fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Kaj če so vaše nezadovoljstvo, žalost, tesnoba, bolečine le klic k lepšemu in bolj polnemu življenju?

 

Kar nekaj časa je minilo od mojega zadnjega zapisa. Bila sem na morju, kjer sem raziskovala skrite zalivčke, plavala, opazovala, vonjala, poslušala zvoke narave in sproščenih ljudi.

Tako lepo je, ko si dovolimo enostavno biti, prepustiti se trenutku, uživati v njem,  v sebi in različnih občutkih, zvokih, vonjavah, senzacijah…, ko enostavno samo smo.

Eno leto je minilo odkar sem se vpisala na 6 mesečni tečaj Medicine uma in telesa in začela spoznavati drugačen, zavesten pristop k zdravljenju in življenju. Zakaj sem se zanj odločila? 

Zato, ker sem kljub vsem orodjem in njihovem prakticiranju  (meditacija, dihanje, akupunktura, zdrava prehrana, sproščanje in gibanje v naravi…) v sebi prav pogosto čutila neke vrste pritisk. Lahko bi rekla, da sem imela pogosto občutek notranjega pomanjkanja, zdelo se mi je da moram nekam priti in da še nisem tam, kjer bi želela. Kljub temu, da sem šla poslovno na svoje (ven iz sistema klasične medicine in nabito polne ambulante) In končno imela dosti več časa zase in za svoje stranke, me je nekaj v meni delalo nemirno in mi kradlo notranji mir.

Spraševala sem se kako je to mogoče? Kako lahko pomagam mnogim, jim svetujem, jih spremljam kot coach, zdravnica in terapevtka, hkrati pa v sebi še vedno čutim ta nemir?

Spoznala sem, da je bilo to zato, ker sem jemala vse breme nase. Še vedno sem se na nek način počutila samo, ločeno od sveta. Zdelo se mi je, da sem za vse odgovorna sama, da moram ves čas trdno delati z namenom, da bo svet lepši, da bodo moji pacienti zdravi, da bo družina srečna.

Nisem in nisem našla miru v sebi… no ja, na trenutke in dneve že…in potem sta se spet prikradla nemir in skrb.

  • Ste tudi vi takšni? 
  • Imate občutek, da ste za vse sami odgovorni?
  • Se vam dogaja, da kljub temu, da imate dopust, oddih, sploh ne zante popolnoma odklopiti in uživati življenje?
  • Ali vas morda ta stalni notranji pritisk dela napete, nervozne, pogosto pretirano zaskbljene in vpliva tudi na vaše fizično zdravje?
  • Se morda že nekaj časa zdravite, pa kljub temu, da ste poskusili marsikaj, zdravo prehrano, to in ono terapijo, ste vse prej kot zdravi in zadovoljni; nasprotno, še vedno imate težave, skrbi in vas slabo počutje sploh ne spusti?

Verjamem, da kadar dlje časa počutimo slabo, smo nesrečni, nezadovoljni, zaskrbljeni, prestrašeni ali bolni,  smo na nek način ujeti v zgodbe, misli, emocije, dogodke, ki jih ne znamo spustiti, ki niso skladni z Resnico ter z našim Bitjem – Izvorom.

V tem zadnjem letu sem se izjemno sprostila ☺, začela sem resnično bolj zaupati življenju in se odprla za podporo. Sedaj dovolim, da stvari pridejo do mene, jih povabim, objamem.  Dosti manj je truda, skrbi in mnogo več zaupanja, lahkotnosti. 

Občutek, da “moram nekaj narediti” se še kdaj pojavi…, star znanec pač ;)… a sedaj vem, kaj narediti, kako ga sprejeti in tako dovoliti, da se spet uravnovesim, umirim in živim v skladu z resnico. 

Ta nov način komunikacije s seboj, življenjem že nekaj časa delim tudi s svojimi coaching klienti – tisti, ki so se odločili, da zaživijo drugače, z več lahkotnosti, harmonije in miru.

Bi želeli tudi vi spoznati kako:

  • Ne delovati iz obveznosti, nuje, skrbi, pač pa iz tihega notrajega miru in navdiha?
  • Se osvoboditi občutka, da ste za vse odgovorni in začutiti, da ste del nečesa večjega, ki je dobronamreno in vas podpira?
  • Zdravljenje ni proces, v katerem morate “ozdraviti sebe”, pač pa dovolite, da življenje polno steče skozi vas in vam prinese harmonijo, lahkotnost, energijo in radost?

Pišite mi, dogovorite se za srečanje z menoj in pogledali bomo, če vas lahko pri tem podprem.

Želim vam čudovite dneve!

Dovolite si, da vas življenje polni in vam prinese vse tisto, po čemer v srcu hrepenite.

Dovolite si spoznati, da niste sami, da smo del nečesa velikega, ki nas ves čas podpira, ljubi in neguje!

Objemam vas, 

Tatjana

Comments are closed.