fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

“Zavedam se, da je za naše zdravje, dobro fizično in psihično počutje ter notranji mir pomembnih več stvari. Harmonija našega bitja je odvisna od: prehrane, misli, čustvovanja, gibanja, delovanja, naših odnosov ter okolja, v katerem živimo.
Moja želja je bila ustvariti za vas programe, ki se bodo dotaknili vseh področij vašega bitja, ter s tem povezati klasično, zahodno medicino z duhovno noto, saj boste le tako lahko zaživeli zdravo in harmonično življenje.
Ko sem se sama soočala z lastnimi problemi in težavami, tako fizične kot psihične narave, sem spoznala, da ja pot bistveno lažja, če ti ob strani stoji nekdo, ki jo je sam prehodil. Tako vam z veseljem predstavljam in ponudim programe, ki sem jih sestavila za vas.”

Tatjana Trajkovska, dr. med.

Naši programi

INDIVIDUALNA SVETOVALNA URA

Ta ura je namenjena vam, da dobite odgovore na vprašanja, ki se vam zastavljajo v zvezi z vašim zdravjem.

Namenjena je vsem, ki:

 • ste se znašli v situaciji, ko ne veste kje bi se lotili reševanja svojih zdravstvenih težav in potrebujete nasvet zdravnika, ki vam bo svetoval celostno
 • ste po obisku izbranega zdravnika in drugih specialistov še bolj zmedeni in bi želeli dobiti širši pogled na vaše stanje
 • so vam bila predpisana zdravila brez večjega pojasnila zakaj in kako jih jemati, vi pa bi želeli prevzeti večjo vlogo v procesu zdravljenja in tudi sami narediti kaj za vaše zdravje
 • čutite, da vam težave in bolezen govorijo, da se morate zazreti globlje vase

Pred svetovalno uro, ki lahko poteka v živo v ambulanti ali preko Skypa, vas prosim, da zberete vse zdravstvene izvide v zvezi z vašimi težavami. Prinesite jih na uro svetovanja, ali pa mi jih pošljite preko maila vsaj 2-3 dni pred pogovorom.

V času svetovanja vam bom zastavila mnoga vprašanja, ki se tičejo vaših težav in življenja. Že davno so namreč zdravniki govorili, da dobra anamneza (pridobivanje informacij o zdravju, počutju in življenju) zagotovi vsaj 70 %  pomembnih informacij in odgovorov. Prosim vas, da ste odkriti in iskreni, saj lahko le tako prideva do pravih odgovorov.

Pred svetovalno uro vas prosim, da si odgovorite na naslednja vprašanja, saj bova o tem govorila še bolj intezivno!

 • Kaj je tisto, kar me v življenju najbolj moti in mori?
 • Ali si vzamem čas zase, za sprostitev in igro (hobije)?
 • Katere osebe me v življenju podpirajo in kdo ne?
 • Katere stvari, dejanja, hobiji in osebe mi dajejo energijo?
 • Kakšno bi bilo moje življenje, če bi ne bilo omejitev?

 

CENA: 90 EUR (plačilo vnaprej na TRR: SI56 6100 0000 4056 305)


ENODNEVNI SUPER INTENZIV Z DR. TRAJKOVSKO

Telo, duša in duh nam služijo 24 ur na dan, vsak dan v letu. Toda, ali mi služimo njim?

Avto odpeljemo na servis vsaj enkrat letno in ga ob tem še navadno temeljito očistimo. Sami sebe pa mnogokrat postavimo na stranski tir. Resno se začnemo sebi posvečati šele, ko nas takšne ali drugačne zdravstvene težave presenetijo.

Toda tokrat bo drugače, ta dan boste namreč Vi na prvem mestu.

 

Kaj je enodnevni intenziv?

Enodnevni intenziv je dan, ki ga podarite sebi, ko čutite, da želite zase in svoje zdravje narediti nekaj konkretnega. Lahko je tudi dan, ki ga podarite nekomu, ki ga imate radi in čutite, da si resnično želi izboljšati svoje zdravje ter veste, da bo za to potreboval strokovno pomoč in podporo.

To je dan, ko bova skupaj pogledala/i kakšno je vaše življenje, zdravje in naredila/i preobrat glede razmišljanja in delovanja v življenju.

