fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Kako do mirnega in globokega spanca?

null

Online program za lajšanje in odpravljanje nespečnosti,
v katerem boste spoznali vaje, nasvete in poti,
ki vas bodo podprli iz začaranega kroga nespečnosti.

Program je namenjen vsem vam, ki:
 težko zaspite,
 se ponoči zbujate in ne morete zaspati nazaj,
 se zbujate nenaspani…

Program je “home study” – to pomeni, da skozenj potujete v svojem ritmu.

Se tudi vam dogaja naslednje?

 Zvečer dolgo v noč ne morete zaspati?
 Hitro zaspite, a se potem prebujate sredi noči?
 Spite nemirno in se zjutraj zbujate neprespani?
 Se nikakor ne morete dobro naspati?
 Se ponoči prebujate in ne morete zaspati nazaj?
 Imate rahel spanec in vas prebudi že najmanjši šum?

Če vas muči katerakoli izmed naštetih težav, ste na pravem mestu! Za vas sem pripravila spletni program, v katerem vam bom predala preizkušena orodja, vaje, nasvete,… ki vas bodo podprla na poti do boljšega spanca

Želim se pridružiti!

Zakaj vam lahko pomagam ravno jaz?

null

Meni osebno je nespečnost predstavljala eno največjih težav – izzivov,
ki mi dolga leta ni dala pravega miru.
Z njo sem živela vrsto let z vmesnimi krajšimi obdobji, ko sem spala normalno
(ta so trajala od nekaj tednov, do mesec ali dva, nato pa se je stanje ponovilo).

Danes sem hvaležna za vsak dan dobrega spanca, predvsem pa za vsa spoznanja in izkušnje,
ki sem jih doživela na poti soočanja z nespečnostjo.

Na poti do boljšega spanja sem v zadnjih letih pomagala mnogim ljudem
in srčno si želim, da bi tudi vam.

V programu vam bom skozi posamezne sklope in module podala
pomembne in uporabne informacije, spoznanja in tehnike, ki vas bodo
podprle in pospremile na poti iz začaranega kroga nespečnosti.

Lastna izkušnja in delo z mnogimi pacienti so me navdihnili, da z vami podelim svoja spoznanja in izkušnje, ter vas s tem programom pomagam pospremiti do sprememb, ki vas bodo peljale na pot do bolj kvalitetnega spanja.

Vsebina programa

null

Program sestavlja:

 9 vsebinskih modulov (pomembne in uporabne informacije, spoznanja in tehnike, ki bodo tudi vam pomagale na poti iz začaranega kroga nespečnosti.)

 Video in audio posnetki (vaje, meditacije, dihalne tehnike…)

 PDF knjižica Nespečnost (za vse tiste, ki raje berete, kot poslušate tudi celotna vsebina programa v obliki pdf knjižice)

Dostop do vsebin prejmete po prijavi in plačilu. Moduli so posneti vnaprej, delo poteka samostojno. 

Želim se pridružiti!

Kateri je tisti ključ, ki vam bo odklenil vrata do trdnega spanca, težko rečem. Verjamem pa, da bo vsak od korakov, ki jih bom skozi module opisala, prispeval svoje.

Nekaterim mojim pacientom je pomagala že mala sprememba, morda samo sprememba prehrane, uvedba redne prakse določene tehnike sproščanja ali dihanja, drugim akupunktura, tretji spet so šli skozi mnoge od opisanih procesov.

Vsak od nas je zgodba zase, vsak od nas gre skozi različne situacije, a vsem nam je skupno to, da vsak od nas diha, vsak od nas za življenje potrebuje hrano, počitek, sprostitev, pa tudi toplino, občutek varnosti, nežnosti, zaupanja in ljubezni. Kako vsi ti, vsak na svoj način prispevajo k našemu spanju, pa bom razložila skozi posamezne module, v katerih bom z vami podelila tudi nasvete, določene vaje in spremembe, ki lahko prispevajo k izboljšanju vašega spanja.

Skozi 9 različnih modulov bomo spoznali tehnike, vaje in druga orodja za izboljšanje spanca

null

Cena programa in prijava v program

null

CENA programa s popustom je 239 EUR

Redna cena : 296 eur

PROGRAM OBSEGA:

 9 vsebinskih modulov

  Video in audio vsebine (vaje, meditacije, dihalne tehnike…)

 PDF knjižico NESPEČNOST (celoten program v pisni obliki)

  Vodene meditacije

  Vaje za sprostitev, umiritev in miren spanec

Prijavite se z vpisom vaših podatkov v obrazec!

Za morebitna vprašanja pa mi pišite na mail
tatjana@tatjanatrajkovska.eu oz. me pokličite na telefon 051 874 380.

Za prijavo v program vpišite vaše podatke v spodnja polja!

Navodila za plačilo prejmete po oddani prijavi.

Kaj o delu s Tatjano pravijo udeleženci programov?

null

Draga Tatjana!

Hvala ti za tvoje vodstvo in nasvete.
Po mesecih neprespanih noči, ko sem se prebujala večkrat na noč, končno spim celo noč.

Spet imam energijo, čez dan nisem utrujena in moje splošno počutje se je izredno izboljšalo.
Vsakemu, ki ima težave s spanjem, priporočam, da se prepusti v roke Tatjani, prepričana sem, da vam bo pomagala do boljšega spanja!

Katarina

Draga Tatjana, udeležila sem se že več tvojih tečajev. 

Moram priznati, da vedno znova navdušiš. Tvoje znanje je neverjetno široko in bogato. 

Resnično sem ti hvaležna, Tatjana.

Zelo toplo bi priporočila ta program vsem, saj je to res dobra investicija vase. In na koncu koncev je to tisto kar največ šteje.

