fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Preobrat je še kako dober? – preberite zakaj in kako na to vplivajo vaše vrednote

Včeraj sem si po dolgem času ogledala čudovit film pokojnega Wayna Dyerja – The Shift (prevod: Preobrat). Govori o obdobju v življenju, ko se nekaj v nas premakne in nas pokliče k drugačnemu delovanju.

Govori o tem kako se naše vrednote tekom življenja spreminjajo. 

Večini moških v začetku njihovega odraslega življenja največ pomenijo denar, doživetja, dosežki, užitki, spoštovanje.

V obdobju po notranjem preobratu, ko se globlje povežejo s svojo resnično naravo in življenjem, postanejo najpomembnejše vrednote zanje duhovnost, osebni mir, družina,  prispevanje k družbi, iskrenost.

Pri mnogih ženskah so glavne vrednote v prvem obdobju življenja družina, samostojnost, kariera, pripadnost družbi, privlačnost. Z leti se na samem vrhu vrednot najdejo osebna rast, osebno poslanstvo, duhovnost, sreča, odpuščanje.

Ampak kaj je tisto, kar prispeva k zorenju, k preobratu?

Pogosto nas do tega preobrata pripelje globoko razočaranje/spoznanje, da nam stvari, ki smo jim posvečali toliko pozornosti, v resnici ne prinašajo zadovoljstva. Včasih so povod za ta preobrat hujša bolezen, težave v partnerskem odnosu, družini, večji konflikti v službi, smrt bližnjega…

Ob tem spoznanju se mnogokrat pojavijo občutki jeze, krivde, žalosti, ujetosti, besa, sramu… Kot sem vam napisala v prejšnjem mailu, vas želim danes spet spomniti na to kako pomembno je, da se na vsa ta čustva, občutke odzovemo nežno, s sočutjem. 

Gotovo nam ni lahko ob spoznanju, da smo energijo razdajali za stvari, ki v resnici niso tako pomembne ali ljudi, ki nas ne vidijo, čutijo in cenijo. A verjemite, da je to spoznanje ključ do spremembe in dragoceno darilo. Ko namreč sami pridemo do spoznanja, se v nas istočasno zbudita tudi moč in energija, da naredimo korake bližje k sebi. 

 

Zdaj pa me resnično zanima kako je z vami?

Kakšna so vaša spoznanja v tem obdobju? Vas vaše življenje izpolnjuje?

Vesela bom, če z menoj delite vašo zgodbo, tisto, ki vas je obogatila in spremenila. Resnični notranji uspeh/premik vsakega posameznika namreč ogromno prispeva vsakemu od nas, bogati naše življenje in kaže na to kaj vse je mogoče. S tem se odpirajo poti, ideje, inspiracije vsem nam.

Se strinjate? Če ja, potem delite svoje zgodbe – z mano, s prijatelji, z ljudmi. S takšnimi zgodbami o prebujenju namreč spreminjamo kolektivno zavest in dajemo prostor svetlobi.

Če pa:

  • Se morda nahajate v obdobju preobrata, ko vam naslednji koraki še niso znani, veste pa le, da tako kot ste živeli do sedaj ne gre več naprej?
  • Delate korake, pa se vam vedno znova zatakne in počasi obupujete? 
  • Si želite konkretnih premikov, a se jih bojite?

…in si želite podpore na poti do več svobode, veselja, zdravja in bolj polnega življenja, vas povabim, da me kontaktirate. Pridite na enourni posvet z menoj, da vidiva kje ste, kam ste namenjena in kaj si želite.

 Včasih se zgodi, da v tej uri slišite tisto, kar spremeni vašo pot.

Ne verjamete? Naj vam zaupam, da sem ravno prejšnji teden prejela 2 dolgi pismi dveh mojih klient. Hvala Jasna in Nataša. Vsaka je na svoj način prišla do spoznanj ter zbrala moč in energijo, da je stopila bližje k sebi. 

Vsako tako pismo, je zame dokaz, da so dober pogovor, zaupanje in spodbuda tisti najpomembnejši gradniki dobrega odnosa z ljudmi, zdravljenja in transformacije.

ŠE ENKRAT VABLJENE vse pogumne ženske, ki v sebi ČUTITE, da je PRIŠEL VAŠ ČAS &: 

  • želite stopiti bližje k sebi ter opustiti dvome, strahove in skrbi
  • hrepenite po več lahkotnosti, miru & vitalnosti
  • čutite, da se v vas skriva potencial, ki pa želite polno razviti in izraziti 
  • želite v svoje življenje vnesti več spontanosti, igrivosti in strasti…

…, da se prijavite na posvet za 4 mesečni individualni mentorski program Zaživim Polno. Več o njem najdete TUKAJ.

Vas objemam iz srca, 

Tatjana

PS: Pa še link na film The SHIFT za spodbudo – ogledate si ga lahko tukaj >

Comments are closed.