Je dan, ki vas bo navdihnil in inspiriral, da naredite potrebne spremembe. Le-te bodo v vaše življenje prinesle več miru, radosti, predvsem pa okrepile vaše zdravje.

 

Kako se ta dan loči od običajnega posveta in pregleda pri zdravniku?

Verjetno ste že imeli klasičen pregled pri zdravniku, v ambulanti, kjer ste se pogovarjali o vašem zdravju in težavah. Zdravnik vas je po pogovoru pregledal, opravili določene preiskave, vas po potrebi  kam napotil in nato ste dobili navodila ter potrebna zdravila. Pogosto ste bili omejeni s časom. Morda ste bili celo prestrašeni, zaskrbljeni, a si niste upali vprašati in zaupati vsega, kar vas je tiščalo in skrbelo. In tako ste odšli domov, verjetno dostikrat še z več vprašanji kot ste prišli.

 

Ta dan boste preživeli dan z zdravnico čisto drugače.

V čudovitem okolju, ki nama bo omogočilo sproščen pogovor, boste izkusili, da je lahko pogovor z zdravnikom in mentorjem drugačen kot ste ga vajeni. Vzela/i si bova čas za vas in predvsem za izčrpen, iskren pogovor, ki bo razjasnil marsikatere dileme. Dotaknila/i se bova različnih področij vašega življenja, saj vsako od njih pomembno prispeva k vašemu počutju in harmoniji.

Dobili boste odgovore na številna vprašanja, hkrati pa tudi praktične vaje in navodila glede potrebnih sprememb. Dan bo minil kot bi mignil in domov boste odšli polni novih spoznanj, predvsem pa pripravljeni začeti s potrebnimi spremembami.

 

In kako poteka dan z dr. Trajkovsko?

Najprej si bova privoščila/i zdrav in pošten zajtrk, kajti le-ta je najpomembnejši obrok dneva. Po njem sledi sprehod in sproščen, izčrpen pogovor o vsem kar vas teži, razveseljuje… Sledi 1 do 2 uri meditacije in sproščanja (ta praktičen del prilagodim vam in vam pokažem tehnike, katere so pomembne za vas, glede na vaše zdravstveno stanje in počutje).

Potem je že čas za kosilo.

Po kosilu sledi daljši coaching glede vašega zdravja in življenja. Dotakneva se vaših omejujočih prepričanj, misli in zasidrava nova prepričanja, ki vas bodo na poti uresničevanja ciljev podprla. Nastaviva cilje in skupaj narediva plan, kako postopoma priti do njih.

Glede na vaše zdravstveno stanje in počutje aktivnosti tekom dneva prilagodiva vam. To je namreč vaš dan.

 

Kaj lahko pričakujete od dneva?

 • Veliko pogovora, pogovora in še enkrat pogovora.
 • Smeha in solz.
 • Kar nekaj novih spoznanj (a-ha momentov), doživetij in preobratov v razmišljanju.
 • Izkušnjo, da ste vredni in si zaslužite le najboljše.
 • Izostrili boste zavedanje sebe in sedanjega trenutka.
 • Občutenje prave podpore in mentorstva.
 • Domov boste odšli z spoznanjem, da se v vas skriva brezmejen potencial za zdravljenje in polno ter srečno življenje.
 • Konkretna navodila in načrt za izboljšanje zdravja ter počutja.

 

Kako se pripravite na enodnevni super intenziv z dr. Trajkovsko?

Najprej se prijavite na brezplačni 30 minutni posvet preko skypa ali v živo.

Še pred samim posvetom izpolnite obrazec za prijavo na brezplačni posvet in ga pošljete.

Namen posveta je, da se na kratko spoznava. Tako lahko okvirno ocenim kakšni so vaše počutje, zdravje ter pričakovanja. Pogovoriva se tudi o tem ali je intenziv primeren za vas ter določiva termin intenziva.

Po tem, ko ste se odločili, da se prijavite na intenziv, vas prosim, da opravite plačilo. Šele po prejetem plačilu potrdimo termin. Odpovedi termina intenziva so možne do 1 teden pred samim dogodkom.

 

Kaj potrebujem za udeležbo na intenzivu?

