fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Mnenja in izkušnje strank

Skupinski program Revitalizirajmo se (Detox) in individualni program Detox

Draga Tatjana!

Resnično mi je bilo super iti skozi ta cel proces. Sem prišla do te točke v življenju, da se zavedam, da se ne moremo več samo ves čas gnati in od sebe pričakovati nemogoče. Potrebno je zase tudi kaj narediti. Ta duševni svet šele spoznavam in mi je bilo res super.

Beri dalje

Vem, da se nebi nikoli spravila na neko odkrivanje sebe, če ne bi bilo to povezano z nekim racionalnim razlogom – detox dieti – čiščenju. Priznam, da je bi v začetku moj namen to, da bi se počutila lažja – v smislu prečiščevanja in izgube parih kil. Mi je bilo pa čisto zanimivo, da spoznam še malo meditacije …

Moram reči, da mi je prav to poglabljanje vase dalo največ. Sedaj si vzamem par minut zase za sproščane. Tudi, če je to kratek čas pred sestankom, ko nekoga čakam… Sama žal nimam časa, da bi delala urne meditacije. Sem pa preko vseh teh srečanj uspela doseči, da se lahko v vsakem trenutku odklopim. Po enem tednu čiščenja sem sicer zbolela. Verjetno kot posledica prevelikega stresa, ki je sedaj pri poglabljanju vase odpadel.

Po tretjem tednu pa sem se počutila kot prenovljena, polna energije.. tudi drugi so opazili, da sem bolj sveža;)

Počutim se kot, da mi neko breme padlo z mene, sem se sposobna sprostiti … smejati kot otrok brez sramu in občutka kaj bodo pa drugi rekli … Tatjana res hvala!!!

Sem že dve prijateljici popolnoma navdušila za septembrsko delavnico. Tudi meni odgovarja bolj proti koncu septembra ali začetku oktobra. 

(Jasna S.)

Lanskoletna detoks terapija je bila za naju z ženo prijetna izkušnja s katero sva v najino življenja vnesla tudi nov način razmišljanja v prehrani, poleg tega pa spoznala tudi koristi takšne prehrane , ki so se odrazili pri zmanjšanju telesne teže in tudi boljših krvnih testih.

Beri dalje

Po detoksu so se namreč vsi kritični parametri precej znižali oz. normalizirali.

Glede na to, da sva ta način prehrane vnesla v najin vsakdanjik sva tako telesno težo tudi po enem letu ohranila kot takoj po zaključenem detoksu.

Tako, toplo priporočava vsem, ki vsaj malo razmišljajo o tem koraku, da to čim prej tudi naredijo. Res pa je , da je lažje, če to storita dva iz istega gospodinjstva, saj je to neprimerno lažje pri pripravi svežih obrokov.

(Zoran P.)

S Tatjano sem prišla v stik zelo naključno. V roke mi je prišel intervju z njo, ki pa mi je vzbudil veliko zanimanje, saj sem ravno v tem času trpela za hudo srbečico, meni popolnoma neznanega izvora, za katero tudi večkratni obiski pri dermatologih in testiranje na vrsto alergij, niso prinesli nekega jasnega odgovora.

Beri dalje

Razbrala sem, da je po izobrazbi splošna zdravnica z vrsto dodatnih izobraževanj tudi na drugih področjih, zato sem se odločila, da jo obiščem, zakaj pa ne, tako ali tako nisem vedela, kaj je narobe z menoj.

Že po nekaj minutah sem dobila prijeten občutek. Izžarevala je toplino, ki se jo je dalo čutiti že pri branju intervjuja. Po skoraj enournem monologu, mojem, seveda, in nekaj njenih kratkih vmesnih vprašanjih, sem vedela, da sem prišla na pravo mesto.

Slišala in videla me je kot celostnega človeka, ne zgolj mojih grdih ran na koži. Predlagala mi je detox dieto, s čimer me je morda za hip presenetila, kljub temu, da sem vedela, da sem prišla k malo bolj ‘drugačnemu’ zdravniku, pa vendar sem pričakovala najmanj kakšno žavbo, če že ne tablet. Seveda sem se strinjala, zakaj pa ne, sem si mislila, naveličana fizično in psihično mučnega srbenja, ki se mu ni zdelo konca.

