fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

ZAŽIVIM – 3 mesečni program za »preveč-odgovorne« ženske in podjetnice, ki želite več sproščenosti, vitalnosti, kreativnosti ter radosti

od 15. julija do 15. oktobra

Draga ženska, ta program ti bo pomagal, da postaviš sebe na prvo mesto!

A si to ti?

Na projektu delaš ogromno časa in nikoli nisi zadovoljna. V službi ostajaš dlje, zvečer pred spanjem razmišljaš o poslovnih rečeh in težko zaspiš. Partner in prijatelji ti že dlje časa govorijo, da zapostavljaš sebe, svoje hobije in družino.

Pogosto zadržiš svoje mnenje zase in se ne izraziš. Četudi veš, da bi z izražanjem pripomogla k izboljšanju projekta ali odnosa, se bojiš, da bi s tem tvegala neskladja, nerazumevanje ali celo kak odnos. V tebi po malem vre, saj veš, da s tem lažeš sebi.

Včasih si bila zagnana, polna elana, idej, zadnje mesece pa opažaš, da nimaš več navdiha, veselja, energije. Čutiš, da si tečna, nemirna, da nisi prava, saj si se izgubila v obvezah in pozabila nase.

PREDSTAVLJAJ si naslednje:

⤑ Zjutraj se zbudiš polna optimizma in spet opažaš nasmešek na obrazu.

⤑ Sodelavci, stranke in partner z zanimanjem prisluhnejo tvojim opažanjem in predlogom.

⤑ Ko dobiš intuitivni namig glede nečesa, mu prisluhneš in potem z veseljem ugotoviš, da te občutek ni varal.

⤑ Končno spet telovadiš in se v miru usedeš z družino ob večerji.

⤑ Ko se v tebi pojavijo neprijetna čustva, tesnoba, nemir, se znaš sprostiti in ne napadeš več partnerja, sodelavke ali hladilnika. 😉

⤑ V tebi se porajajo nove ideje & poslovne zamisli.

⤑ Opažaš vse več sinhronosti. V tvoje življenje vstopajo novi, zanimivi ljudje.

⤑ Imaš vse več energije. Partner in prijateljice ti rečejo, kako spet žariš.

⤑ Čutiš, da si bolj lahkotna, sproščena ter avtentična.

⤑ Čutiš se začenja novo poglavje tvojega življenja.

Če so te zgornji stavki nagovorili, potem si verjetno ena izmed žensk, ki je v hitrem tempu življenja in obveznostih pozabila nase.

Morda:

Si se izgubila v poslu, se vračaš domov pozno in še zvečer polna skrbi razmišljaš o projektih?

Vedno najprej poskrbiš za druge (starši, otroci, prijatelji, partner) in težko rečeš ne?

Četudi ti telo in duša govorita, da boš pregorela, se ne ustaviš in postaviš zase?

Brezvoljna si že mesece, morda leta, a energije za spremembo ne najdeš?

Zdi se ti, da se lepe stvari dogajajo drugim, ti pa se moraš sprijazniti z usodo?

A hkrati:

V sebi hrepeniš po nečem novem – morda je to druga služba ali posel, v katerem bi izrazila sebe in svoje darove, morda je to izboljšanje partnerskega odnosa ali nov odnos, morda so to potovanja ali hobiji.

Se zavedaš, kako čas drvi in želiš končno polno zaživeti.

Stvari & življenje spremeniš, ko postaviš sebe na prvo mesto. Resnično lahko imaš izpolnjeno poslovno in osebno življenje.

Pozdravljena,

Sem Tatjana in spodbuditi te želim, da nehaš odlašati s seboj in zaživiš polno!!!

Res je, sem zdravnica, a še zdaleč ne le to. Sem ženska, raziskovalka življenja in naših potencialov, vizionarka, terapevtka in mentorica poslovnim in profesionalnim ženskam, ki želijo izraziti sebe.

Ne bom ti dala tablete, ti bom pa z vsem srcem stala ob strani, ko boš odkrivala svoj lasten recept za radost, izpolnjenost in vitalno življenje.

