pa iz srečanja v srečanje krepiva tvoj stik s seboj in dvigava tvoje zavedanje sebe kot brezmejne biti.

Ko ozaveščaš sebe, svoje telo, občutke in misli ter spoznaš kaj te v življenju podpira & zdravi, se hkrati osvobajaš nezdravih načinov razmišljanja in delovanja. Postopoma razvijaš bolj zavesten, zaupljiv & ljubeč odnos do sebe in življenja.

Prva 4 srečanja se navadno odvijajo 1 x tedensko, ostala srečanja navadno na 14 dni, da imaš dovolj časa za integracijo.

3. PODPORA PREKO TELEGRAMA

1 x tedensko se mi javiš preko telegrama in poveš/napišeš kako si, kaj se ti dogaja, kje imaš izzive ali rabiš podporo. 1x tedensko dobiš tudi mojo podporo preko glasovnih sporočil, predlogov, vaj.

4. 2  INDIVIDUALNI MEDITACIJI

Vsake 2 meseca posnamem meditacijo posebej zate, z namenom, da te polno podpre skozi obdobje in proces, v katerem se trenutno nahajaš. Dviguje tvojo srčno koherenco, vibracijsko polje in te popelje v polje vseh možnosti.

5. DVA NUJNA POSVETA

Če se slučajno znajdeš sredi krize, te podprem tudi vmes. 🙂 Zato služita dva krajša urgentna  30-minutna posveta.

Kot vidiš imaš skozi ta program 4 mesece mojo polno podporo.

Vrednost programa je NEPRECENLJIVA, saj skozi program razviješ ljubeč odnos do sebe, spoznaš svoje telo, ozavestiš misli, občutke, čustva, se osvobodiš mnogih starih programov, ki ti ne služijo.

Stopiš na pot samozdravljenja in bolj polnega življenja, v katerem z večjim zaupanjem in lahkotnostjo izražaš sebe, tako v osebnih odnosih, kot na poslovni poti.

Spoznaš, kako je vse prepleteno in povezano in da si ti glavni akter v svojem življenju in kako  svet odslikava tebe. 

CENA : 4500 EUR (možno je plačilo v dveh zneskih –  2 x 2300 EUR ali v 3  zneskih – 3 x 1590 EUR

POZITIVNI STRANSKI UČINKI

bolj ljubeč in topel odnos do same sebe

tvoje življenje steče bolj naravno in spontano

dobiš nove kreativne ideje – posledično možne spremembe v poslu, karieri

končno začneš uživati v hobijih, za katere si prej nisi vzela časa, kar te osreči

bolj iskreni & ljubeči odnosi v družini in s prijatelji

odkriješ nove stvari o sebi in življenju (Jupiii!!!)

 boljša intuicija

zaupaš življenju

več hvaležnosti, miru & veselja

 

Tvoje potovanje spoznavanja sebe, svojega telesa in aktiviranja naravnih zdravilnih potencialov bo enkratno.

Spoznala boš kako izjemno močno orodje je tvoj um in kako fino je, ko ga znaš uporabiti sebi v prid, da te podpre v zdravljenju in aktiviranju lastnih potencialov.

 

Z veliko Ljubezni in Občudovanja do tvoje enkratnosti te objemam,

Tatjana

IZKUŠNJE PRETEKLIH UDELEŽENCEV

“Pristal sem na točki, ki je pomenila popoln fizični in psihični kolaps. Izgorelost me je ustavila in nisem vedel kako naprej. Nato mi je na “pot k sebi” prišla nasproti Tatjana s svojim 6 mesečnim programom. Najbolj sem potreboval sočutnost, nekoga ki mi bo prisluhnil in me s svojim strokovnim znanjem vodil čez rehabilitacijo.
Tatjana se je izkazala za vse to in še več. Vzpostavila sva medsebojno zaupanje in na njem gradila mojo novo pot na kateri sem spoznaval sebe, svoje vrednote in da je življenje lahko polno radosti. Izkoristila sva moje potenciale in dala prostor veselju in sreči.
Nikoli ne bom pozabil te izkušnje….HVALA za vse kar si mi dala.”

                 David

Tatjano sem spoznala aprila 2016, ko sem bila čustveno in fizično brez moči. Ker mi moji domači niso mogli pomagati, je mama pozvala Tatjano in že isti večer me je sprejela in pregledala. Bila sem tako slabotna in obupana, da tudi sama nisem več videla izhoda, vendar, ko me je pregledala in se z mano pogovorila, sem začutila njeno pozitivno energijo. Začela sem jo obiskovati redno, najprej me je pomirila in mi pomagala z akupunkturo, saj sem imela močne glavobole. Vedno sem se lahko zanesla nanjo. Kasneje, ko sem si opomogla, sem začela obiskovati njeno svetovanje/ trening oziroma coaching.

Gre za svetovanje oziroma treniranje kako se umiriti, sproščati vsakodnevni stres oziroma se mu izogniti in kako si pomagati v kritičnih situacijah. Od takrat sem se že veliko naučila, saj se učiva raznoraznih tehnik sprostitve in meditacije.

Bili so dnevi, in še vedno so včasih, ko me je pomirila in mi dala moč za naprej že s tem, ko sem jo poklicala in slišala njen pomirjujoč glas. V njeni bližini se resnično lahko odprem, saj je prijazna, čustvena in topla oseba, pa vendar tudi objektivna in realna. Z njo lahko govorim o čemerkoli, nikoli ne obsoja, najprej posluša, nato komentira ali da nasvet.

