fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

PROGRAM “PRIŽGIMO LUČ V NAS”

srce-tatjana-trajkovska-prižgimo-luč-v-nas

5 - tedenski on line program za aktivacijo miru, zaupanja, zdravja in dobrega v nas

Smo energetska in duhovna bitja in zato je pomembno, da se na tem nivoju povežemo in spodbudimo zdravilne procese.

Kot holistična zdravnica in bitje, ki se čutim povezana z vsemi vami, sem začutila močno željo in potrebo, da se v prihajajočem obdobju povežemo in podpremo ter skupaj prispevamo k širjenju dobre energije in svetlobe.

Mnogi čutimo kako nam težke energije, negativne informacije, ustrahovanje in celotna zunanja situacija vplivajo na nas in v nas sprožajo raznorazne frustracije, nezaupanje, strah, žalost, jezo, obup… Vse to posledično vpliva na naše zdravje, ruši odnose in notranji mir.

Bolj kot kdaj koli hrepenimo po zaupanju, sproščenosti, svobodi in stiku z dobrim.

Izkoristimo to energetsko močno obdobje ob koncu leta ter začetek novega leta in si podarimo posebno druženje/potovanje skozi 5 tedenski program ter tako prižgimo luč v nas in v svetu.

Program obsega 5 srečanj, ki se bodo odvijala preko zooma 1 x tedensko, ob nedeljah zvečer ob 20 uri. (trajanje cca. 75 minut).

Smo energetska in duhovna bitja in zato je pomembno, da se na tem nivoju tudi povežemo in spodbudimo zdravilne procese.

Vsako srečanje nas bo na svoj način popeljalo do luči v nas in aktiviralo nam lastne zdravilne potenciale in notranjo moč.

1. Srečanje: Aktivacija polja srca (12.12.)

Tako možgani kot srce procesirajo informacije, ki vplivajo na naše zdravje, delovanje, odnos s svetom. Toda elektromagnetno polje srca je 5000X močnejše od polja možganov. Aktivirajmo srčno možgansko koherenco (usklajenost), ki nas harmonizira in zdravi.

2. Srečanje: Aktivacija dobronamernosti (19.12.)

Kritika, primerjava, sodbe in tekmovanje nam govorijo, da se nahajamo v fazi stresa in neravnovesja. Obrnimo našo energijo k dobronamernosti, prijaznosti, podpori in razumevanju in tako spodbudimo zdravilne procese.

3. Srečanje: Aktivacija hvaležnosti (26.12.)

Ste vedeli, da je hvaležnost ena izmed glavnih začimb, ki prispevajo k našemu zdravljenju, izpolnjujočemu življenju in dobrim odnosom? Tudi če se nahajamo v najtežjem obdobju življenja, lahko prebudimo hvaležnost v srcu in tako pomagamo, da se stvari odvijejo v dobro.

4. Srečanje: Aktivacija zaupanja (2.1.)

Vsi vemo kako polno strahov, skrbi in dvomov je naše življenje, ko se odrežemo od stika s svojim notranjim virom zaupanja. Izgubljeni tavamo in iščemo zaupanje zunaj, pri drugih ljudeh, v situacijah… Povrnimo si zaupanje vase in v življenje.

5. Srečanje: Aktivacija radosti in notranjih darov (9.1.)

Ni lepšega kot videti otroka ali človeka, ki je pristno radosten, zadovoljen in se izraža sproščeno in avtentično. Radost je ena izmed naravnih kvalitet našega bitja. Aktiviramo jo in prebudili bomo notranje darove in talente.

Pohod v Logarsko dolino ne sodi v program. Lahko pa ga izvedemo , če bodo okoliščine to dopuščale z namenom aktivacije miru in svetlobe.

Program lahko po želji zaokrožimo s pohodom v Logarsko Dolino, zadnjo, 6. nedeljo (16.1.), če bo glede na okoliščine mogoče.

Pohod ne sodi v program, a v primeru lepega vremena, če vas narava pokliče, bi si vzeli čas in se sprehodili po Logarski dolini.  Tam lahko med pohajanjem in občudovanjem narave izvedemo Aktivacijo miru in luči.

PROGRAM JE NAMENJEN

Vsem, ki želite:

  • ponovno občutiti mir in zaupanje

  • spodbuditi pretok življenjske energije v telesu

  • aktivirati naravne zdravilne procese

  • okrepiti imunski sistem

  • širiti dobro energijo v svetu

NAREDIMO NEKAJ DOBREGA ZASE IN SVET V KATEREM ŽIVIMO.

POVEŽIMO SE V DOBRI NAMERI IN ENERGIJI IN ZASVETIMO V SEBI IN IZ SEBE NAVZVEN.

KAKO BO PROGRAM POTEKAL:

  • Na vsakem srečanju bom na kratko predstavila določeno temo, nato pa bomo skupaj izvedli meditacijo in energijsko aktivacijo. Morda nam ostane tudi kaj časa za kakšno vprašanje in pogovor.
  • Vsako srečanje bo posneto, tako, da boste v primeru odsotnosti prejeli posnetek srečanja. Energija aktivacije se vas bo dotaknila tudi pozneje.
  • Program se bo odvijal OB NEDELJAH ZVEČER OB 20. URI od 12. decembra do 9. januarja.

 

Ker želim v teh časih narediti nekaj dobrega, bom ta program izvedla po praznični ceni, za katero upam, da je dostopna mnogim od vas.

CENA PROGRAMA: 100 EUR

Če se boste udeležili programa in bi želeli kot božično darilo podariti udeležbo na tem istem programu vaši prijateljici, znancu ali osebi, ki vam je ljuba, vam ponujam nakup programa kot »božično darilo« za ceno 60 EUR.

Ker je december čas obdarovanja sem se odločila tudi sama, da obdarim 3 ljudi: 3 ljudem, ki ste trenutno v stiski in si zelo želite biti del programa, sodelovanje v programu podarim. (Pravijo, da so v decembru 3 dobri možje. Vsak od njih bo obdaril eno od treh oseb. 😊

PRIJAVA

Prijavo v program potrdite tako, da mi pišete na mail tatjana@tatjanatrajkovska.eu in nakažete znesek:

  • 100 EUR, če prijavite le sebe
  • 160 EUR, če ste se odločili za darilni paket – program za 2 osebi na TRR z naslednjimi podatki:

Tatjana Trajkovska s.p.

Zagajškova 2, 3000 Celje

IBAN: SI56 6100 0000 4056 305

BIC: HDELSI22

Namen: program Prižgimo luč

Referenca: SI 00 – 12-2021