PREBUDI se ZASE draga moja!  To življenje imaš, da ga ŽIVIŠ POLNO. Skrb za nasm, za harmonijo & izpolnjujoče življenje je vseživljensko potovanje.

Ta program ti bo dal jasne korake, polno podporo in varno okolje znotraj katerega boš lahko naredila pomembne spremembe pri izražanju, opolnomočanju ter osvobajanju sebe.

Tatjana Trajkovska

    V sebi imaš vir energije. Aktiviraj ga.

    V sebi nosiš vrelec vitalnosti, radosti, moči & zdravja.

    V sebi imaš notranje vodstvo.

     V tebi so brezmejne moči & potenciali. Prebudi jih.

Življenje te kliče, da se prebudiš zase in polno zaživiš!

PROGRAM vključuje:

7 online srečanj preko zooma ob ponedeljkih zvečer (vsakih 14 dni se družimo 90 -120 minut preko zooma) Na teh srečanjih delim z vami dragocene informacije, orodja in meditacije katerih namen je, da ponovno začutiš sebe, okrepiš svojo intuicijo, samozavest, spodsobnost komunikacije, dvigneš novo energije, poskrbiš za vsoje telo in umiriš um).

3 x 60 minutni individualni session (1 x na mesec online ali v živo srečanje z menoj) Ta srečanja so lahko zate prebojna in te podprejo pri opuščanju ponavljajočih vzorcev. Skozi globoko zdravilno tehniko boš lahko transformirala senčne dele sebe, ki te držijo ujeto v ponavljajočih vzorcih neprijetnih situacij. (Primer: Če se ti leta ponavljajo določeni vzorci/situacije v odnosih, poslu, družini… potem so v tebi deli tebe, ki niso v polnosti izraženi. S tehniko Compassion Key te podprem, da te dele sebe povrneš v harmonijo.)

7  spodbudno sporočilo, nova praksa ali izziv (na 14 dni – v tednu ko ni srečanja v živo prejmeš od mene zvočno sporočilo – to je spodbuda za poglabljanje stika s seboj in podpora pri vključevanju sprememb v tvojem življenju) Pomaga ti, da ostaneš zvesta sebi in cilju, ki si si ga zastavila.

Članstvo v zaprti skupini v aplikaciji Telegram 

V skupini se opolnomočamo, povezujemo, spodbujamo, delimo navdihe. Tako ustvarimo prostor za brezmejno rast in dvig naše energije.

Srečanja bodo posneta. Posnetek prejmeš tudi v primeru, da nisi prisotna v živo.

❤️  Predstavljaj si kako 90 dni nameniš sebi in si v tem času polno podprta.

❤️  Predstavljaj si skupino žensk, s katero skupaj potuješ in se plast za plastjo osvobajaš teže perfekcionizma, napetosti, skrbi, strahov, oklevanja, odlašanja, nezaupanja.

❤️ Predstavljaj si sebe, ko sebi in mnogim stvarem, po katerih hrepeniš & ljudem končno rečeš  JAAA!

❤️ Predstavljaj si sebe kako ZAŽIVIŠ.

VSEBINA PROGRAMA:

1. MODUL: Obvladovanje stresa & napetosti

Moški princip delovanja kot so naprezanje, na vsak način… boš zamenjala z ženskim principom naučila se boš prisluhniti sebi in notranji vzgibom namesto glavi, ki te sili v nekaj, kar ti ne paše

Ker dihanje lahko globoko sprošča in umiri um, boš uvedla 5 minutno prakso, ki jo boš lahko uporabila tik pred napornim sestankom ali pogovorom, da boš bolj sproščena in sigurna vase

→ Začneš vaditi pozornost In zavedanje/ čuječnosti skozi vsakdan in tako dobiš drugačen pogled na situacije, sproščenost in mir.

2. MODUL: Spremeni svoje misli in spremenila boš svoj svet

→ Spremenila boš komunikacijo dialog s samo seboj. Kritiko boš zamenjala s sočutjem in ljubeznivostjo.

→ Na situacije se boš naučila pogledati iz druge perspektive s tehniko srčne koherence, kar bo vodilo v boljšo komunikacijo z drugimi, več razumevanja in vidno boljše odnose.

