fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Če bi dali več pozornosti temu, kar nas izpolnjuje …

… bi bilo manj bolezni, bolečine, občutkov pomanjkanja, izgorelosti in razpadajočih odnosov.

Ali veste kaj imajo skupnega Peter, Mojca, Marija, Milan in Vesna?

Vsi so prišli k meni zaradi zdravstvenih težav, ki pa so bile različne: panični napadi, tesnoba, kronične bolečine, prebavne težave, depresija, nespečnost, autoimune bolezni. 
TODA vsem je bilo skupno to, da so na eni toči svojega življenja POZABILI KAJ JE TISTO KAR JIH OSREČUJE IN IZPOLNJUJE.
 Nehali so poslušati svoje srce.

Svojemu umu so dovolili, da je prevzel nadzor nad njihovim življenjem. 
In ko naredimo to – ko dovolimo našemu umu, da začne voditi naše življenje, potem postane vse črno, belo ali pa samo SIVO!!!
 Imamo namreč ideje o tem kako naj bi se življenje odvijalo, skušamo ga kontrolirati, postanemo zahtevni in trdi. Trdi in zahtevni ne le do drugih, ampak zlasti do sebe.

To vem zato, ker sem sama hodila po tej poti precej dolgo. Ni bilo lahko, daleč od tega, ampak zdaj vem, da mi je bilo to namenjeno. Ravno zato danes bolje razumem svoje kliente. Zelo dobro vem skozi kaj gredo, kako doživljajo svoje življenje, vzpone in padce, bolečino in tesnobo, stisko in obup, ter hkrati nekje globoko izjemno silo, slo po drugačnem življenju. Lahko jih razumem kako se pogosto počutijo nemočne, utrujene in hkrati pogosto besne in nesigurne glede sebe, življenja in okoliščin.

Še danes občasno nasedem ideji, da je življenje težko.:) AMPAK sedaj imam v sebi več zavedanja glede tega in zato se, ko opazim, da drsim po spirali navzdol, ujamem in opomnim, da sem spet dovolila umu, da je prevzel krmilo v mojem življenju. Spet sem pozabila srce. In opomnim se, da lahko ZDAJ, v tem trenutku izberem drugače.

VEDNO lahko IZBIRAMO. In zato je dobro, da IZBEREMO tisto, kar nas v življenju podpira.

Kakor hitro se povežemo z našim srcem in ga začnemo poslušati – se naše življenje spremeni. Naše življenje postane pisano, magično – ni več le belo, črno ali sivo. 
In seveda takrat bolje vemo:


  • Katera hrana, pijača in aktivnosti služijo našem telesu

  • Kateri naslednji korak je v naše dobro in nas bo podprl
.
  • Katere misli, prepričanja in zgodbe smo sprejeli za naše, a nas na naši poti ne podpirajo
.
  • Katera dejanja, hobiji, tehnike mi pomagajo, da se sprostim in postanem bolj radostna in igriva.

Peter, Mojca, Marija, Milan in Vesna so šli skozi isti proces – proces povezovanja s svojim srcem. Korak po korak so se z mojo podporo odpirali, vsak na svoj edinstven način in dovolili, da je srce postalo vodič na poti njihovega samozdravljenja.
 Mnoge od njihovih težav so izzvenele, izginile, kar pa je še pomembneje je to, da NJIHOVO ŽIVLJENJE ni več le črno, sivo ali belo, pač pa je postalo PISANO, POLNO in tako bolj ČAROBNO. 
Zakaj? Ker so spet v stiku s svojim srcem in tem, kar ga polni in radosti.

Zaupajte svojemu srcu in telesu!

In če potrebujete pomoč, podporo, se obrnite name – ena od stvari, ki me izjemno izpolnjuje je to, da se v srcu povežem z vami in vam pomagam okrepiti vez z vašim srcem ter vas tako podprem pri samozdravljenju.

Tatjana

Comments are closed.