To je bila ena mojih najboljših življenjskih odločitev. Ne samo, da je srbenje izzvenelo po 3 tednih, jaz sem bila drug človek. In to samo zaradi drugačne hrane. Tudi napihnjenost me je minila, nisem več imela tistega balonastega občutka. Bila sem polna energije, čistih misli in ne nazadnje z novim znanjem o prehranjevanju in bogato izkušnjo, kako si zgolj s pravilno prehrano omogočiš kvalitetnejše življenje.

In za to bom večno hvaležna.

(Simona Z.)

“Bilo je prekrasno, čudovito, sproščeno, veliko novega sem izvedela, si kar nekaj zapomnila in sedaj jem veliko več zelenjave, sploh stebelne zelene. Bili smo nadvse prijetna skupina, lahko sem bila to, kar sem in bili smo v udobnih oblačilih… Pa zehanja in glasnega izdiha sprostitve nismo rabili tlačiti v sebi. 🙂

Beri dalje

Seveda pa je izjemnega pomena za dobro počutje in uspeh strokovno vodenje delavnice s srčno, preprosto, iskreno, radostno, pošteno in znanja polno zdravnico Tatjano Trajkovsko.

Hvala še enkrat!”

(Sandra)

Draga Tatjana,

hvala za dragocene napotke in za čudovito pesem. Nisem poznala pevke Eve Cassidy, ima čudovit glas in krasna besedila. Prav za ta čas, ko se v detox programu na novo odpiramo življenju.

Beri dalje

Jaz osebno se ne bi več rada vrnila na staro prehrano, ki je bila zelo enolična in močno kalorična. Čutim, da bi bila zopet na starem, če bi pojedla eno samo žemljico. Ker delujem po sistemu vse ali nič. 

Hvala za tvojo podporo in vodstvo. Lep pomladni dan ti želim. 

(Jelka P.)

Delavnica za zmanjšanje stresa in krepitev zdravja

Torkova delavnica je vsekakor bila nekaj novega: prijeten, sproščen ambient, veliko koristnih informacij in vaj za sproščanje.

(M. H.)

Meni je bilo predavanje všeč, ker je predavateljica govorila o svojih doživetjih, o primerih iz prakse in o stresu, ki je nas največji “sovražnik”. Zelo poučne so mi bile tehnike sproščanja, ki so mi bile zelo všeč in jih sedaj izvajam ob večerih tudi sama doma.

Z veseljem bi se še enkrat udeležila taksnega izobraževanja, ker mi je bila tema in način zelo poučna in življenjska. 

(T. Š.)

Menim, da je bilo dobro. Znala nas je nagovoriti s konkretnimi primeri. Poudarila je pomen nekaterih bistvenih stvari, na katere pa žel prevelikokrat pozabimo. Mislim, da je pokazala nekaj dobrih prijemov, ki res lahko učinkujejo.

Predvsem pa nam je dala ravno dovolj “materiala za razmišljanje” in vsakodnevno delo.

In še nekaj – jaz sem se po končanem izobraževanju počutila veliko bolje. Torej je bil cilj dosežen.

(D. K.)

Delavnica mi je bila všeč, saj je govorila o tematiki, ki jo najbolj potrebujem in dobila sem vse, kar sem pričakovala: smernice, spodbude, znanje, osebno zgodbo predavateljice, konkretno izvedbo vaj.

Predavateljici se zahvaljujem za predavanje in naši ravnateljici, da nam je to privoščila!

(D. P.)

Delavnica se mi je zdela super. Bila je nekaj posebnega, malo drugačna kot smo navajeni.

Po delavnici sem bila zelo sproščena, počutila sem se super. Takšnih delavnic bi si želela še več.

(N. J.)