→ S samohipnozo se boš naučila usmerjati misli tja kamor želiš in nehala sabotirati sebe in svoje cilje.

3. MODUL: Komunikacija, iskanje ravnovesja & postavljanje mej

→ Naučila se boš tehniko nenasilne komunikacije, ki ti bo pomagala, da boš z zaupanjem izrazila sebe, svoja občutja, hkrati pa na drugi strani pridobila posluh in razumevanje stranke, partnerja…

→ Naučila se boš reči NE brez opravičevanja in potrebe po razlagi, če v sebi tako čutiš.

→ V življenju boš začela uporabljati pravilo 80/20, da boš energijo usmerila v prave stvari in tako lažje dosegla željene rezultate, namesto da se izgubljaš v opravkih.

→ Ravnovesje je ključno – mozaik našega življenja sestavljajo vsi delčki, zato boš energijo začela bolj uravnovešeno razporejati in si vzela čas za pomembne stvari, ki te osrečujejo in dvigajo tvojo vibracijo ter energijo.

4. MODUL: Naše telo je naš hram – poslušajmo ga in negujmo

→ Naučiš se uravnovesiti potrebo po gibanju in aktivnosti s potrebo po počitku in sprostitivi

→ Ob podpori skupine se boš naučila vključiti v svojo prehrano več zelenjave in zdravih živil ter povečala količino korakov ter dnevne aktivnosti ki te revitalizira.

→ Spoznaš kako je ljubezen do sebe izjemno pomembna zate, za posel in tvoje odnose.

5. MODUL: Skozi radost & strast cveti kreativnost

→ Ko ni radosti, igre in smeha, ni energije – tehnika hrošček je le ena izmed načinov, ki ti bo dala svežo energijo in pogled na situacijo ter močno dvignila radost.

→ Spontanost se prebuja z raziskovanjem, zato bodo zmenki s seboj postali tedenska rutina 😊.

→ Spoznala boš, da se tvoja kreativnost prebuja v trenutkih, ko nisi v glavi, pač pa v telesu in nove iskrice in ideje se bodo spontano rojevale (Saj veš tisto, ko greš čisto neplanirano v savno in ko umrijeno ležiš in poslušaš glasbo, se ti porodi super ideja.).

6. MODUL: Prebujanje notranje bojevnice

→ Spoznala boš odkod izvira notranja moč in kako jo kultiviraš tudi ob tem ko imaš strahove, izzive in moraš sprejeti pomembne odločitve.
→ Spoznala boš, kako zaupanje krepiš s tem ko gojiš stik s seboj in znaš hkrati slediti sporočilom življenja. 
→ Spoznala boš preprosto tehniko, ki ti bo v nekaj minutah omogočila, da sprostiš strah in napetost.
→ Vztrajnost, avtentičnost & svobodno izražanje so značilnosti bojevnice, ki jih bomo vadile skozi ves program.

7. MODUL: Ko sem sama polna, lahko dam naprej

→ Spoznaš zakaj je zate in tvoj posel pomembno poslušati intuicijo in ne svoja čustva.

→ Spoznala boš kako uporabiti prakse čuječnosti v vsakodnevnem življenju ne da bi se obsojala, ker so tvoje misli spet morda bolj aktivne ali ker med prakso zaspiš.
→ Spoznala boš kako ustvariš skupnost žensk in ljudi, ki te podpira, ki ti služi kot center, ki te podpre v ključnih trenutkih v življenju in ti daje tudi zalet za spremembe.
→ Začutiš, kako ni nič nemogoče, ko živiš sebe in si obdana s pravimi ljudmi.

CENA & TERMIN

Cena programa: 1500 EUR.

Plačilo v 3 obrokih –  3 x 530 EUR

Plačilo v 4 obrokih – 4 x 420 EUR

Zgodnje prijave do 22. 6.:  1350 EUR (popust 150 EUR)

Izjemoma: če si res želiš biti del programa, a ti finančna stuacija trenutno ne omogoča polnega plačila, mi piši, da vidiva, ali najdeva kakšno rešitev.