 • vaše zdravstveno kartoteko
 • željo po spremembi in boljšem počutju
 • pripravljenost biti iskren/a
 • s seboj prinesite tudi udobna športna oblačila za sprehod v naravi oz. vadbo določenih tehnik sproščanja, dihanje…

 

Cena enodnevnega SUPER intenziva z dr. Trajkovsko: plačilo v celoti vnaprej 750 EUR (TRR SI56 6100 0000 4056 305)

Cena vključuje:

celostno zdravstveno in duhovno svetovanje in coaching v čudovitem okolju

– bogat, zdrav zajtrk ter kosilo

– prikaz in prakticiranje določenih tehnik

– poročilo o vašem stanju z navodili v roku tedna dni po najinem druženju

3-TEDENSKI PROGRAM INDIVIDUALNO VODENEGA RAZSTRUPLJANJA “DETOX”

Namenjen je vam, ki si želite pod vodstvom zdravnika in strokovnjaka narediti za vaše zdravje nekaj, kar si vaše telo in organizem zagotovo zaslužita.

 

Ali veste, da ima vaš organizem izjemne sposobnosti samozdravljenja?

Pogosto z današnjim načinom življenja in prehranjevanja vnašamo vase mnoge snovi, ki ovirajo naravne procese v celicah. Uživamo hrano, ki je močno predelana, polna kemičnih, umetnih snovi in vse prej kot zdrava. Vse te stvari se v organizmu kopičijo in mu delajo škodo.

 

Tako, kot vsaj ena do dvakrat letno naredimo generalno čiščenje v našem stanovanju, bi bilo dobro poskrbeti tudi za čiščenje v organizmu. Ne verjamete? Vam povem svojo zgodbo.

S pomenom in učinkom razstrupljanja (čiščenja organizma), ki ga ima le-to na naše zdravje, sem se prvič osebno srečala leta 2010. Takrat sem iskala rešitev za svoje zdravstvene težave (prebavne težave, utrujenost, nespečnost, slabo počutje)  in v roke mi je prišla knjiga Clean ameriškega kardiologa dr. Jungerja. Prebrala sem jo v hipu in se odločila, da preizkusim to metodo čiščenja organizma.

Program sem izvajala ob tem, ko sem redno hodila v službo. V treh tednih so utrujenost in prebavne težave izzveneli, povrnil se je spanec, izgubila sem 3 kilograme. Že dolgo se nisem počutila tako dobro. Od takrat sem skozi 3 tedensko čiščenje telesa vodila sorodnike, prijatelje in bolnike. Leta 2014 sem v Medical centru Rogaška razvila poseben program razstrupljanja, katerega namen je očistiti telo mnogih toksinov in regenerirati organizem. Rezultati čiščenja organizma so izjemni, od znižanja holesterola, telesne teže, boljše prebave, počutja, spanja, čiste kože, zmanjšanja bolečin v sklepih…

 

Kaj boste pridobili s 3 tedenskim programom?

 • vaš organizem boste očistili številnih toksinov (stvari, ki se v njem kopičijo in mu škodijo)
 • v telesu boste aktivirali procese samozdravljenja
 • okrepili delovanje mnogih celic in organov
 • razbremenili in obnovili imunski sistem (manj prehladov, vnetij, alergij, senenega nahoda)
 • razbremenili in obnovili prebavni sistem (urejena prebava, manj alergij, intolerance na hrano)
 • znebili se boste mnogih zdravstvenih težav (preberite komu je program namenjen)
 • izboljšalo se bo vaše počutje
 • imeli boste več energije
 • boljše spanje
 • zmanjšali boste vrednosti holesterola in trigliceridov v krvi, telesno težo, nekateri pa tudi krvni pritisk in sladkor

 

Program PRIPOROČAM VSEM, ki:

 • želite narediti nekaj dobrega za svoje zdravje
 • ste zdravi in želite zdravi ostati
 • imate naslednje zdravstvene težave (slabo počutje, povečana telesna teža, povišan krvni tlak, povišan holesterol, bolečine v sklepih, prebavne težave, glavoboli, nespečnost, brezvoljnost, težave z alergijami in senenim nahodom, povišan krvni sladkor, slab imunski sitem in ponavljajoči prehladi ter druga vnetja…)