Predavateljici torkovega izobraževanja sporočam, da je bilo zelo zanimivo in prijetno vse skupaj spremljati iz udobnega položaja na blazini.

Dobro se je bilo ponovno spomniti, kako pomembno si je vzeti čas zase in razmišljati pozitivno. 

(I. H.)

Všeč mi je bil pristop in razmišljanje predavateljice Tatjane Trajkovske. Dejansko je govorila o stvareh kot jih res doživljamo, brez pretvarjanja.

Že razmišljam v tej smeri, verjamem, da si lahko sami na ta način pomagamo in naredimo veliko za svoje zdravje. Bom prakticirala…

(P. M.)

Meni je bila delavnica odlična. To pa zato, ker je bila predavateljica iz prakse in nam je res znala približati informacije ter jih podpreti z izkušnjami.

Všeč pa mi je bilo tudi zato, ker je bila tako energična. Upam, da se vidimo še kdaj.

(J. Š. M.)

Predavanje mi je bilo zelo všeč. Predavateljica je z glasbo, prijetno barvo glasu in intuitivnim pristopom ustavrila izredno prijetno, sproščujoče vzdušje.

Znanje, ki sem ga pridobila, je zelo uporabno in bo zagotovo vsaj malo vplivalo na pozitivne osebne spremembe.

(T. I.)

Poskrbite zase in se pridružite mnogim zadovoljnim strankam.

Vtisi iz vadbe dihalnih tehnik in meditacij

“Zjutraj, ko sem se zbudila, sem v sebi začutila takšen mir, kot že zeloooo dolgo ne. Bilo mi je kar nenavadno, ker tega nisem vajena.

Včeraj na meditaciji nisem začutila, da bi se tako globoko sprostila, ampak očitno je šlo, očistila sem dušo vseh navlak in danes mi je čudno, takšen mir v meni. Upam, da bo trajalo…”

(M.)

“Na vadbah zavednega dihanja odkrivam v sebi neverjetne potenciale. Izražajo se v obliki neverjetnih doživetij čiščenja slabega v meni ter izjemnega odkrivanja sreče, otroške radosti, predvsem pa globoke hvaležnosti do življenja.

Ob skrbno izbranih meditacijah ter krasni glasbi in dobrem vodenju zmeraj znova najdem samo sebe in pridem v stik s seboj za dlje časa.”

(Lena)

Poskrbite zase in se pridružite mnogim zadovoljnim strankam.

Individualno mentorstvo

Sem eden tistih srečnežev, ki v življenju opravljajo poklic, ki so si ga zmeraj želeli. In to zame ni samo poklic, ampak tudi hobi in nasploh način življenja.

Beri dalje

V zdravniškem poklicu se razdajaš in tako velikokrat pozabiš nase. Najtežje je najti ravnotežje med poklicnim in privatnim življenjem. Nekaj časa se mi je zdelo, da mi gre dobro. V divjem vrtincu vsakdana in preobremenjenosti sem v zadnjih dveh letih na delovnem mestu pogosto občutil nemir, jezo in frustracijo, ki so se seveda slej kot prej pričeli izražati tudi na mojem telesu. Sprva tiho in nato vse glasneje.

V obilici dela in obveznosti si nisem hotel priznati, da je moje notranje ravnovesje porušeno. Postopoma sem postajal vse bolj utrujen in nespeč, pojavljala so se mi vnetja ušes in alergijski kožni izpuščaj brez jasnega sprožilnega dejavnika. Prelomen dogodek, ki me je soočil s svojim stanjem in mi dokončno odprl oči, je bil strašljiv napad srčne aritmije. Imel sem očitne simptome izgorelosti, kar sem si zelo težko priznal. Takrat mi ni preostalo drugega kot da se odmaknem iz direndaja in se ponovno poskušam srečati s sabo. Ko si tako dotolčen in izgubiš zaupanje vase, se je zelo težko pobrati sam. 

In življenje ti v vsakem trenutku da, kar resnično potrebuješ. Nasproti mi je prišla Tatjana, dolgoletna zaupna prijateljica, s katero sva že med študijem skupaj žulila šolske klopi.

