fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Česa si želite več in česa bi se želeli osvoboditi iz svojega življenja?

Prišla je pomlad in me začarala z svojo očarljivo podobo. Prav uživam v teh prvih poganjkih in cvetovih, ki jih poraja v meni in so polni bogatih, svetlih, zdravilnih in osvobajajočih občutkov.Kako lepo je, ko si dovolimo prepustiti se toku narave in pluti z njim. Skupaj z pomladnim detoksom, ki sem se ga lotila s skupino čudovitih žensk, sem si dovolila vzeti dopust, kar tako, ZASE in uživati v bivanju, prebujanju, pohajkovanju po okoliških hribčkih, gozdovih in travnikih.

Nastala je galerija čudovitih slik, ki jo bom kmalu objavila na FB. Bilo je prečudovito… in sedaj to še kar traja. Kako ste vi? Kaj se v vas prebuja te dni? Ste polni optimizma, energije, zdravja ali pa se kopičijo stvari in vzorci, ki jih želite spremeniti v svojem življenju?

Česa si želite več in česa bi se želeli osvoboditi iz svojega življenja?

Ste morda ena/eden tistih, ki ste poskusili že marsikaj, pa vas je to le še utrudilo in povečalo napetosti v vas? …in zdaj vse to vpliva na vaše počutje, zdravje, trpijo morda tudi vaši odnosi ter posel?

Ja, popolnoma razumem kako je to…ko se trudiš narediti to in ono, delaš na polno, z veliko mero optimizma, vztrajnosti, zagnanosti, ker te žene srčna želja, da bi bil srečen/bila srečna. In se razdajaš na vseh koncih…in čas kar teče…in vedno bolj si utrujen, brezvoljen, brez energije. Pogosto imaš občutek, da če ne boš dela naredil/-a ti, se stvari ne bodo preobrnile, premaknile… Ker so te naučili, da se je potrebno za stvari potruditi in da brez napora se stvari ne manifestirajo.

Se strinjam, da je potrebno za stvari, ki si jih želimo, vložiti energijo, toda ali jo res vlagamo v prave stvari, na prava mesta in v prave ljudi?

Ali smo lahko sproščeni, veseli, zdravi in resnično uspešni, če ves svoj trud in energijo porabimo za projekte, druge ljudi, navidezne zunanje rezultate, medtem, ko mi počasi usihamo, saj že nekaj časa delamo na prazne baterije?

Jaz v to ne verjamem več!!!

Najprej in v prvi vrsti smo pomembni MI SAMI – resnično. Oseba, ki najbolj potrebuje našo energijo, pozornost, ljubezen in naklonjenost smo prav mi sami. In ko se naučimo tega, ko to počasi osvojimo, potem vidimo, da temu posledično sledijo boljše zdravje, lepši in bolj izpolnjujoči odnosi ter zadovoljstvo in uspeh v poslu.

In tukaj bi vam rada na uho prišepnila, da že pripravljam nov 3 mesečni program za vse tiste ki si želite:

  • razviti ljubeč, topel odnos do sebe
  • sebe postaviti na prvo mesto
  • se ponovno radostiti življenja
  • ugotoviti kaj so vaši talenti in darila, katere vam je namenjeno deliti in živeti
  • zacveteti v vsej vaši polnosti
  • se premakniti iz sivine, otopelosti, brezvoljnosti v večjo barvitost, igrivost, kreativnost in veselje

Več novic o programu prejmete kmalu po pošti.

Če pa potrebujete eno tako magično injekcijo, ki bi vas dvignila iz točke mrtvila, nezadovoljstva in vam v teku enega samega dneva spremenila življenje, pogled na vas, vam dala energije in zagona za potrebne spremembe in nove uvide v to koliko ste vredni, kaj vse se skriva v vas in aktivirala notranje zdravilne potenciale, mi prosim pišite.

Pripravila sem namreč novost – ENODNEVNI INTENZIV z menoj. Uauuu – to pa je bomba – ampak taka fajna, osvežujoča, poživljajoča, razbremenjujoča in sproščujoča. Resnično nekaj posebnega!

Toliko za danes od mene.

Tale pomlad in detoks sta v meni aktivirala še nove potenciale in prebudila željo, da z vami delim še nekaj mojih skritih darov in talentov ter vam tako pomagam aktivirati tudi vaše. Se že veselim vsega, kar prihaja.

Bodite lepo, uživajte v prebujanju, osvobajanju in novemu. Če pa potrebujete pomoč, spodbudo, navdih, podporo, ne odlašajte – pišite mi.

Objemam vas,

Tatjana

Comments are closed.