fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Naša edina dolžnost je, da si vzamemo čas zase!

Danes želim z vami deliti nekaj o sebi.

Vsi, ki me resnično poznajo, vedo, da sem po naravi introvertirana, torej da ljubim mir, tišino in čas zase. Veliko časa rada preživim v naravi, ob prebiranju knjig in v notranji kontemplaciji, ko samo sem ali premišljujem o stvareh, življenju…

Hkrati pa je moja narava tudi zelo radoživa, igriva, strastna in polna življenja, ki ga v trenutkih »polnosti« še kako rada delim. A da sem polna in v miru s seboj, potrebujem obdobja tišine, miru in odklopa. Tako kot mnogi ljudje in tudi narava imam svoje cikle.

Zakaj vam pišem to?
Ker sem obljubila, da boste redno dobivali moje novičke – mesečno infuzijo in pri tem pozabila na svojo naravo. 🙂

Sedaj boste vedeli, da se v obdobjih, ko se ne oglašam, kalim znotraj. 

To pomlad, poletje in jesen je zame eno tako posebno obdobje. Ko me ljudje sprašujejo kaj se z menoj dogaja, rečem da sem “noseča”. 🙂 Ja, v meni nastaja nekaj novega, kar pa potrebuje čas, da polno vzkali in pride na plan.

Zato v tem obdobju dajem prednost tišini, naravi  in času zame.

 

335785_10150364234403246_1957642619_o

Izjemno pomembo je, da smo zvesti sebi, si prisluhnemo in si vzamemo čas zase. Pa četudi se zdi, da bi morali narediti to in ono, in čeprav nam družba, družina, služba narekujejo akcijo in delo. Pogosto se namreč izgubimo v obveznostih, ter se tudi takrat, ko imamo nekaj prostih trenutkov zase, raje zaposlimo… Zato, da ne bi občutili notranjega nemira in vseh čustev, ki so neprijetna, jih želimo preglasiti, se jih otresti.

Pogosto mi ljudje rečejo, da se od njih preveč zahteva… tako družba, ljudje kot tudi sami od sebe res veliko pričakujemo.

Ampak, naj vam zaupam SKRIVNOST: Naša edina »dolžnost« v življenju je, da v polnosti živimo in izražamo svojo bit – svojo pravo naravo. 

In bolj ko smo povezani s seboj ter se zavedamo svoje resnične narave, bolj spontano in lahkotno stvari stečejo. Takrat sijemo posebno energijo in se čutimo del nečesa večjega. Vemo, da nas življenje podpira. Življenje ni več napor & bitka za nekaj, pač pa postane življenje raziskovanje, eno samo potovanje…  Odpremo se mu in ga sprejmemo v vsej raznolikosti.

Zatorej: “VZEMITE SI ČAS ZASE, NAPOLNITE SVOJO POSODO in SE POVEŽITE Z LUČJO V SEBI!”

Načinov, s katerimi naredimo to je mnogo, toliko kot je vseh nas. 🙂 Vi sami pa najbolje veste zase:

  • kaj je tisto, kar vas polni,
  • katera aktivnost ali neaktivnost vas uravnovesi in umiri,
  • kje & kdaj dobite odgovore na svoja globlja vprašanja
  • po čem hrepenita vaše srce oz. duša.

Uživajte v raziskovanju, v čudoviti naravi zunaj in tudi v vas samih. In vedite, za vsemi občutki in mislimi, v miru in spokoju žari vaša prava narava – vaša luč.

Vas objemam.

Tatjana

Comments are closed.