 

Program NI za vas, ki:

 • niste pripravljeni 3 tedenske spremembe prehrane (hrana je resnično okusna in ne boste lačni)
 • ne želite naravno obnoviti zdravilnih sposobnosti organizma
 • ste težki srčni bolniki, na antikoagulantni terapiji, epileptiki, nosečnice in doječe mamice
 • ste resnično močno izčrpani, izgoreli oz. so v akutni fazi zdravljenja raka ali trenutno prebolevate težjo okužbo oz. imate zagon kronične vnetne bolezni črevesja ali svežo želodčno razjedo

 

KAKO POTEKA PROGRAM?

Program poteka v obliki 5 srečanj (1 teden priprava in nato 3 tedne proces čiščenja organizma).

1. srečanje (80 minut)

 • Individulani razgovor, kjer se posvetiva vam in vašim specifičnim zdravstevnim težavam ter oceniva vaše zdravstveno stanje.
 • Narediva plan za prvi – pripravljalni teden.

2. srečanje (60 minut)

 • Pogovor o počutju, problemih
 • Konkretno se pogovoriva o programu, ki bo trajal 21 dni
 • Dobite natančna navodila

3. in 4. srečanje (30 minut) po 7 in 14 dneh razstrupljanja

 • Pogovor, preverjanje počutja in ocena stanja

5. srečanje (60 minut)

 • Pogovor, ocena stanja
 • Pregled laboratorijskih izvidov (preiskav krvi opravite po priporočilu kak dan prej)
 • Navodila za naprej

 

 

CENA PROGRAMA DETOX:

 

PROGRAM DETOX: 390 EUR

Plačilo v celoti vnaprej: 390 EUR (80 EUR prijaznejša cena)

Plačilo v 2 obrokih: 2 x 235 EUR (1. obrok pred 1. srečanjem, 2. obrok po 30 dneh)

 

PROGRAM DETOX PLUS: 630 EUR

Vključuje 8 terapij z akupunkturo za podporo razstrupljanja v vrednosti 280 EUR.

Kot BONUS dobite še 1x 60 minutno vodeno sproščanje z dr. Trajkovsko v vrednosti 90 EUR.

Plačilo v celoti vnaprej: 630 EUR ( 110 EUR prijaznejša cena)

Plačilo v 2 obrokih: 2 x 370 EUR (1. obrok pred 1. srečanjem, 2. obrok po 30 dneh)

7-TEDENSKI ANTISTRES PROGRAM »SPROSTIM SE, ZADIHAM IN SPET ZAŽIVIM«

V hitrem tempu življenja in mnogih obveznostih se pogosto zgodi, da si ne utrgate več časa zase.  Tečejo dnevi, meseci, morda leta, nekega dne pa žalostni ugotovite, da že dolgo ne živite več, pač pa le še životarite. Rutinsko opravljate vsakodnevne obveznosti, tarejo vas takšne ali drugačne skrbi, veselje pa je bolj ali manj preteklost.

Ne veste več, kako bi se sprostili in ponovno priklicali mir in radost v vaše življenje. Vse to se seveda pozna tudi na vašem zdravju.

Ste se našli tukaj? Potem berite dalje.

 

Antistres program je namenjen vam, ki:

 • sodite med tiste, ki ste v tempu in naglici življenja pozabili nase
 • imate težave s povišanim krvnim pritiskom, aritmijami, tesnobo, nespečnostjo, glavoboli, depresijo, paničnimi napadi, motnjami koncentracije
 • ste vse boj napeti in se tega občutka ne morete znebiti
 • opažate, da postajate v odnosih konfliktni
 • se ne znate več nasmejati in enostavno uživati v življenju in majhnih radostih
 • vse pogosteje posegate po različnih snoveh (pomirjevala, cigarete, marihuana, uspavala), ki bi vas vsaj za nekaj trenutkov sprostile in odgnale napetosti ter skrbi.