ZAČETEK PROGRAMA – 15. 7. 2024

PRIJAVA V PROGRAM

PRIČEVANJA

Tudi meni cetrtkova srecanja predstavljajo kar vrhunec tedna (ki ga z nestrpnostjo cakam), ker se veselim druzenj z vsemi vami, vseh vasih zgodb in dozivljanj, posredovanja tvojih novih znanj, tehnik in spremljanja svoje transformacije v sledecih dneh. Prav zaradi tega programa in tebe luscim s sebe 15 letno slabo “dodatno opremo”, ki me je ze posteno dusila: preobremenjenost, krc in konstantni stres zaradi prevec obveznosti, slaba volja ko nisem izpolnila nalog, slaba volja/zagrenjenost, ko druzina ne opravi, kar jaz mislim, da morajo, vecni casovni pritisk, nikoli casa zase.
Zdaj spet vidim, cenim in sem hvalezna za drobne malenkosti, ki v resnici pomenijo vse (dober pogovor z druzino, prijatelji, nasmeh, lepa gesta koga/komu, prosti cas z druzino, cas zase = sprehod, glasbo, razmisljanja…). Bi rekla, da v sebi po dolgem casu spet cutim Življenje. Prej sem imela bolj obcutek, da telo vegetira/se prebija skozi dneve, moje duse pa ni bilo nikjer in v nicimer, ker so jo na poti tekom let vsa ta dozivetja preobremenila in zasula.

Skozi program in druzenja sem prisla do spoznanja, da moje pocutje ni samo sivina, ampak obstajajo vse barve. Prej se je sivina kar vlekla, vlekla skozi dneve in me dusila, svetlobe pa nisem dovolj zaznala, ker sem se tudi v tistih trenutkih obtemenjevala s sivino. Zdaj ko pride, sem mirna in se ji prepustim za nekaj casa, ker vem, da je to kratka minljiva faza, ki jo bo spet pregnala svetla barva. Da se bom ze cez kratek cas spet veselila, smejala, da mi bo svetilo sonce v zivljenje. Zdaj to sivo fazo primerjam z nocjo, ko narava in clovek pocivata in si nabirata moci za naslednji dan. Tudi k vecernemu pocitku lezem z mislijo na cudovito jutro, ki bo sledilo.
In ja, zdaj si vzamem tudi vec casa za spanje. Po dooolgih letih poznega odhajanja v posteljo grem zdaj vdaj 1 do 2 uri prej. In obcutek je boljsi.

Se eno spoznanje tega tedna: sluzba me je zelo dusila, bremenila. Zdaj se zavedam, da ce sama opravim nalogo dobro in sem z njo zadovoljna, me iz tira ne vrzejo po mojem mnenju neprimerni komentarji vodje. Jih poslusam, komentiram, ce ocenim da je kaksna kritika konstruktivna, jo sprejmem za naprej, ampak ne pustim, da me komentarji osebno prizadanejo in obremenijo. Prej sem jih jemalo prevec osebno. Zdaj jih raje vzamem kot komentar na opravljeno nalogo (in ne nase). Potem se pocutim lazje. In posledicno cutim tudi vecjo lahkotnost v privat casu, ker iz sluzbe ne pridem tako zamorjena.

Ja, res, s tem programom moje zivljenje postaja boljse, bolj barvito, pocasi dodajam strast (glasbo) pri izvajanju raznih neljubih dejanj/nalog, ne obremenjujem se, ce ni vse narejeno – ker ce nekaj ni nujno in lahko pocaka, si raje vzamen kako uro casa zase. Raje ne pomislim, koliko ur v zivljenju posvetimo posodi, perilu, pospravljanju doma, kuhanju… , sebi pa premalo. Ampak tudi svoj rezervoar moramo nujno napolniti, da gremo lahko dalje.

