fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

ENODNEVNI SUPER INTENZIV Z dr. TRAJKOVSKO


Telo, duša in duh nam služijo 24 ur na dan, vsak dan v letu. Toda, ali mi služimo njim?

Avto odpeljemo na servis vsaj enkrat letno in ga ob tem še navadno temeljito očistimo. Sami sebe pa mnogokrat postavimo na stranski tir. Resno se začnemo sebi posvečati šele, ko nas takšne ali drugačne zdravstvene težave presenetijo.

Toda tokrat bo drugače, ta dan boste namreč Vi na prvem mestu.

Kaj je enodnevni intenziv?

Enodnevni intenziv je dan, ki ga podarite sebi, ko čutite, da želite zase in svoje zdravje narediti nekaj konkretnega. Lahko je tudi dan, ki ga podarite nekomu, ki ga imate radi in čutite, da si resnično želi izboljšati svoje zdravje ter veste, da bo za to potreboval strokovno pomoč in podporo.

To je dan, ko bova skupaj pogledala/i kakšno je vaše življenje, zdravje in naredila/i preobrat glede razmišljanja in delovanja v življenju.

Je dan, ki vas bo navdihnil in inspiriral, da naredite potrebne spremembe. Le-te bodo v vaše življenje prinesle več miru, radosti, predvsem pa okrepile vaše zdravje.

Kako se ta dan loči od običajnega posveta in pregleda pri zdravniku?

Verjetno ste že imeli klasičen pregled pri zdravniku, v ambulanti, kjer ste se pogovarjali o vašem zdravju in težavah. Zdravnik vas je po pogovoru pregledal, opravili določene preiskave, vas po potrebi  kam napotil in nato ste dobili navodila ter potrebna zdravila. Pogosto ste bili omejeni s časom. Morda ste bili celo prestrašeni, zaskrbljeni, a si niste upali vprašati in zaupati vsega, kar vas je tiščalo in skrbelo. In tako ste odšli domov, verjetno dostikrat še z več vprašanji kot ste prišli.

Ta dan boste preživeli dan z zdravnico čisto drugače.

V čudovitem okolju, ki nama bo omogočilo sproščen pogovor, boste izkusili, da je lahko pogovor z zdravnikom in mentorjem drugačen kot ste ga vajeni. Vzela/i si bova čas za vas in predvsem za izčrpen, iskren pogovor, ki bo razjasnil marsikatere dileme. Dotaknila/i se bova različnih področij vašega življenja, saj vsako od njih pomembno prispeva k vašemu počutju in harmoniji.

Dobili boste odgovore na številna vprašanja, hkrati pa tudi praktične vaje in navodila glede potrebnih sprememb. Dan bo minil kot bi mignil in domov boste odšli polni novih spoznanj, predvsem pa pripravljeni začeti s potrebnimi spremembami.

In kako poteka dan z dr. Trajkovsko?

Najprej si bova privoščila/i zdrav in pošten zajtrk, kajti le-ta je najpomembnejši obrok dneva. Po njem sledi sprehod in sproščen, izčrpen pogovor o vsem kar vas teži, razveseljuje… Sledi 1 do 2 uri meditacije in sproščanja (ta praktičen del prilagodim vam in vam pokažem tehnike, katere so pomembne za vas, glede na vaše zdravstveno stanje in počutje).

Potem je že čas za kosilo.

Po kosilu sledi daljši coaching glede vašega zdravja in življenja. Dotakneva se vaših omejujočih prepričanj, misli in zasidrava nova prepričanja, ki vas bodo na poti uresničevanja ciljev podprla. Nastaviva cilje in skupaj narediva plan, kako postopoma priti do njih.

Glede na vaše zdravstveno stanje in počutje aktivnosti tekom dneva prilagodiva vam. To je namreč vaš dan.

Kaj lahko pričakujete od dneva?

 • Veliko pogovora, pogovora in še enkrat pogovora.
 • Smeha in solz.
 • Kar nekaj novih spoznanj (a-ha momentov), doživetij in preobratov v razmišljanju.
 • Izkušnjo, da ste vredni in si zaslužite le najboljše.
 • Izostrili boste zavedanje sebe in sedanjega trenutka.
 • Občutenje prave podpore in mentorstva.
 • Domov boste odšli z spoznanjem, da se v vas skriva brezmejen potencial za zdravljenje in polno ter srečno življenje.
 • Konkretna navodila in načrt za izboljšanje zdravja ter počutja.

Kako se pripravite na enodnevni super intenziv z dr. Trajkovsko?

Najprej se prijavite na brezplačni 30 minutni posvet preko skypa ali v živo.

Še pred samim posvetom izpolnite obrazec za prijavo na brezplačni posvet in ga pošljete.

Namen posveta je, da se na kratko spoznava. Tako lahko okvirno ocenim kakšni so vaše počutje, zdravje ter pričakovanja. Pogovoriva se tudi o tem ali je intenziv primeren za vas ter določiva termin intenziva.

Po tem, ko ste se odločili, da se prijavite na intenziv, vas prosim, da opravite plačilo. Šele po prejetem plačilu potrdimo termin. Odpovedi termina intenziva so možne do 1 teden pred samim dogodkom.

Kaj potrebujem za udeležbo na intenzivu?

 • vaše zdravstvene izvide
 • željo po spremembi in boljšem počutju
 • pripravljenost biti iskren/a
 • s seboj prinesite tudi udobna športna oblačila za sprehod v naravi oz. vadbo določenih tehnik sproščanja, dihanje…

Paket vključuje:

celostno zdravstveno in duhovno svetovanje in coaching v čudovitem okolju

– bogat, zdrav zajtrk ter kosilo

– prikaz in prakticiranje določenih tehnik

– poročilo o vašem stanju z navodili v roku tedna dni po najinem druženju

Če vas zanima vključitev v intenziv, se prijavite na brezplačni 20-minutni posvet, kjer se bova pogovorila in odkrila, če je program primeren za vas.

KONTAKTIRAJTE ME!


  Vaše ime in priimek (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Telefon

  Vaše sporočilo