 

Antistres program NI za vas, ki:

 • verjamete, da so vaše težave posledica izključno kemičnih procesov in z veseljem še naprej posegate po tabletah (protibolečinskih, pomirjevalih, uspavalih)
 • raje ostajate v coni neudobja ter za vaše počutje krivite družbo in situacijo
 • se bojite zazreti vase in spoznati vašo moč pri ustvarjanu srečnega in bolj sproščenega življenja.
 • si ne želite spremembe tako močno, da bi bili pripravljeni zanjo tudi nekaj narediti.

 

Kaj boste s programom PRIDOBILI?

 • Spoznali in preizkusili določene tehnike sproščanja.
 • Spoznali prepričanja, ki vas v življenju omejujejo in jih začeli spreminjati.
 • Izkusili neverjetno moč.
 • Z meditacijo izkusili mir in pridobili distanco do situcij, ki so vas prej bremenile.
 • Spet boste začutili veselje do življenja.
 • Več se boste smejali.
 • Poglobili vez s seboj.
 • Izboljšali se bodo vaši odnosi z ljudmi.
 • Vaše življenje bo spet dobilo barve.

 

Kaj se še lahko zgodi, če boste res pridni?

Mnogi  med vami po tem procesu ne boste več enaki, zlasti tisti, ki se zavedate, da je skrajni čas, da naredite nekaj ZASE in boste dovolj drzni, da si boste dovolili pogledati onstran vaših omejujočih prepričanj. 

Spoznali boste, da se v vas skriva toliko neodkritega in zanimivega,  da si boste želeli nadaljevati pot raziskovanja sebe in življenja. Vaše življenje bo pridobilo nove razsežnosti.

 

7-tedenski ANTISTRES PROGRAM vključuje sedem srečanj po 90 minut

1. srečanje:

 • Pogovor, pregled, ocena stanja, plan
 • Sprostilna tehnika dihanja

2. srečanje:

 • Pogovor
 • Dotaknimo se esence
 • Meditacija odpiranja srca

3. srečanje:

 • Pogovor
 • Vaša prepričanjih in kako vplivajo na vaše življenje + domača naloga
 • Meditacija opazovanja diha

4. srečanje:

 • Pogovor
 • Vzemimo moč nazaj v svoje roke, tako da spremenimo prepričanja
 • Tehnika  “Sam svoj najboljši prijatelj in mentor”

5. srečanje:

 • Pogovor
 • Sprejemanje trenutka in situacije je ključ za transformacijo
 • Meditacija zavedanja (mindfulness meditation)

6. srečanje:

 • Pogovor
 • Negovanje stika s seboj
 • Poskrbimo za naše telo
 • Meditacija

7. srečanje:

 • Pogovor,
 • Pogled na pot, ki smo jo prehodili
 • Naše sanje, hrepenenja in njihov pomen
 • Načrti
 • Meditacija

 

CENA 7-tedenskega individualnega ANTISTRES PROGRAMA

 

ANTISTRES: 790 EUR

Plačilo v celoti vnaprej: 790 EUR (prihranite 170 EUR)

Plačilo v 3 obrokih: 3 x 320 EUR (1. obrok pred 1. srečanjem, 2. obrok po 30 dneh, 3. obrok po 60 dneh)

 

ANTISTRES PLUS: 1.000 EUR

Vključuje 8 terapij z akupunkturo, ki bodo dodatno sprostile vaš organizem in ga tudi okrepile, v vrednosti 280 EUR.

Plačilo v celoti vnaprej: 1.000 EUR (Prihranite 200 EUR)

Plačilo v 3 obrokih: 3 x 400 EUR (1. obrok pred 1. srečanjem, 2. obrok po 30 dneh, 3. obrok po 60 dneh)

INDIVIDUALNO CELOSTNO ZDRAVSTVENO MENTORSTVO (COACHING) - 3 ALI 6 MESEČNO

Vrhunski športniki potrebujejo poleg svoje volje, vztrajnosti in želje doseči cilj, tudi trenerja za šport, podporo psihologa in/ali motivacijskega mentorja. Otrok potrebuje za dosego dobrih rezultatov lastno voljo do raziskovanja in učenja ter učitelja in starše, ki ga podpirajo ter učijo določenih veščin.

Zato vam dr. Trajkovska ponuja svetovanje in celostno zdravstveno in življenjsko mentorstvo (coaching), s pomočjo katerega boste okrepili svoje zdravje, izboljšali počutje in tudi življenje.

