fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Umetnost prepuščanja in zaupanja

izgorelost

BREZMEJNI INTELIGENCI DAJEM POT (PROSTOR), DA ME VODI IN DELUJE SKOZME

Mnogo mojih strank in ljudi, ki jih poznam se na vse pretege trudi in trdo dela, da bi uspeli in dosegli zastavljene cilje. Nekje na tej poti, še preden dosežejo cilj, se žal ustavijo; nesrečni, utrujeni, izčrpani, popolnoma prazni in prestrašeni misleč, da so popolnoma »zasrali« svoje življenje. 

Razočarani so sami nad seboj in svetom. Mnogi imajo občutek, da jih je življenje izdalo. Tako trdno so namreč delali, garali, izkoristili vse svoje vire in porabili zadnje atome energije z namero, da bi dosegli zastavljene cilje.

Zakaj prihaja do tega?

Naši vzgojitelji in starši so nas učili, da je treba delati trdno, če želimo uspeti in uživati življenje v polnosti. Mnogi mislimo, da se moramo za vse boriti in dokazovati. Le redke pa so učili, da smo ljudje duhovna bitja in da smo kot taka del brezmejnega duha – univerzuma. Vse kar pravzaprav potrebujemo je le, da se OBRNEMO VASE in povežemo z duhom, ki nas živi. Temu nato dovolimo, da nas vodi ter usmerja. Ko to storimo, življenje steče bolj spontano, stvari ne delamo več z naporom, pač pa z navdihom, radostjo, marsikatera nepotrebna stvar odpade sama o sebi, saj začutimo, da ni skladna z nami.

Tudi sama sem spoznala, da »TRDNA POT NI PRAVA POT«. ☺ Vsekakor je to moje osebno prepričanje in izkušnja.

Zdaj redno prakticiram povezovanje s svojim duhom. Le-to mi pomaga, da ostanem v stiku s svojimi potenciali, se jih dotikam in jih osvobajam. Moje življenje je končno steklo bolj spontano, z več zaupanja, radosti, lahkotnosti ter manj napora. Stvari, ki sem si jih prej želela ustvariti sama, se sedaj spontano pojavljajo v mojem življenju – vanj stopajo novi, širokosrčni, svobodomiselni in navdihujoči ljudje, ponujajo se nepričakovane, zanimive priložnosti… ☺

Praksa povezovanja s seboj in neskončnimi notranjimi potenciali je sedaj osnova mojega dela. Ljudem pomaga, da ozdravijo, se sprostijo, ustvarjajo in končno polno zaživijo. Imenujem jo tudi »Umetnost zaupanja in prepuščanja«. Pomaga nam prestopiti iz omejujočega uma v telo in srce in s tem naredi prostor duhu, da deluje skozi nas.

POSKUSITE TUDI VI! 😉
Vabim vas, da najdete udoben kotiček, sprostite svoje telo in zaprete oči. Roke položite na predel srca in si zamislite življenje, kakršnega si želite. Kako to občutite? Kje v telesu to občutite? Prosite svojega duha, da vam pokaže pot, ki vas bo peljala do cilja na najbolj naraven način, brez napora in bo v najvišje dobro vas in vseh vpletenih. Prosite za vodstvo, navdih, uvid in počakajte. Morda pride v tem trenutku, lahko enkrat pozneje, ampak vedno pride!

Vsak dan počnite tiste stvari, ki vas napolnijo in so vam v veselje (četudi samo nekaj minut ali pol ure), tako boste še boljši kanal za vašega duha. ☺

Prakticirajte umetnost zaupanja in prepuščanja in prisluhnete namigom vašega duha!

Tatjana

Comments are closed.