In ker si zdaj vzamem cas zase in manj dramaticno sprejemam stvari to drugo koronsko obdobje (sluzba, dom in podpora 4 solajocim otrokom doma) sprejemam veliko lazje in bolj mirno kot prvi val, ko me je dusilo, stiskalo… Zato sem res hvalazna, da se je program za notranjo moc zacel pred zaprtjem sol in smo v tistem casu ze naredile nekaj korakov na tej poti potovanja, ker sem psihicno zdaj bolj stabilna in lazje “vozim” v trenutni situaciji. In vem, da sem bolj mirna, ker ko gledam reakcije in razmisljanja sodelavk v tej situaciji, so taksne kot sem bila jaz spomladi: situacijo zelo custveno obarvajo, ji nalozijo polno zgodb, ves cas so zrtve, nic casa nimajo zase, samo tekajo med sluzbo-pomoc otrokom pri solanju, zaradi obremenjenosti in zasicenosti ne zmorejo vsega in v tej negativni spirali tonejo se nizje.

Ja, res sem HVALEŽNA, da me je zivljenje pocasi peljalo k tebi, da mi pokazes nov nivo zivljenje, pravi nacin ziveti s sabo. HVALA TI.

Pri nasih cetrtkih se mi zdi skoda samo to, da bo pocasi zmanjkalo srecanj, ker smo ze zakorakale v drugo polovico programa. Upam, da uspe tudi realizacija tistega vikend srecanja v zivo in odklop nekje v cudoviti naravi.

Lep zimski vikend, obljem,

Petra

Draga Tatjana!

Udeležila sem se že več tvojih tečajev. Večina jih je bila v živo in krajših od tečaja Aktivirajmo svojo notranjo moč.

Moram priznati, da vedno znova navdušiš. Tvoje znanje je neverjetno široko in bogato. Tako srčno in z brezpogojno ljubeznijo NA GOVORIŠ sočloveka, da je v tvoji družbi vedno nadvse prijetno.

Ta trimesečni online tečaj je prišel ravno ob pravem času, ob začetku drugega lockdowna. Naša tedenska srečanja so bila zame zelo dragoceno darilo in tisti čas v tednu, ki sem ga zavestno namenila samo sebi. Tvoje vodenje in predajanje enostavnih, a še kako koristnih tehnik in podporna skupina soudeleženk sta bili res krasna kombinacija. Po srečanju se vedno počutim prerojena, v jedru, mirna in pozitivno naravnana.  Seveda to ne traja neprekinjeno, a že samo spoznanje, da imam to notranjo moč in znanje, da to spremenim, veliko pomeni.

Začela sem ceniti majhne stvari, ki sem jih nekoč imela za samoumevne. Prepričana sem, da grem v tem trenutno, psihično napornem obdobju za večino, bolj mirno čez.  

In zato sem ti resnično hvaležna, Tatjana.

Zelo toplo bi priporočila ta program vsem, saj je to res dobra investicija vase. In na koncu koncev je to tisto kar največ šteje.

Veselim se nadaljnjih srečanj in tečajev.
Objem, Dunja

Draga Tatjana,
Na tvojih delavnicah je vedno poučno, zanimivo za vse vrste iskalcev, izpolnjujoče za vse ne glede na izkušnje prej…
Morda skeptični v online stil od začetka smo  hitro tudi na online programu spoznali, da so srečanja enako dragocena, koristna, doživetja pa zelo globoka ne glede na daljavo. 
 
Prvič sem bila del online skupine, prvič se na daljavo učim znanja o sebi, prvič sem izkusila vadbo dihanja in meditacije na daljavo in rečem lahko samo: KRASNO,  tudi to je mogoče! In kako ZELO PAŠE še posebej v teh časih, ko živimo precej drugače kot prej. 
 
Ravno v tem času je idealno odločiti se, da delamo na sebi, rastemo, se učimo vsega znanja, ki nam pomaga razumeti nas same in da vadimo tehnike, ki nas globoko povežejo s samim seboj.
 
Tatjana, hvaležna sem za vse! 
Krasno razložiš, kaj se dogaja , kako to vpliva na naša telesa, um in duha. Vsakega tako brezpogojno in sproščeno sprejmeš in pomiriš, da je vse ok ter spodbudiš, da majhen korak pomeni veliko. 
Podariš tudi tehnike in vaje, da samostojno zmoremo spoznavati samega sebe, ko je lahko ali težko.
 