Tatjana je v zadnjih letih nabrala veliko znanja in izkušenj s področja celostnega zdravljenja in me spomnila, da sem najboljše zdravilo zase jaz sam. Nenehno me je spominjala, da z odmikom iz stresa, s srečanjem s svojimi potlačenimi negativnimi čustvi, z akupunkturo ter z boljšo skrbjo za svoje telo lahko v sebi aktiviram procese samozdravljenja. Z mirnejšim in čistejšim umom sedaj v odmiku počasi okrevam. Vsak dan sproti si obvezno nazdravim s čašo vseprežemajoče zdravilne ljubezni in se priklonim božanskemu. 

Hvala vesolju za take angele kot je Tatjana.

Boštjan

Tatjano sem spoznala aprila 2016, ko sem bila čustveno in fizično brez moči. Ker mi moji domači niso mogli pomagati, je mama pozvala Tatjano in že isti večer me je sprejela in pregledala.

Beri dalje

Bila sem tako slabotna in obupana, da tudi sama nisem več videla izhoda, vendar, ko me je pregledala in se z mano pogovorila, sem začutila njeno pozitivno energijo. Začela sem jo obiskovati redno, najprej me je pomirila in mi pomagala z akupunkturo, saj sem imela močne glavobole. Vedno sem se lahko zanesla nanjo. Kasneje, ko sem si opomogla, sem začela obiskovati njeno svetovanje/ trening oziroma coaching.

Gre za svetovanje oziroma treniranje kako se umiriti, sproščati vsakodnevni stres oziroma se mu izogniti in kako si pomagati v kritičnih situacijah. Od takrat sem se že veliko naučila, saj se učiva raznoraznih tehnik sprostitve in meditacije.

Bili so dnevi, in še vedno so včasih, ko me je pomirila in mi dala moč za naprej že s tem, ko sem jo poklicala in slišala njen pomirjujoč glas. V njeni bližini se resnično lahko odprem, saj je prijazna, čustvena in topla oseba, pa vendar tudi objektivna in realna. Z njo lahko govorim o čemerkoli, nikoli ne obsoja, najprej posluša, nato komentira ali da nasvet.

Uči me kako biti bolj pozitivna, zaupljiva in hvaležna, predvsem za to kar sem dosegla in za to kar nam nudi življenje. To pa ni bilo lahko, saj sem že od nekdaj bila zelo pesimistična. Odkar jo obiskujem, cenim čisto preproste stvari, kot na primer zrak, ki ga diham, naravo, ljubezen, prijateljstvo, zaupanje in dobroto. Prav tako sem poglobila odnose s tistimi, ki jih imam najbolj rada; naučila sem se tudi reči ‘Ne’, česar prej nisem znala.

Telovadba, sprehodi in moje vrste meditacija so postali del mojega življenja. Seveda so še vedno dnevi, ko sem utrujena in potrta in se zavedam, da še moram marsikaj postoriti, vendar poskušam to sprejeti in pogledati na zadevo še z druge plati.

Za na konec pa lahko še zapišem, da je Tatjana moj mentor, moja prijateljica in moj vodnik na moji poti spreobrnitve in sprejemanja sebe kot take. Vedno bom hvaležna, da sem jo lahko spoznala.

Zato:  Hvala, Tatjana.

Gabi

K Tatjani sem najprej prišla na akupunkturo. Tiste minute, ko sem ležala na mizi, s prijetno glasbo v ozadju, Tatjaninim nežnim, prijaznim vodstvom, so bile ene redkih minut v mojem takratnem življenju, ko sem se res lahko popolnoma sprostila. Pogosto sem na mizi kar zaspala, …