Večina ljudi, ki želi priti do boljših rezultatov na kateremkoli področju življenja, potrebuje razširiti svoje znanje. Predvsem pa potrebujejo mentorja, ki jih bo v procesu učenja, izvajanja sprememb in doseganju zastavljenih ciljev spremljal in podpiral.

Dr. Trajkovska meni, da bi bilo mnogo ljudi bolj zdravih, če bi imeli zdravniki zanje več časa in bi jih lahko resnično motivirali za spremembe. Kot specialistka družinske medicine z več kot 10 letno prakso se zavedam pomena visoke strokovnosti klasične medicine. Verjamem tudi, da imajo mnoge diagnostične preiskave in zdravila izjemno vrednost za ohranjanje in izboljšanje našega zdravja. Zavedam pa se tudi, da zdravniki ravno zaradi visoke specializiranosti, pogosto pozabimo na čisto preproste stvari, ena osnovnih je dober, izčrpen in iskren pogovor.

Verjamem, da ima človeški organizem izjemne sposobnosti samozdravljenja in da pogosto zdravila sama ne odpravijo vzroka za nastanek bolezni, pač pa le simptome.  Vredno se je poglobiti vase in raziskati vzroke za nastanek bolezni. Če jih ne najdemo, poskusimo telesu vsaj omogočiti najboljše pogoje, da bo lahko aktiviralo notranje procese samozdravljenja.

Če organizmu omogočimo boljše zunanje in notranje okolje, zdravo prehrano, določeno gibanje, čas za sprostitev, počitek in spanje, se naučimo meditacije, tehnik sproščanja, nam bo le ta to tisočkrat poplačal.

 

Za koga je primeren celostni coaching?

Je za vse, ki:

 • ste že dlje časa utrujeni, brez energije in/ali vas mučijo težave s spanjem
 • trpite zaradi katere izmed kroničnih bolezni (povišan krvni tlak, holesterol, sladkorna bolezen, sklepne bolečine, debelost), ponavljajočih vnetij, alergij, bolečin v sklepih in hrbtenici, glavobolov
 • ste brezvoljni, ne najdete pravega smisla in zadovoljstva v življenju
 • čutite, da je skrajni čas, da naredite nekaj konkretnega za izboljšanje vašega psihofizičnega počutja in zdravja

 

Za koga ni celostni coaching?

Če:

 • raje popijete tablete kot, da bi se vprašali, zakaj je do bolezni prišlo
 • niste pripravljeni na iskren pogovor glede sebe, svojega počutja, življenja
 • se ne želite ukvarjati s svojim zdravjem in raje trpite
 • ne verjamete, da ste lahko sami sebi najboljši zdravnik ob tem, ko ste pravilno vodeni
 • niste pripravljeni za izboljšanje zdravja narediti potrebnih sprememb

 

Če si želite pod vodstvom zdravnice stopiti na pot celostne preobrazbe, se lahko dogovoriva za brezplačno kratko srečanje ali razgovor.

 

Kakšen je namen 3 – oziroma  6 – mesečnega mentorstva?

 • Poglobiti se samega vase
 • Poiskati globlje vzroke za nastanek bolezni in težav
 • Spoznati notranje saboterje (omejujoča prepričanja) ter spremeniti vzorce mišljenja v tiste, ki vas bodo podprli
 • Seznaniti se s tem, kakšna hrana vas podpira in jo vključiti v vaše življenje
 • Spoznati pomen »časa zase« in ga začeti redno prakticirati
 • Spoznati določene tehnike sproščanja in meditacije
 • Izboljšati odnos s samim seboj
 • Izboljšati in okrepiti svoje zdravje
 • Spodbuditi vas, da boste živeli v skladu z vašim resničnim bitjem

 

Kaj potrebujete, da se vključite v program mentorstva?

 • Srčno željo izboljšati svoje zdravje
 • Pripravljenost, srečati se z določenimi občutki in čustvi, ki jih zavračate
 • Vztrajnost in pripravljenost na spremembe (glede hrane, gibanja, mišljenja, delovanja; zelo individualno, odvisno od vašega trenutnega stanja, načina življenja…)
 • Iskrenost in ljubezen do samega sebe
 • Zaupanje, da ste vredni sprememb

Ja, vse to je potrebno, saj sem prepričana, da lahko le s celostnim pristopom dosežemo dobre in dolgotrajne rezultate.