Po vsaki delavnici je občutek “ne zmorem in ne vem kako naprej” zame izginil. Počutiti se, “da se nimaš rad, da je prav pozabiti nase “se je spremenil v RADA SE IMAM, ČAS JE ZAME in ZMOREM.
 
Ta notranja moč in razumevanje same sebe je res največje darilo, ki sem si ga privoščila. Znanje in tehnike mi bodo koristile večno. Hvala za čudovit online program! Toplo ga priporočam vsem!
 
Objem,
Helena

Že nekaj časa rada prebiram knjige za osebno rast, nikoli pa še nisem bila v nobenem takšnem programu. Glede na splet okoliščin v lanskem letu sem se odločila za program Aktivirajmo svojo notranjo moč.

Nikoli nisem pomislila, da bom izgovorila to misel: “Hvaležna sem, da se je zgodila ta corona situacija.”. Program se izvaja preko zoom-a, kajti v živo se jaz tega programa zagotovo ne bi udeležila. V prejšnjem tempu življenja, kot sem ga živela, si ne bi vzela časa, da bi se vozila vsak teden v Celje na srečanje, tudi termin v četrtek mi ne bi ustrezal in še bi se našel kakšen “razlog”. Zelo mi odgovarja tudi možnost, da lahko dobimo udeleženci “naš interni” posnetek srečanja. Opažam, da ko ga ponovno poslušam zaznam in nekako bolje dojamem nekatere podrobnosti, katerih na delavnici nisem opazila.

Veliko vlogo ima skupina in odkriti pogovori znotraj nje. Nekako te nezavedno motivira in ti pomaga ozavestit svoje strahove, ter prepričanja.
Zelo sem zadovoljna s programom, v sebi čutim svoj napredek. Boljše je moje razumevanje in dojemanje vzrokov za nastale situacije in tudi spodad z njimi. Opažam, da se sedaj v nekem trenutku znam ustaviti in takrat najprej pomislim, kako smo že rekli na delavnici? In poskusim prvič, drugič, tretjič… Ne uspe takoj, ampak jaz napredujem.

Super je! Hvala Tatjani in vsem sopotnicam.
Simona

“Tatjano sem spoznala aprila 2016, ko sem bila čustveno in fizično brez moči. Ker mi moji domači niso mogli pomagati, je mama pozvala Tatjano in že isti večer me je sprejela in pregledala. Bila sem tako slabotna in obupana, da tudi sama nisem več videla izhoda, vendar, ko me je pregledala in se z mano pogovorila, sem začutila njeno pozitivno energijo. Začela sem jo obiskovati redno, najprej me je pomirila in mi pomagala z akupunkturo, saj sem imela močne glavobole. Vedno sem se lahko zanesla nanjo. Kasneje, ko sem si opomogla, sem začela obiskovati njeno svetovanje/ trening oziroma coaching.

Gre za svetovanje oziroma treniranje kako se umiriti, sproščati vsakodnevni stres oziroma se mu izogniti in kako si pomagati v kritičnih situacijah. Od takrat sem se že veliko naučila, saj se učiva raznoraznih tehnik sprostitve in meditacije.

Bili so dnevi, in še vedno so včasih, ko me je pomirila in mi dala moč za naprej že s tem, ko sem jo poklicala in slišala njen pomirjujoč glas. V njeni bližini se resnično lahko odprem, saj je prijazna, čustvena in topla oseba, pa vendar tudi objektivna in realna. Z njo lahko govorim o čemerkoli, nikoli ne obsoja, najprej posluša, nato komentira ali da nasvet.

Uči me kako biti bolj pozitivna, zaupljiva in hvaležna, predvsem za to kar sem dosegla in za to kar nam nudi življenje. To pa ni bilo lahko, saj sem že od nekdaj bila zelo pesimistična. Odkar jo obiskujem, cenim čisto preproste stvari, kot na primer zrak, ki ga diham, naravo, ljubezen, prijateljstvo, zaupanje in dobroto. Prav tako sem poglobila odnose s tistimi, ki jih imam najbolj rada; naučila sem se tudi reči ‘Ne’, česar prej nisem znala. Telovadba, sprehodi in moje vrste meditacija so postali del mojega življenja. Seveda so še vedno dnevi, ko sem utrujena in potrta in se zavedam, da še moram marsikaj postoriti, vendar poskušam to sprejeti in pogledati na zadevo še z druge plati.