Veselim se nadaljnjih srečanj in tečajev.
Objem, Dunja

Draga Tatjana,
Na tvojih delavnicah je vedno poučno, zanimivo za vse vrste iskalcev,
izpolnjujoče za vse ne glede na izkušnje prej…
Morda skeptični v online stil od začetka smo hitro tudi na online programu spoznali, da so srečanja enako dragocena, koristna, doživetja pa zelo globoka ne glede na daljavo. 
Prvič sem bila del online skupine, prvič se na daljavo učim znanja o sebi, prvič sem izkusila vadbo dihanja in meditacije na daljavo in rečem lahko samo: KRASNO,  tudi to je mogoče! In kako ZELO PAŠE še posebej v teh časih, ko živimo precej drugače kot prej. 
Tatjana, hvaležna sem za vse! Krasno razložiš, kaj se dogaja , kako to vpliva na naša telesa, um in duha. Vsakega tako brezpogojno in sproščeno sprejmeš in pomiriš, da je vse ok ter spodbudiš, da majhen korak pomeni veliko. Podariš tudi tehnike in vaje, da samostojno zmoremo spoznavati samega sebe, ko je lahko ali težko.
Po vsaki delavnici je občutek “ne zmorem in ne vem kako naprej” zame izginil. Počutiti se, “da se nimaš rad, da je prav pozabiti nase “se je spremenil v RADA SE IMAM, ČAS JE ZAME in ZMOREM.
Ta notranja moč in razumevanje same sebe je res največje darilo, ki sem si ga privoščila. Znanje in tehnike mi bodo koristile večno. Hvala za čudovit online program! Toplo ga priporočam vsem!
Objem,
Helena

Že nekaj časa zvečer nisem mogla zaspati. Premetavala sem se po postelji in včasih zaspala šele proti jutru. Ker se je to vleklo že nekaj časa, sem postajala razdražena, čedalje bolj utrujena in brez energije. S pomočjo tvojega vodstva mi je uspelo umiriti um, tako da sedaj veliko lažje zaspim. Tu in tam se še zgodi kakšna neprespana noč, ampak je to zelo redko.

Tvoj program bi priporočila vsem, saj mi je pomagal, da spet zvečer lahko zaspim in prespim vso noč!

Tina

“Sem eden tistih srečnežev, ki v življenju opravljajo poklic, ki so si ga zmeraj želeli. In to zame ni samo poklic, ampak tudi hobi in nasploh način življenja.

V zdravniškem poklicu se razdajaš in tako velikokrat pozabiš nase. Najtežje je najti ravnotežje med poklicnim in privatnim življenjem. Nekaj časa se mi je zdelo, da mi gre dobro. V divjem vrtincu vsakdana in preobremenjenosti sem v zadnjih dveh letih na delovnem mestu pogosto občutil nemir, jezo in frustracijo, ki so se seveda slej kot prej pričeli izražati tudi na mojem telesu. Sprva tiho in nato vse glasneje. V obilici dela in obveznosti si nisem hotel priznati, da je moje notranje ravnovesje porušeno. Postopoma sem postajal vse bolj utrujen in nespeč, pojavljala so se mi vnetja ušes in alergijski kožni izpuščaj brez jasnega sprožilnega dejavnika. Prelomen dogodek, ki me je soočil s svojim stanjem in mi dokončno odprl oči, je bil strašljiv napad srčne aritmije. Imel sem očitne simptome izgorelosti, kar sem si zelo težko priznal. Takrat mi ni preostalo drugega kot da se odmaknem iz direndaja in se ponovno poskušam srečati s sabo. Ko si tako dotolčen in izgubiš zaupanje vase, se je zelo težko pobrati sam. 

In življenje ti v vsakem trenutku da, kar resnično potrebuješ. Nasproti mi je prišla Tatjana, dolgoletna zaupna prijateljica, s katero sva že med študijem skupaj žulila šolske klopi. Tatjana je v zadnjih letih nabrala veliko znanja in izkušenj s področja celostnega zdravljenja in me spomnila, da sem najboljše zdravilo zase jaz sam. Nenehno me je spominjala, da z odmikom iz stresa, s srečanjem s svojimi potlačenimi negativnimi čustvi, z akupunkturo ter z boljšo skrbjo za svoje telo lahko v sebi aktiviram procese samozdravljenja. Z mirnejšim in čistejšim umom sedaj v odmiku počasi okrevam. Vsak dan sproti si obvezno nazdravim s čašo vseprežemajoče zdravilne ljubezni in se priklonim božanskemu. 

Hvala vesolju za take angele kot je Tatjana.”

Boštjan

“Draga Tatjana,

Popeljala si nas spet proti sebi, tako nežno, tako preprosto! Hvala ti, da vedno znova spodbujaš k jasnosti in pozornosti tisti edini pravi energiji.

Toplo te objemam in se veselim novih srečanj,”

Lena

“Pristal sem na točki, ki je pomenila popoln fizični in psihični kolaps. Izgorelost me je ustavila in nisem vedel kako naprej. Nato mi je na “pot k sebi” prišla nasproti Tatjana s svojim 6 mesečnim programom.  Najbolj sem potreboval sočutnost, nekoga ki mi bo prisluhnil in me s svojim strokovnim znanjem vodil čez rehabilitacijo.
Tatjana se je izkazala za vse to in še več. Vzpostavila sva medsebojno zaupanje in na njem gradila mojo novo pot na kateri sem spoznaval sebe, svoje vrednote in da je življenje lahko polno radosti. Izkoristila sva moje potenciale in dala prostor veselju in sreči.
Nikoli ne bom pozabil te izkušnje….HVALA za vse kar si mi dala.”
David