 

Kaj  vključuje 3 mesečni program mentorstva?

 1. Brezplačno prvo srečanje – spoznavanje v živo ali preko Skypa
 2. Začetni individualni enodnevni super intenziv z dr. Trajkovsko, na katerem se dobro spoznata, preverita in ocenita vaše trenutno zdravstveno stanje in naredita strategijo potrebnih sprememb, v vrednosti 750 EUR
 3. 5 individualnih 90 – minutnih srečanj v živo (okvirno vsakih 14 dni), v vrednosti 5 x 135 EUR = 675 EUR)
 4. 5 individualnih 60 – minutnih pogovorov preko Skypa, v vrednosti 5 x 90 EUR = 450 EUR
 5. 3 dodatne tearpije z akupunkturo v vrednosti 105 EUR (po potrebi glede na vašo situacijo)
 6. Zaključno poldnevno srečanje z dr. Trajkovsko v vrednosti 400 EUR

 

Cena 3–mesečnega mentorstva: 2.150 EUR

Plačilo v celoti vnaprej: 2.150 EUR  (prihranite 460 EUR)

Plačilo v 3 obrokih: 3 x 870 EUR (1. obrok pred 1. srečanjem, 2. obrok po 30 dneh, 3. obrok po 60 dneh)

 

Kako poteka vključitev v program mentorstva?

Če si želite pod mojim vodstvom stopiti na pot celostne zdravstvene in osebne preobrazbe, se najprej dogovoriva za brezplačno kratko srečanje ali razgovor. Namen tega je, da se spoznava in pogovoriva. Tako bova ugotovila ali vam moja energija in način dela ustreza, ter če ste za mentorstvo sploh pripravljeni.

Daljše mentorstvo je proces, ki zahteva iskrenost, zaupanje in vztrajnost. Le na osnovi teh lahko gradiva dober odnos, ki je izjemnega pomena za uspešnost programa mentorstva. Če se po srečanju oz. pogovoru odločite za program mentorstva, vplačate prijavnino, ki znaša vrednost enodnevnega intenziva.

V primeru, da želite po začetnem enodnevnem intenzivu nadaljevati z mentorstvom, vplačate preostali znesek takoj po intenzivu. Če se po vaši želji sredi programa mentorstva odločite, da s programom prekinete, vam vplačanega zneska ne vračamo. Program mentorstva namreč predstavlja vašo zavezo sebi, da ste za vaše zdravje resnično pripravljeni  narediti potrebne spremembe.

Vsebina samega programa je vedno prilagojena in oblikovana posebej za vas, glede na vaše težave, zdravstveno stanje in zastavljene cilje.

 

Kakšne tehnike uporabljam v procesu zdravstvenega mentorstva?

V procesu mentorstva so mi v osnovo znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila v svoji skoraj 15 letni praksi kot zdravnica. Pomemben del pa predstavljajo različne tehnike, znanja in izkušnje pridobljene tekom izobraževanj iz različnih področij celostnega zdravljenja:

 • klinična psihologija
 • osnove tradicionalne kitajske medicine in akupunkutre
 • qi-gong
 • določene dihalne tehnike za izboljšanja zdravja (breathwork)
 • različne tehnike sproščanja in meditacij
 • prehransko svetovanje
 • celostni coaching (podpre vas, da najdete stik z vašim resničnim bitjem)

 

Kaj  vključuje 6 mesečni program mentorstva?