Za na konec pa lahko še zapišem, da je Tatjana moj mentor, moja prijateljica in moj vodnik na moji poti spreobrnitve in sprejemanja sebe kot take. Vedno bom hvaležna, da sem jo lahko spoznala.

Zato:  Hvala, Tatjana.”

Gabi.

“Sem eden tistih srečnežev, ki v življenju opravljajo poklic, ki so si ga zmeraj želeli. In to zame ni samo poklic, ampak tudi hobi in nasploh način življenja.

V zdravniškem poklicu se razdajaš in tako velikokrat pozabiš nase. Najtežje je najti ravnotežje med poklicnim in privatnim življenjem. Nekaj časa se mi je zdelo, da mi gre dobro. V divjem vrtincu vsakdana in preobremenjenosti sem v zadnjih dveh letih na delovnem mestu pogosto občutil nemir, jezo in frustracijo, ki so se seveda slej kot prej pričeli izražati tudi na mojem telesu. Sprva tiho in nato vse glasneje. V obilici dela in obveznosti si nisem hotel priznati, da je moje notranje ravnovesje porušeno. Postopoma sem postajal vse bolj utrujen in nespeč, pojavljala so se mi vnetja ušes in alergijski kožni izpuščaj brez jasnega sprožilnega dejavnika. Prelomen dogodek, ki me je soočil s svojim stanjem in mi dokončno odprl oči, je bil strašljiv napad srčne aritmije. Imel sem očitne simptome izgorelosti, kar sem si zelo težko priznal. Takrat mi ni preostalo drugega kot da se odmaknem iz direndaja in se ponovno poskušam srečati s sabo. Ko si tako dotolčen in izgubiš zaupanje vase, se je zelo težko pobrati sam. 

In življenje ti v vsakem trenutku da, kar resnično potrebuješ. Nasproti mi je prišla Tatjana, dolgoletna zaupna prijateljica, s katero sva že med študijem skupaj žulila šolske klopi. Tatjana je v zadnjih letih nabrala veliko znanja in izkušenj s področja celostnega zdravljenja in me spomnila, da sem najboljše zdravilo zase jaz sam. Nenehno me je spominjala, da z odmikom iz stresa, s srečanjem s svojimi potlačenimi negativnimi čustvi, z akupunkturo ter z boljšo skrbjo za svoje telo lahko v sebi aktiviram procese samozdravljenja. Z mirnejšim in čistejšim umom sedaj v odmiku počasi okrevam. Vsak dan sproti si obvezno nazdravim s čašo vseprežemajoče zdravilne ljubezni in se priklonim božanskemu. 

Hvala vesolju za take angele kot je Tatjana.”

Boštjan

“Draga Tatjana,

Popeljala si nas spet proti sebi, tako nežno, tako preprosto! Hvala ti, da vedno znova spodbujaš k jasnosti in pozornosti tisti edini pravi energiji.

Toplo te objemam in se veselim novih srečanj,”

Lena

 
“Pristal sem na točki, ki je pomenila popoln fizični in psihični kolaps. Izgorelost me je ustavila in nisem vedel kako naprej. Nato mi je na “pot k sebi” prišla nasproti Tatjana s svojim 6 mesečnim programom.  Najbolj sem potreboval sočutnost, nekoga ki mi bo prisluhnil in me s svojim strokovnim znanjem vodil čez rehabilitacijo.
Tatjana se je izkazala za vse to in še več. Vzpostavila sva medsebojno zaupanje in na njem gradila mojo novo pot na kateri sem spoznaval sebe, svoje vrednote in da je življenje lahko polno radosti. Izkoristila sva moje potenciale in dala prostor veselju in sreči.
Nikoli ne bom pozabil te izkušnje….HVALA za vse kar si mi dala.”
 
David