fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

MEGLICE, OBLAKI, VRTINCI – ALI V SEBI RES SKRIVAJO DARILO?

Pozdravljeni!

So obdobja v življenju, ko nam vse teče kot po maslu. Vsi jih poznamo – je tako, kot da smo zajahali val, ki nas samo pelje. Vse teče – mi, odnosi, zdravje kipi, posel cveti, družina nas radosti…

In so obdobja, ko se zdi, da se je nekaj spremenilo, ustavilo, obrnilo  – ni pravega veselja, na enem ali več področjih življenja imamo preizkušnje, izzive, imamo občutek, kot da nam gre marsikaj „narobe“. A ravno v teh obdobjih se pogosto kali tisto naše pravo bistvo. V teh obdobjih izzivov nam življenje pomaga, da korak za korakom odlagamo ovoje, ki smo si jih naložili in sprejeli za svoje, pa to še zdaleč niso.

Odložimo lahko:

  • svoja in tuja pričakovanja, ki nimajo zveze z našo resnico (moram/moraš se potruditi, potrpeti, jaz/ti si ne bi smel/a dovoliti tega…) 
  • prepričanja o sebi ki smo jih na poti vzeli za svoja, a so daleč od resnice (nisem dovolj dober/dobra, meni ne bo uspelo, si ne zaslužim, nisem vreden/a, nisem sposoben/a, ne morem imeti vsega tega,  z mano je nekaj narobe…)
  • odnose z ljudmi, ki nas delajo nesrečne, nam kradejo energijo in nas ne sprejemajo in podpirajo v naši resnični biti
  • nepotrebno navlako (tako materialno, duhovno, čustveno)…

Ko smo v teh obdobjih, se včasih počutimo kot, da nas je zajel vrtinec, iz katerega ni poti ven. Oblakom ni kraja, meglice se kar ne razkadijo.

Takrat se je vredno spomniti, da:

  • meglica in oblaki ne pomenijo, da sonca ni, pač pa nas spodbujajo, da se potopimo do sonca in svetlobe v sebi.
  • bomo potovali lažje, če odložimo tisto, kar nas teži, vleče k tlom ter ovira naše potovanje,
  • je za vsem tem skupaj nek VIŠJI PLAN, ki nosi s seboj skrite zaklade.

Ko smo pripravljeni obstati sredi megle in počakati, da se stvari malo poležejo, se pokaže pot.

Ko smo pripravljeni se soočiti s temo/senco v nas, ki so jo določeni trenutki, situacije ali ljudje aktivirali, takrat se v nas aktivira zdravljenje na celični in genetski ravni.

Ko se soočimo s temi senčnimi deli nas, ki smo jih zavračali (nisem dovolj dober/dobra, sem prenaporen/prenaporna, nesposoben /nesposobna, zavrnjen/zavrnjena, jezen/jezna, neljubeč/neljubeča…) in se z njimi borili, jih prezirali pri sebi in drugih, takrat spoznamo, da je vse, kar potrebujemo le to, da jih objamemo in sprejmemo. Takrat sprejmemo sebe v celoti.

Ko v polnosti objamemo te sence, se sence razkadijo in pokaže se naše jedro/bistvo. To nam POKAŽE POT. 

Zato, ko jahamo na valu sreče, sonca, vitalnosti, ljubezni, optimizma – užijmo in izkoristimo ga v polnosti.

In ko se znajdemo v vrtincu, megli ali temnih oblakih – takrat se jim ne upirajmo – potopimo se globlje, vase. Osvetlimo naše sence, objemimo jih in pustimo jim, da nam POKAŽEJO resnično SONCE.

Skozi ta proces vsak od nas potuje na svoj način. Gotovo nas pri tem močno podpre TIŠINA, čas, ko smo SAMI S SEBOJ, NARAVA, MEDITACIJA, nam najljubši HOBI. Podpre nas UMIRJENO GLOBOKO TREBUŠNO DIHANJE. Podpre nas lahko DOBER PRIJATELJ, PRAVO OKOLJE ali NEKDO, KI NAM POMAGA OSVETLITI SENCE in SONCE.

Raziskujte, kaj je tisto, kar vas same podpira.

Če ste si zaželeli tišine, narave, podpore prave skupine, meditacije – potem vas vabim na februarski umik v tišino. Več o njem najdete TUKAJ.

Če čutite, da želite dolgotrajno podporo, da boste lažje stopili ven in ponavljajočih vzorcev, da osvetlite sence in sonce, vas prijazno vabim, da si pogledate mentorski program, preko katerega vas z veseljem podprem na vaši poti zdravljenja in poglabljanja stika s seboj. Več o njem TUKAJ.

Vsakemu od vas pa PODARIM tole ZDRAVILNO MEDITACIJO. Naj vas podpre pri povezovanju s svetlobo in močjo v sebi.

Vas objemam,

Tatjana

 

Comments are closed.