 1. brezplačno prvo srečanje – spoznavanje preko skypa ali v živo
 2. začetni individualni enodnevni intenziv z menoj, na katerem se dobro spoznava, preveriva in oceniva vaše trenutno zdravstveno stanje in narediva strategijo potrebnih sprememb, v vrednosti 750 EUR
 3. 10  90 – minutnih srečanj v živo (okvirno vsakih 14 dni), v vrednosti 10 x 135 EUR = 1350 EUR
 4. 10  60 – minutnih pogovorov preko Skypa, v vrednosti 10 x 90 EUR = 900 EUR
 5. 3  dodatne terapije z akupunkturo v vrednosti 105 EUR (po potrebi glede na vašo situacijo)
 6. zaključno poldnevno srečanje z dr. Trajkovsko v vrednosti 400 EUR

 

CENA 6 – mesečnega mentorstva: 3.230 EUR

Plačilo v celoti vnaprej: 3.230 EUR  (prihranite 450 EUR)

Plačilo v 4 obrokih: 4 x 920 EUR (1. obrok pred 1. srečanjem, 2. obrok po 30 dneh, 3. obrok po 60 dneh, 4. obrok po 90 dneh)

AKUPUNKTURA

Akupunktura je ena izmed vej tradicionalne kitajske medicine, katere začetki segajo okoli 5000 let nazaj. Uporabo akupunkture je uradno priznala tudi Svetovna zdravstvena organizacija in je tako ena izmed redkih vej komplementarne medicine, ki jo lahko zdravniki uradno uporabljamo z namenom zdravljenja.

Princip zdravljenja z akupunkturo temelji na vzpostavljanju naravnega ravnovesja v telesu. Kitajci pravijo, da po telesu teče energija, imenovana QI, katere pretok mora biti neoviran, da je naše zdravje popolno. Različni dejavniki (čustva, vreme, okolje, stres, prehrana) vplivajo na pretok energije in povzročijo neravnovesje.

Z akupunkturnimi iglicami stimuliramo določene akupunkturne točke in tako omogočimo, da se ponovno uravnovesi pretok energije po telesu.

 

Akupunktura deluje:

 • protibolečinsko,
 • pomirjevalno,
 • uravnava ravnovesje (homeostazo) v telesu,
 • izboljša imunski sistem,
 • protivnetno in antialergijsko,
 • pospešuje motorično (mišično) obnavljanje pri paralizi.

 

Akupunkturo uporabljamo za zdravljenje:

 • bolečin v hrbtenici in sklepih,
 • glavobolov,
 • nespečnosti,
 • napetosti in blažjih oblik depresije,
 • izgorelosti,
 • alergij,
 • “zoster” nevralgije,
 • pareze facialisa,
 • hitrejše okrevanje po poškodbah (zvini, težji udarci, nategi mišic),
 • hitrejše in boljše okrevanje po možganski kapi,
 • kot pripravo na neboleči porod…

 

Kako izgleda terapija z akupunkturo?

Na prvem srečanju se pogovoriva o vaših težavah in zdravstvenem stanju. Na osnovi pogovora in pregleda lahko opredelim za kakšne težave gre, kje v telesu je neravnovesje in določim načrt zdravljenja. Po želji lahko prvo terapijo izvedem že ob prvem srečanju.

Sama terapija traja okvirno 30 minut. Medtem, ko vi udobno ležite ali sedite, vam v specifične akupunkturen točke na telesu zabodem tanke sterilne iglice (enkratna uporaba), katerih namen je uravnati pretok energije po telesu. Navadno zbadanje ni boleče, le nekoliko neprijeten je sam vbod, nekateri pa ga pravzaprav ne čutijo. Iglice ostanejo v vašem telesu 20 minut.

V primeru določenih zdravstvenih težav med terapijo uporabim tudi segrevanje z mokso – cigaro divjega pelina, ki spodbudi pretok energije pri kroničnem zastoju. Izredno učinkovita je tudi kombinirana terapija z ventuzami – to so posebni plastični kozarci, ki se jih položi na določene predele (navadno hrbet, redkeje trebuh) in ustvari podtlak. Njihov namen je prav tako izboljšati cirkulacijo, preprečiti zastoj in spodbuditi pretok energije.

 

Pri akutnih težavah lahko zadoščajo že 3-4 terapije.

Pri kroničnih boleznih in težavah je navadno potrebnih okoli 8 –10 terapij. Akupunkturo izvajam 1-3 krat tedensko.

 

Cena ene terapije z akupunkturo (30 – 40 minut) je 35 evrov.

Posvet pred akupunkturo (30 minut) je brezplačen.

Cena dodatne aurikuloterapije je 10 EVR.

Za terapijo z moxo ali ventuzami ob akupunkturi doplačate 5 EVR.