Uči me kako biti bolj pozitivna, zaupljiva in hvaležna, predvsem za to kar sem dosegla in za to kar nam nudi življenje. To pa ni bilo lahko, saj sem že od nekdaj bila zelo pesimistična. Odkar jo obiskujem, cenim čisto preproste stvari, kot na primer zrak, ki ga diham, naravo, ljubezen, prijateljstvo, zaupanje in dobroto. Prav tako sem poglobila odnose s tistimi, ki jih imam najbolj rada; naučila sem se tudi reči ‘Ne’, česar prej nisem znala. Telovadba, sprehodi in moje vrste meditacija so postali del mojega življenja. Seveda so še vedno dnevi, ko sem utrujena in potrta in se zavedam, da še moram marsikaj postoriti, vendar poskušam to sprejeti in pogledati na zadevo še z druge plati.

Za na konec pa lahko še zapišem, da je Tatjana moj mentor, moja prijateljica in moj vodnik na moji poti spreobrnitve in sprejemanja sebe kot take. Vedno bom hvaležna, da sem jo lahko spoznala.

Zato: Hvala, Tatjana.”

           Gabi.

 

“Sem eden tistih srečnežev, ki v življenju opravljajo poklic, ki so si ga zmeraj želeli. In to zame ni samo poklic, ampak tudi hobi in nasploh način življenja.

V zdravniškem poklicu se razdajaš in tako velikokrat pozabiš nase. Najtežje je najti ravnotežje med poklicnim in privatnim življenjem. Nekaj časa se mi je zdelo, da mi gre dobro. V divjem vrtincu vsakdana in preobremenjenosti sem v zadnjih dveh letih na delovnem mestu pogosto občutil nemir, jezo in frustracijo, ki so se seveda slej kot prej pričeli izražati tudi na mojem telesu. Sprva tiho in nato vse glasneje. V obilici dela in obveznosti si nisem hotel priznati, da je moje notranje ravnovesje porušeno. Postopoma sem postajal vse bolj utrujen in nespeč, pojavljala so se mi vnetja ušes in alergijski kožni izpuščaj brez jasnega sprožilnega dejavnika. Prelomen dogodek, ki me je soočil s svojim stanjem in mi dokončno odprl oči, je bil strašljiv napad srčne aritmije. Imel sem očitne simptome izgorelosti, kar sem si zelo težko priznal. Takrat mi ni preostalo drugega kot da se odmaknem iz direndaja in se ponovno poskušam srečati s sabo. Ko si tako dotolčen in izgubiš zaupanje vase, se je zelo težko pobrati sam.

In življenje ti v vsakem trenutku da, kar resnično potrebuješ. Nasproti mi je prišla Tatjana, dolgoletna zaupna prijateljica, s katero sva že med študijem skupaj žulila šolske klopi. Tatjana je v zadnjih letih nabrala veliko znanja in izkušenj s področja celostnega zdravljenja in me spomnila, da sem najboljše zdravilo zase jaz sam. Nenehno me je spominjala, da z odmikom iz stresa, s srečanjem s svojimi potlačenimi negativnimi čustvi, z akupunkturo ter z boljšo skrbjo za svoje telo lahko v sebi aktiviram procese samozdravljenja. Z mirnejšim in čistejšim umom sedaj v odmiku počasi okrevam. Vsak dan sproti si obvezno nazdravim s čašo vseprežemajoče zdravilne ljubezni in se priklonim božanskemu.

Hvala vesolju za take angele kot je Tatjana.”

Boštjan

Draga Tatjana!

Udeležila sem se že več tvojih tečajev. Večina jih je bila v živo in krajših od tečaja Aktivirajmo svojo notranjo moč.

Moram priznati, da vedno znova navdušiš. Tvoje znanje je neverjetno široko in bogato. Tako srčno in z brezpogojno ljubeznijo NA GOVORIŠ sočloveka, da je v tvoji družbi vedno nadvse prijetno.

Ta trimesečni online tečaj je prišel ravno ob pravem času, ob začetku drugega lockdowna. Naša tedenska srečanja so bila zame zelo dragoceno darilo in tisti čas v tednu, ki sem ga zavestno namenila samo sebi. Tvoje vodenje in predajanje enostavnih, a še kako koristnih tehnik in podporna skupina soudeleženk sta bili res krasna kombinacija. Po srečanju se vedno počutim prerojena, v jedru, mirna in pozitivno naravnana. Seveda to ne traja neprekinjeno, a že samo spoznanje, da imam to notranjo moč in znanje, da to spremenim, veliko pomeni.

Začela sem ceniti majhne stvari, ki sem jih nekoč imela za samoumevne. Prepričana sem, da grem v tem trenutno, psihično napornem obdobju za večino, bolj mirno čez.

In zato sem ti resnično hvaležna, Tatjana.

Zelo toplo bi priporočila ta program vsem, saj je to res dobra investicija vase. In na koncu koncev je to tisto kar največ šteje.

Veselim se nadaljnjih srečanj in tečajev.

Objem, Dunja

Prijavite se na posvet

Cena 1 urnega posveta pred programom je 120 EUR. Če se odločiš za program, ti ta posvet podarim.