Beri dalje

V tistem času sem bila tako utrujena, v glavi sem imela “meglo” – sploh nisem mogla prav razmišljati, občasno me je zanašalo (izgubljala sem ravnotežje), pogosto se mi je “motilo”, bila sem raztresena, nenehno napihnjena, izpadali so mi lasje (celi šopi las), imela sem izredno boleče menstruacije, vročinska oblivanja (pri 30ih), po skoraj vsakem obroku mi je bilo slabo … In da sploh ne omenjam mojih menstruacij, ki so bile pravi pekel. Ne le, da so bile obilne in izredno boleče, bilo mi je tudi slabo, včasih sem bruhala, tudi v “skupaj sem padla” od bolečine, … da ne govorim o prebavnih motnjah … Poleg tega nisem mogla zanositi (no, sej si niti ne predstavljam, kako bi izgledala nosečnost v takratnem stanju :))

Pod Tatjaninim vodstvom sem šla v akcijo. Najprej sem si dala preveriti hormonsko stanje, kri … Hormoni so bili .. v kaosu, kot bi si lahko predstavljali glede na moje simptome. 

Tatjana mi je predlagala detox in enomesečno izločevalno dieto (da ugotoviva, če mi težave morda povzroča kakšna hrana). 

Že po prvih dveh mesecih so bili rezultati odlični. Sedaj po dobrem letu in pol pa lahko rečem samo – Hvala Tatjana, rešila si mi življenje. 

Sedaj se v svoji koži počutim odlično. Če sem iskrena, sem tako dolgo živela z vsemi temi simptomi, da so se mi zdeli normalni. Sedaj vem, da se da, če se le hoče. Vsi zgornji simptomi so preteklost, občasno mi je še slabo, če se pregrešim, napihnjenosti sploh ne poznam več.

Počutim se čisto drug človek in .. kljub temu, da sprememba načina življenja ni bila enostavna, je vredno. 

Hvala ti Tatjana, iz srca.

Lahko bi še pisala, ker sem naredila samo kratek povzetek vsega, pa naj bo zaenkrat dovolj <3

(Katja)

Poskrbite zase in se pridružite mnogim zadovoljnim strankam.

Vtisi iz umika v tišino

“Umakniti se iz vsakdana za tri dni in jih brezskrbno preživeti ob tako dobro poskrbljeni organizaciji in urniku je bilo zame izrednega pomena za napolnitev baterij.

Tatjana mi je omogočila oživeti pravi pogled na življenje, svojo celoto kot spoj uma, telesa in duha in “najti mir” v sebi in okolici.

Hvaležna sem ji, da s svojim zgledom, energijo, strokovnostjo zmeraj znova pričara čudovite delavnice, ki so res vredne prihoda.

(H.K.T.)

“Umik v tišino me je pripeljal do spoznanja, koliko izrečenih besed me povezuje s potrjevanjem tega, kar sem, in koliko nepotrebnih stavkov in besednih zvez izrečem, ker sem tako navajena ali ker sem tako naučena.

Tridnevna tišina v odnosu z nepoznanimi ljudmi mi je vsaj za to kratko obdobje snela masko z obraza ter razvrednotila vse, kar se ustvari v besednem dialogu med ljudmi.

Vsi trije dnevi so bili aktivni in raznoliki, najbolj me je pritegnilo povezano dihanje in predvsem način Tatjaninega vodenja.”

(Alja)

Tokratni umik je prišel kot najbolj srčen in najmehkejši obliž na moje ranjeno srce, ki je trpelo za izgubo svoje ljubljene babice, ene izmed najpomembnejših oseb mojega življenja.

V tej kratki, a dragoceni tišini, ki si jo delimo s pogumnimi ljudmi, ki bi radi vsak na svoj način doživeli čarobne, pristne trenutke, dobili pomembne uvide ter odšli domov notranje močnejši, stabilnejši, drugačni…

Z umika vedno prideš nov človek! Bolj ti…

(M.)

Hvala, draga Tatjana!

Bilo je res nekaj posebnega. Še danes sem pod vtisom vsega. V mojih mislih, srcu se veliko dogaja. Odprle so se mi neke stvari.

