fbpx
Sledite mi
 

Gregorčičeva 4,
Celje, Slovenija

Pon - Pet 12.00 - 20.00
Sobota - Nedelja ZAPRTO

Kako sem svoji nečakinji pomagala, da ji ni bilo potrebno iti na operacijo …

V zadnjem mailu sem vam kar na dolgo napisala o tem kako lahko mi naše telo podpremo pri zdravljenju. Če vas zanima in ste mail spregledali, lahko pogledate nazaj v pošto.

Danes pa z vami podelim, kako sem svoji nečakinji pomagala, da ji ni bilo potrebno iti na operacijo – ne boste verjeli, s spremembo prehrane.

Ko je bila naša Ana stara 3 leta je imela pogosta vnetja, žrela, nos je imela ves čas zabasan, njena žrelnica je bila izrazito povečana, da ji je ovirala dihanje čez nos, pa še pogosta vnetja ušes je imela.

Ko sva se s sestro pogovarjali o tem in mi je povedala, da jo je zdravnik naročil na operacijo žrelnice, sem jo prosila, da se dogovori za odlog posega za nekaj mesecev.

Predlagala sem ji strogo dieto brez mleka (ki zakisa organizem in ga izjemno zasluzi – odtod pogosto prehladi pri bolj občutljivih)ter glutena (saj dieta brez glutena ojača imunski sistem).

Deklico so dali na dieto in se tudi v vrtcu dogovorili za tako dietno prehrano. Njeno stanje se je izjemno hitro popravilo.

Na kontroli pri ORL specialistu, ki jo je hotel operirati, se zdravnik ni mogel načuditi spremembi. „Kako je mogoče, da je žrelnica sedaj normalna“, je vprašal sestro. Ko je povedala za dieto, je skomignil, da ne verjame.

Mala Ana, njena mamica in jaz smo bile vesele, ne le, da se je izognila nepotrebnega posega, pač pa ker je bila Ana končno zdrava. 

“Je res potrebno včasih tako malo?”, boste rekli.

Ja, res je. Za nekoga se zdi to veliko odrekanje, a v resnici je zelo preprosto.

In naj vam povem, da to ne pomeni, da mora otrok do konca življenja spremeniti prehrano, dieto.

Le za nekaj mesecev je dovolj, potem pa se živila postopoma vključi, eno po eno in opazuje, kako se telo odzove.

Tudi pri nas odraslih je tako. Velikokrat že majhna sprememba prehrane – nekaj tednov ali mesecev  – lahko prinese izjemne rezultate – nas regenerira, včasih dejansko ozdravi, nam povrne energijo in zaupanje vase in v naše čudovito telo.

Ravno zato, ker imam toliko pozitivnih rezultatov, ki mi pričajo, kaj vse lahko naredimo z eno spremembo prehrane, ali pa z enim 4 tedenskim programom razstrupljanja – čiščenja telesa (po moderno detoxom), ljudi vabim, da svojemu telesu omogočijo eno tako čiščenje in obnovo.

Če vas zanima več o skupinskem programu detoks telesa, uma in duha, ki se začne 9.5. vas vabim, da preberete TUKAJ in se mi pridružite.

Za individualni program pa najdete vsebino TUKAJ.

Vabljeni k obnovi telesa! Telo vam bo hvaležno. 😉

Vas pozdravljam in vam želim vse dobro,

Tatjana

Comments are closed.