fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Čudovita narava, ki je zdravilo za vse nas ☀

Oglašam se vam po dooolgem času. To poletje sem si res vzela časa zase kot že dolgo ne & prav pasalo je. Uživala sem in občudovala, kako čudovita je narava, ki je okrog nas. 

Pa vi, kako ste preživeli poletje? Ste zdravi & polni energije? Ali pa ste trenutno v obdobju, ki je polno izzivov?

Tole pismo vam pišem ob opazovanju sončnega zahoda na morju. Sedim pod borovci, vse diši po smoli, v daljavi slišim otroško igro, sosede, ki klepetajo ter daleč stran barko. Izjemno rada kampiram, saj mi to omogoča, da sem ves dan zunaj, da spim včasih tudi pod zvezdami, da do zadnjega sončnega žarka opazujem sončne zahode & strmim v obzorje, ki mu ni konca ter slišim utrip planetov & svoje biti.

Narava je zame zdravilo, je velika učiteljica, tolažnica, večni navdih in čarobnica. V njo odidem, ko čutim, da sem napeta, ko mi misli prehitevajo & se poigravajo z mano, pa tudi kar tako, po svež zrak, za inspiracijo, da se pocarkljam & si naberem novih moči ter energije (Kitajci bi rekli svežega Qi-ja) ali pa rožic in zelišč.

Ker želim z vami podeliti nekaj utrinkov, ki sem jih letos poleti doživela v naravi, vas vabim, da si ogledate galerijo fotoutrinkov.

Čudovita narava okrog nas

V trenutkih samote, miru & predajanja vsem čutom v najlepših kotičkih narave so se v meni prebujala nova spoznanja, utrnili novi uvidi, zarisovale nove poti & vsebina, ki jo bom delila z vami. Toda danes ne želim prehitevati. Zakaj?

Zato, ker je eno pomembnih spoznanj tudi to, da naj si vzamem čas za ta trenutek, da enostavno samo sem, da je vse pomembno že tukaj, zdaj, z nami & v nas.

Danes vas želim samo spomniti, da smo del velike, čudežne, čudovite in življenja polne narave.

Se tega zavedamo?

Znamo to izkoristiti & ji hkrati ne škoditi?

Čutimo kako nas ves čas podpira & nam nudi brezmejna bogastva?

Naj vam ta zapis pošljem kot topel pozdrav & vetrič z moje strani služi kot navdih, da svoj mir, tolažbo, upanje, zaupanje, veselje, pogum, ideje, zdravilo & svobodo poiščete v njej – v čudoviti naravi, ki je vedno in povsod tu.

Vas objemam,

Tatjana

Comments are closed.