Z možem sva imela od našega umika 2 velika nihaja gor in dol. Sedaj sva gor :). Sem pa v tem času nekajkrat jokala, kar nisem že doooolgo (po mojem od takrat, ko smo bili v Banovcih skupaj), ker sem se vedno zadrževala in sem se tako “sprogramirala”, da jočemo pa res ne in da se ne smeš spustiti v čustvih tako v negativno stanje, da jočeš… Kakšna zabloda :)!

Sedaj pa vidim, kako je to očiščujoče.
Zagotovo se bomo še kakšnem naslednjem tvojem povabilu videli.
Izjemna oseba si, občudovanja in spoštovanja vredna!

Vse dobro ti želim!

A.

Vsi dobro vemo, da ko res začutimo, da potrebujemo mir, je to res nuja. A zaposleni v vseh različnih vlogah, ponavadi pozabimo prav nase. Tako je bilo z menoj! Kot mamica, kot samozaposlena sem želela biti še dobra žena, prijateljica, hčerka in sestrica… Zelo je bilo prav, da sem vsem podarila nazaj vso pozornost, ki so jo prijazno dali tudi vsi meni. A žal sem pozabila nase.

Naenkrat sem se izgubila, nisem več zmogla vseh vlog, preveč jih je bilo, preresno sem jih jemala, nisem uspela imeti balansa akcije in počitka. Samo akcija, kar naprej akcija!

Pa so prišle bolečine, prišla je bolezen. Izgoreli ste, so mi sporočili. Bilo je mučno, neživljensko, sama strašna bolečina. Kako naprej, kje sploh začeti, če si tako utrujen in brez moči, da bi življenju dal priložnost, sem se spraševala.

Neskončno srečo imam, da imam ob sebi krog srčnih ljudi.  Hvaležna sem, da je v tem krogu tudi Tatjana. Njene besede in dejanja temeljijo na široki izobrazbi in številnih izkušnjah. Njena toplina in sočutje so več kot prijateljski objem. Njena modrost in iskrenost podarja sogovorniku vedrino in jasnost.

Tatjana, neskončno sem hvaležna za podporo skozi težke čase. Hvala ti, da si vsakič znova zame odpihnila tiste zoprne meglice nemoči, da si mi vedno znova pokazala pot, mi dala vedeti, da psiha ima krila, ki jo lahko privzdignejo nazaj na lahkotno pot. Vedno znova si mi dokazala, da telo pozna pot samoozdravitve, če le podpremo celice na pravi način.

Ko si zadnja leta naštevamo v družini zaobljube za prihodnje leto, je v mojih 5 obljub za bodoče leto ravno februarski Umik v tišino. Ta dogodek je samo moj, samo zame in darilo, ki si ga z vsem srcem podarim. To je čas, ko spoznam, kako mir in tišina celita rane, kako odstirata nova občutja ter na koncu pripeljeta do jasnejše poti.

Delavnice s Tatjano vedno znova nahranijo mojo dušo, dajo podporo telesu in spočijejo psiho. Umik v tišino je meni najljubši dogodek. Smo v krasni naravi, podprti z gostoljubnostjo gostiteljeve domače hrane, mirne topline in neverjetne tišine. Tatjana nas prijazno vpelje in naravna, da je čas,da se posvetimo sebi. S krasnimi vajami prebujamo telesa, s čudovitimi meditacijami crkljamo svoje duše, z besedami Tatjana mojstrsko odstira temo, predstavi pot do jasnosti. Z dihanjem sežemo vase in se globoko občutimo vsak zase.

Ta dogodek je zame zdravilna delavnica na vseh področjih:

  • povrne me umsko na pravo pot,
  • nahrani mi dušo z ljubeznijo, sočutjem in vero ter
  • telesu povrne moč in voljo.

Navdušena sem, kako jasnejši, srečni, nasmejani, polni vere in novih občutij se ob koncu umika s toplim objemom in vlažnimi očkami odpeljemo vsak v svoje življenje s hvaležnim srcem.

Večno hvaležna za vse
Lena

Draga Tatjana,

Najprej naj se ti zahvalim za vso organizacijo in pripravo tega dogodka. Točno nekaj takšnega sem potrebovala.

