fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

DELAVNICE

Delavnice so namenjene vsem vam, ki želite doživeti izkušnjo različnih procesov osebne rasti, različnih vrst meditacije, tehnik vodenega sproščanja, povezanega dihanja, druženja in skupnega odpiranja vsemu, kar nam življenje ponuja in nosi naproti.

Sama osebno sem resnično največ dobila ravno z udeležbo na različnih delavnicah. Dale so mi izkušnjo tega, da nisem sama, da se z vprašanji in dilemami, s katerimi se srečujem, srečujejo tudi drugi. Predvsem pa sem spoznala in izkusila mnogo načinov in tehnik, s katerimi lahko spreminjam izkušnjo doživljanja življenja.

Te tehnike, meditacije in različne zgodbe, predvsem pa strast do življenja, do tega, da si dovolimo začutiti to neznansko energijo, ki se pretaka skozi nas, se ji odpreti in prepustiti ter tako omogočiti procese samozdravljenja, bom na delavnicah delila z vami.

Navsezadnje se mi zdi, da gre v življenju predvsem zato, kako mi doživljamo sebe, dogodke in situacije, ki se nam dogajajo. Ali ostajamo žrtve naših misli, čustvenih reakcij, starih prepričanj, ali pa se podamo na pot junaka, ki življenje vzame kot izziv za rast, pridobivanje novih spoznanj in preseganje omejitev.

Zakaj se ne bi spet čudili življenju in v njem uživali kot otroci

Več o posameznih delavnicah najdete na podmeniju pod naslovom posameznih delavnic.