Kdo bi si mislil, da tišina toliko pove   Predvsem o nas samih. Recept za pogledati vase zgleda precej enostaven, malo tišine in to je to. Jp, ne bo šlo tako lahko. Prvič, ker si tišine več kot nekaj minut, če imamo res srečo kakšno urico, ne moremo privoščiti. In ko si jo mogoče uspemo priboriti, je ne znamo najti v sebi. Jaz sem begala z miljon mislimi med našimi meditacijami, sprva sploh nisem mogla umirit uma. Z vsako naslednjo je bilo lažje. In ker nisi obremenjen s ‘small talks’ (kot smo neštetokrat čez dan, ker smo pač ustvarili norme, da je kar malo akward, če si tiho v družbi), dejansko lahko zlezeš vase. In ne v druge… Odlična ideja je bila to.

Na prelomnici življenja gledam vase in se poskušam spet najti. Tudi karte in spontan izbor knjige so mi potrdile to, kar je bilo gonilo moje odločitve. Nekaj torej že mora biti prav pri vsem tem, a ne…

Praznim se postanih in zatohlih vzorcev, da spet zbrskam, kaj v resnici sem. Oprah je enkrat rekla: ,,I am seeking the fullest expression of myself. ‘’ Čeprav še neznanka, pa vendar sem hvaležna za (nekatere precej neracionalno) odločitev in priložnost, ki si jo dajem.

Verjamem, da mi je ta umik v tišino pomagal, da si še bolje prisluhnem.

Hvala še enkrat! Topel pozdrav!

(S.)

Poskrbite zase in se pridružite mnogim zadovoljnim strankam.

Doživetja udeležencev na delavnicah dihanja z Danom v Sloveniji (julij 2012)

Med dihalnimi meditacijami sem občutil različna čustva, od strahu, žalosti, do radosti in topline.

Na splošno, pa so bili energija in občutki zelo prijetni. Bilo je, kot da bi se izgubil v neznanem prostoru, kjer sem se počutil zelo srečnega. Bil sem eden izmed tistih ljudi, ki so si pred preiskusom Danovih meditacij govorili: »Ma ja, seveda…«, in zdaj lahko rečem le: »Wow«.

(Rok)

“Vredno izkušnje!”

(Elena)

“Bilo je turbulentno. Bilo je vsega, od stoka, joka, smeha, tresenja. Prihajale so mi slike iz življenja, ki so bile zame zelo pomembne. Občutki niso bili prijetni, toda ker nam je Dan svetoval naj nadaljujemo, sem vztrajala, dihala in na koncu meditacije sem se počutila izjemno, zelo mirno in na obrazu sem imela sproščen nasmeh. Prebujajoče!”

(Tanja)

“Med meditacijo sem čutila čudovite občutke mravljinčenja, energije po vsem telesu, zlasti po obrazu in dlaneh. Ali »Chi«- »Prana«- energija res obstaja? Nedvomno, saj sem jo čutila v dlaneh tako intenzivno. Počutila sem se lažjo za eno plast. Čudovito doživetje!

(Darja)

“Med meditacijo sem začutila globoko hvaležnost za življenje, glasba je prevzela kontrolo nad mojim telesom in zdelo se mi je, da plavam, le um me je obdržal na tleh.”

(M.)

“Dovolila sem se sprostiti, občutiti telo na tleh in se prepustiti ter dovoliti, da je um odplaval stran ob spremljavi čudovite glasbe. Zjokala sem se in nato občutila neizmerno hvaležnost.”

(Lena)

“Imel sem zelo intenzivne občutke v dlaneh in stopalih, kot še nikoli prej v življenju. Za kratek čas sem imel tudi občutek pritiska v prsnem košu. Na koncu seanse sem se počutil neizmerno srečnega in šlo mi je na smeh. Vsekakor doživetje, ki ga je vredno ponoviti. Popolnoma presenečen!”

(Ž.M.)

Poskrbite zase in se pridružite mnogim zadovoljnim strankam.